Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bought a white merc convertible car from Nick and I must say a pleasant experience from the start ,wasn't happy with the condition of the wheels so he said that he would refurb them . And when deliver... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Be extremely cautious when dealing with Car House. We purchased a vehicle from them and specifically asked if there were any issues before buying. They assured us everything was fine , but that turn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Troværdige og top proffer - intet mindre. Jeg har gennem tiden handlet en del biler, men ingen steder har jeg oplevet kvaliteten så høj som hos Car House. Man mødes af kompetente og venlige medarbe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gebrauchtwagenhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Køb og salg af nyere brugte biler til fair priser.

Kontaktinformationen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fint forløb

God kommunikation og alt forløb som man forventer det. Ingen wauw-effekt, men alt var som det skulle være. Klargøringen kunne godt have været lidt bedre.
Kunne sagtens handle der igen. Det har hverken været dårligt eller helt exceptionelt, hvorfor der gives en middel karakter.

5. Juni 2020

Helt igennem fremragende service

Helt igennem fremragende service. Ultra behagelige og professionelle mennesker, der sørger for en hurtig og grundig ekspedering af bilkøbet. Havde et problem med airconditionen i bilen 3 uger efter køb. Værkstedsregningen dækkede car-house uden at blinke. Fantastisk service - man bliver næsten helt rørt.

3. Juni 2020

Very happy and satisfied

Very happy with the experience of buying car at Car-house. I found that the cars are at lower price compared to other dealers. The staff was very friendly. They took care of everything including registration, insurance etc and they were very helpful in answering all the queries.

31. März 2020

Købte en Mercedes hos carhouse

Købte en Mercedes hos carhouse. Godt tilfreds med forløbet og handlen. Prisen var konkurrence dygtig, sammenlignet med andre forhandlere. Imødekommende sælgere, og fik en fin vejledning og instruktion om bilens udstyr og funktioner.

12. März 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flot at man igen forsøger at slette ens…

Flot at man igen forsøger at slette ens kommentar over deres service, når den ikke er positiv!
Een medarbejder har jo selv ringet og bekræftet den urealistiske pris - så stop nu jeres udtale om at det er et automatisk værktøj til vurdering - det passer ganske enkelt ikke. Der blev endda udtalt at buddet kom fra en kyndig i volvo fra jeres - Vorherre bevares en amatør !

12. März 2020

Troværdige og top proffer

Troværdige og top proffer - intet mindre.
Jeg har gennem tiden handlet en del biler, men ingen steder har jeg oplevet kvaliteten så høj som hos Car House. Man mødes af kompetente og venlige medarbejdere, der har tid til dig. Indgået aftaler overholdes til tiden - Dialogen er konkret og uden smarte sælger tricks, med mer salg for øje.
De biler de sælger er top notch - butikken er pæn og ren....Der er styr på sagerne.
Fedt når det at handle bil fungere som på Tempovej

18. November 2019

Anbefales stærkt!

Min oplevelse med Car House har været suverænt! Rigtig søde sælgere, hurtig handel, god vejledning og hjælp! Anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17. November 2019

Købte vores bil hos Car House

Købte vores bil hos Car House. Hele forløbet var upåklageligt. Billigste pris på markedet, og alt var som det skulle være. Bilen kører helt fantastisk. Alt i alt en god oplevelse at handle hos Car House, som varmt kan anbefales.

28. Oktober 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fejlagtige oplysninger

Vi købte en bil til prisen hos Car House, hvilket forløb ganske problemfrit. Dog finder vi senere ud af, at det af salgsannoncen fremgik at bilen havde en udstyrsfunktion, hvilket ikke var tilfældet. Efter at have konfronteret Car House med denne fejlagtige oplysning om det ikke tilstedeværende udstyr, blev vi blot mødt med, at denne funktion må være markeret ved en fejl.

Jeg forventer, at de som professionel forhandler læser korrektur på deres annoncer og selvom det ikke er verdens dyreste ekstraudstyr skabte det bare en rigtig ærgerlig følelse.

22. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte bil hos Car-House sidste…

Vi købte bil hos Car-House sidste fredag den 21 juni og et bedre forløb kan man ikke finde.. Lige fra første samtale over telefonen til prøve kørsel til slutsedlen var skrevet under, var vi i trygge hænder. Så et kæmpe ja tak til car-house i Ballerup. Kan varmt anbefale a købe sin næste bil hos dem.

26. Juni 2019

Rigtig god oplevelse.

Vi købte en bil til 175.000kr. hos dem op til påske. Den var 20.000kr. billigere end andre i området og bedre bestykket med udstyr.
Klimaet var desværre utæt, men det blev fixet på et lokalt værksted på garantien fra Car-House uden problemer.
Vi havde en rigtig god oplevelse ifb. med købet og vi vil klart anbefale andre at handle hos Car-House.

24. Mai 2019

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr