Canvasbutik Bewertungen 23

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flotte Canvas billeder og i god kvalitet. Det digitale set up (hjemmeside) er ikke gearet til erhverv (momsfrit salg fra Sverige), men sød og venlig kundeservice der får styr på tingene på bagkant.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, da billederne kom fra Sverige. Fik hurtig svar på mail, når jeg havde et spørgsmål. Meget tilfreds med billederne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestillingsprocedure, hurtig levering på 4 dage og kunne hele tiden tracke, hvor pakken befandt sig. Har modtaget et meget smukt lærredsprint parat til ophængning - jeg er yderst tilfreds og han... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu handlet 2 gange og købt 3 meget flotte oliemalerier. Ordren er pakket indenfor 3 hverdage. De var rigtig godt pakket ind og pakken kom frem uden skrammer. Beløbet bliver først hævet, nå... Mehr ansehen

1. Innenarchitekt

Über Canvasbutik

Vom Unternehmen geschrieben

Canvasbutik logo

Your wall. Your story.

Skandinavisk vægkunst til hjem og kontor. Vi producerer på bestilling i Sverige for at give dig højeste kvalitet, korte leveringstider og lavere miljøpåvirkning.

Derfor vælger kunder os

Kollektioner
Abstrakt · Natur & Landskab · Ikoner · Sort/hvid · Store formater

Canvasbutik billede

Service
Personlig rådgivning, skræddersyede mål & bytte hvis noget bliver forkert.

KUNDESERVICE

KØB NU

Canvasbutik – Din destination til Trendy og Bæredygtig Lærredskunst.

Hos Canvasbutik finder du et kurateret udvalg af Lærredsprint, oliemalerier og lydabsorberende billeder, der kombinerer design, kvalitet og bæredygtighed. Alle motiver produceres på bestilling i Helsingborg med FSC-certificerede rammer og miljøvenlige materialer. Oplev skandinavisk design i store formater – fra abstrakte malerier og naturmotiver til sort/hvid kunst og eksklusive kollektioner til hjem og kontor. Hurtig levering i hele Europa.

Say it with Art.

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, da billederne kom fra Sverige.
Fik hurtig svar på mail, når jeg havde et spørgsmål.

Meget tilfreds med billederne.

26. März 2026

Perfekt service

Perfekt service, bestilte 3 billeder 80x120 cm. God kvalitet.

Jeg kommer igen når det rette tilbud dukker op igen.

Vi ses👍😊

6. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frygtelig oplevelse

Jeg bestilte 3 malerier i et 3 for 2 pristilbud. Efter jeg har betalt, får jeg en efteropkrævning, da der angiveligt er fejl i deres system, så når man benytter sig af tilbuddet, så kan man ikke også få 15 % rabat, som der ellers står. Jeg betaler derfor flere penge, end jeg først troede for at få malerierne. Jeg får leveret 2 pakker i rimelig dårlig stand, og i dem er der 2 malerier, hvorfor jeg straks samme dag gør sælger opmærksom på, at jeg mangler et maleri. Jeg får at vide, at de vil tage kontakt til leverandøren DSV, og at jeg blot skal vente. Efter 5 dages ventetid kontakter jeg sælger igen, dels for at få en faktura, dels for at få det manglende maleri, men jeg får igen blot at vide, at de ikke har fået kontakt til leverandøren. Jeg gør opmærksom på, at det ikke er mit ansvar, og at de må sende et nyt maleri - da jeg kan se på deres hjemmeside, at det er muligt, men det afviser de. De erkender, at der er sendt 2 pakker, men den ene pakke skulle bestå af 2 pakker tapet sammen, hvilket jeg ærlig talt ikke tror på, men uanset dette, så er det ikke forbrugerens/mit ansvar. Jeg er nu i en opslidende korrespondance med sælger, der ikke evner at sende en faktura på det betalte beløb, selvom man har krav på det, ligesom sælger ikke evner at sende et nyt maleri men egentlig bare virker til at tro, at det er forbrugeren problem, når en vare ikke leveres. Jeg kan derfor absolut ikke anbefale dem til nogen. Det nyeste er, at de nu kræver, at jeg betaler for malerierne IGEN, så jeg har betalt dobbelt pris, før de kan lave en faktura, det kommer ALDRIG til at ske, det er en farce!

11. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Nem bestillingsprocedure

Har modtaget et meget smukt lærredsprint parat til ophængning - jeg er yderst tilfreds og handler gerne samme sted en anden gang.

28. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveringstid

Jeg har den:

9. oktober afgivet en ordre

10. oktober modtaget en mail fra Bring om, at min pakke snart er på vej

13. oktober er betalingen hævet på min konto

...og i dag den 15. oktober har min ordre stadig ikke forladt jeres lager.
Det er en lidt kedelig første-oplevelse med jeres forretning...

9. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr