Canon Nederland Bewertungen 103

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zie veel negatieve reacties over de cashbackacties van Canon en terecht. Het aanmeldproces is omslachtig en als dat is gelukt moet je tot slot de barcodes op de doos uitknippen, -fotograferen met doos... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onlangs een dure lens gekocht met cash back korting van canon. Tot wel 300 euro korting , bij inlevering van nota, en foto van barcode op doos! Alles keurig volgens de opdracht verzameld! Wat... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lens gekocht voor RF 5 camera waar 100 euro cashback bij was vermeld. Netjes factuur en foto barcodes/serienummers opgegeven op de site van Canon. Krijg een bericht dat de codes uitgeknipt en langs d... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Inderdaad zeer slechte klantenservice als je gebruik wilt maken van de cashbackactie. Heel omslachtig proces, dan wordt je aanvraag zonder duidelijke reden afgewezen en vervolgens hoor je weken niets... Mehr ansehen

1,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beloofde cashback kreeg je niet terug

Ontzettend duur apparaat gekocht met beloofde cashback door Canon. Het bleek dat je om dat te verzilveren de doos nodig had, die ik net had weggegooid. Mijn verzoek om als nog de cashback te krijgen werd niet gehonoreerd, omdat foto van de doos ontbrak. Ik vind dit vrij matige service en voel met eringeluisd, met valse belofte dat het goedkoper zou zijn.

25. Mai 2024

helemaal scam

helemaal scam. ik heb ik voor mijn printer besteld, om bijna 2 weeken nieks bezorgd. Er is ook geen email adres of telefoonnummer van klantenservice

8. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This is the worst printer ever bought

This is the worst printer ever bought, paid 350euros for a TS9550 printer that cannot connect to a wifi network 2,4Ghz nor 5Ghz, cannot connect to a phone. Needless to say no support whatsoever. Had to use a cable like it's the 1900. Shame on you

2. Mai 2024

Gesprek werd beëindigd

Ik werd 3 keer doorverbonden, stond per keer ongeveer 5 minuten in de wacht en werd uiteindelijk zelfs opgehangen. De keren dat ik kort iemand aan de lijn kreeg kon ik diegene amper verstaan en was het monotoon en kortaf.

3. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb een Canon TS5150 printer scanner…

Heb een Canon TS5150 printer scanner een jaar geleden gekocht en net uit de garantie natuurlijk. Geeft nu foutcode 5B02 en kan ik weggooien heb ik nagevraagd, hoezo duurzaam Canon??? Reparatie zal waarschijnlijk duurder zijn dan een nieuwe maar zeker geen CANON meer, wordt eens tijd dat die ook eens gaan nadenken over duurzaamheid!
Weet wel dat deze groote reus zich er niets van zal aantrekken en niet zal reageren maar dan weten in ieder geval anderen het en kunnen dan overwegen geen Canon te kopen

6. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Probeer de printer met het nieuwe wifi…

Probeer de printer met het nieuwe wifi netwerk te verbinden en niets werkt. De Canon website doet niks, hij blijft het netwerk van mijn laptop veranderen naar een niet-bestaande router en dmaakt toch op de een of andere manier geen verbinding waar ik handmatig instellingen in kan voeren. Wat een waardeloos systeem en programma. Ik gooi hem op de schroot en koop wel een ander merk.

1. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat jammer at dit ooit goede merk zo is afgegleden…

Wat jammer at ditooit goede merk zo is ingezakt. Heb al vaker nieuwe printers gekocht, nu een Canon TS 3500i. I van intelligent dacht ik, maar softwarematig bleek niets minder waar. Wat een slechte installatiesoftware. De printer kan steeds maar niet de sterke router vinden, je moet dan maar je telefoon op de printer aansluiten????? HOE??? Na veel omslachtige methodes (3 x verschillend voor 3 tablets) lukte het dan eindelijk. Maak toch een minitoetsenbordje (hp) waar je je wachtwoord in kan toetsen. Werking tot dusverre nadat hij aan de praat was, is goed, maar iemand zonder computerervaring had hem teruggebracht.

9. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goede kwaliteit hebben is nog geen goede service

Goede kwaliteit hebben is nog geen goede service/info leveren. Gezocht naar kleine fotoprinter en kwam uit op de Canon Selphy CP1500. Met name om creditformaat te printen. De productomschrijving gaf de indruk dat dit kon, echter werd NIET vermeld dat er daarvoor een extra accessoires (Papiercassette PCC-CP400) voor nodig is. Bij accessoires/inkt-printpapier was het niet te vinden. Ook, volgens handleiding zou de papiercassette een L-adapter bevatten, welke het product niet bevatte!, met die gedachte dat dit waarschijnlijk dan voor de creditcard zou zijn. De leverancier gebeld(Coolblue)die aangaf stuur maar terug, krijg je een nieuwe. Het zat niet lekker en op het net gesurfd naar informatie. Ook Canon gebeld, maar die wist niets van een L-adapter en wat nodig was voor de creditcard print. Hij zou het zijn productmanager neerleggen en terugkoppeling geven...zit nog te wachten. Inmiddels via inkt123 erachter gekomen dat er geen prints worden geleverd middels de L-adapter formaat omdat die niet meer worden gemaakt van Canon.
Dus klantenservice heeft geen kennis van hun eigen product en laat de handleiding bestaan met foute, relevante informatie. En de website bevat geen relevante informatie, die blijkbaar apart dient te worden aangeschaft.

Tevens, zie youtube, is het gebruikelijk om een paar lege prints in de doos te doen en inkt om het in ieder geval te testen e.d. Nee, hoor...in de Hollandse zuinigheiddoos , geen dus.

Het heeft veel energie gekost, niet om te weten hoe het werkt, maar of (en hoe) het kan.

10. November 2023

Canon ts 5150 Printer ellende

Canon ts 5150 Printer geïnstalleerd op mijn iMac computer. Ging prima. Aan het eind van de installatie procedure verscheen: “configuratie voltooid”.
Zou ik zeggen is dus klaar om te printen. Geprobeerd een tekstbestand te printen. De printer deed niets. Vervolgens via “systeemvoorkeuren” naar “printers en scanners”, alwaar te zien is of de printer inderdaad wel geïnstalleerd is. Hier bleek inderdaad dat de printer aanwezig is. Even een tekst printen. Doet niks. Als ik op “open afdrukrij” klik verschijnt het venster “Canon 5100 series”. Hier is te lezen: printer is niet aangesloten. Misschien toch een fout in de installatie procedure. Daarop opnieuw geïnstalleerd. Precies hetzelfde liedje. Gisteren de helpdesk van Canon gebeld. De medewerker is drie kwartier met dit probleem bezig geweest via de camera van mijn telefoon zodat hij precies op het scherm van mijn computer kon zien wat ik deed, ik kreeg opdrachten en voerde die uit. Na veel gedoe en uitproberen zus, uitproberen zo werkte de printer uiteindelijk. Vanochtend wilde ik een tekst printen en de printer deed het weer niet. Exact hetzelfde liedje als hierboven omschreven. Ik heb het nu gehad met Canon. Mijn vorige printer was ook een Canon en daar had ik aanvankelijk ook een hoop gedoe mee. Exit Canon. Printer teruggestuurd en een Epson besteld. Zal mij benieuwen.

27. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Canon printer Pixma G550 zeer slecht.

Deze Canon fotoprinter Pixma G550 kan geen foto’s printen op Canon PT-101 Pro Platinum Photo Paper A4.
Als je deze printer koopt dan moet je volgens Filip Huybrechts van Canon service & support eerst in de specificaties van de printer en het betreffende papier controleren of één en ander wel compatibel is.
Als je deze printer hebt gekocht ( of de G650 ) en het werkt dus niet, dan moet je naar de winkel waar je deze printer hebt gekocht om je aankoopbedrag terug te vragen en de printer in te leveren.

19. Oktober 2023

Canon printers waardeloos

Kwaliteit van printers van Canon zijn zeer slecht, steeds gaan de printkoppen en de cartridge kapot.
Daarnaast is de service (garantie) van Canon zeer slecht, de afdeling Support werkt langs elkaar. Zij weten van elkaar niet wat zij doen. Ik koop nooit geen Canon meer.

18. September 2023

Terugbetaling laat ruim 40 dagen op zich wachten

Ik heb ruim een jaar geleden een A4 printer, inkt en papier besteld. Deze werden netjes verpakt en bezorgd via Postnl. Hier was ik helemaal tevreden mee. Dit jaar wilde ik overstappen naar een A3 printer. En nu ging het mis. Canon maakt tegenwoordig gebruik van UPS. En deze laatste is de afgelooen tijd flink verslechterd kwa dienstverlening.Maar terug naar Canon. Ik heb mijn bestelling teruggestuurd. En wacht nu al ruim 40 dagen op een terugbetaling. De E-mails met confirmatie dat ze mijn bestelling terug hadden ontvangen. Die heb ik. De helpdesk is daarentegen wel altijd uiterst vriendelijk geweest. Deze blijkt dus afhankelijk te zijn van een warenhuis/afdeling van Canon, die zeer slecht en traag is in het geven van enige terugkoppeling. Wat weer wordt doorgestuurd via de helpdesk naar de klant toe (mij). Wees er op beducht wanneer je iets moet terugsturen of problemen ondervind. Ik zou hier niet graag meer kopen. Hun prijzen liggen ook hoger dan bij andere webshops. Maar omdat ze in begin zo vriendelijk waren en de eerste levering goed was. Wilde ik dit jaar toch 40 euro meer uitgeven. Maar nu dus niet meer.

1. September 2023

Canon niet duurzaam

Ik heb een canon MX870 printer. Recent ben ik naar windows 11 overgestapt. De MX870 wordt niet meer ondersteund; er zijn geen drivers voor beschikbaar. Die printer is verder technisch in topconditie en ik heb nog voor enkele honderden euros inkt op voorraad. Als Canon ooit iets over duurzaamheid in de mond durft te nemen, weet dan dat dat een absolute gotspe is.

23. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag een Canon Selphy CP1500…

Vandaag een Canon Selphy CP1500 gekocht. Bij het openmaken van de doos kwam ik eigenlijk tot de conclusie dat Canon sterk aan het bezuinigen is, wat in de doos zit, Een Printer ,Een voeding, Een soort handleiding van een cm dik waar uiteindelijk niets in staat omdat je de handleiding zelf moet downloaden. Wat NIET in de doos zit Geen inkt cartridges en Geen foto papier. Even uitproberen is er dus niet bij. Daarbij blijkt nu dat je de cartridges en fotopapier gelijk in een pakket moet kopen. Dus wil je verschillend formaat foto's, zit je gelijk aan nieuwe cartridges vast, los is het niet te koop. Het gevoel dat ik nu heb doet me beslissen dat ik nooit geen canon meer aanschaf. Veel geld voor bijna niets.

21. Juli 2023

Product besteld

Product op donderdag 8 juni besteld. Zou de andere dag geleverd worden en blijkt nu al een week spoorloos te zijn bij UPS. Diverse keren met Canon gebeld en krijg als antwoord dat de vraag open staat bij hun magazijn naar de status en dat ze nog geen reactie hebben ontvangen. Inmiddels zelf al met UPS gebeld en bestelling kunnen ze zelf niet meer vinden in hun systeem. Canon moet een claim indienen maar doet niets. Ik heb nu een bedrag van €1.200,- aan Canon betaald en product is verdwenen. Verwijzen naar de voorwaarden artikel 6.4 kunnen ze wel goed. Ik moet dus maar afwachten tot ze een keer een onderzoek gaan starten en dan duurt het nog 8 tot 15 werkdagen. Dag rondreis in de zomervakantie zonder foto's. Werkelijk waar een schande.

16. Juni 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Customer Service Kent Gebreken

goede producten maar customer service van echt bijzonder slechte kwaliteit. Zelden heb ik zoveel moeite moeten doen om de meest simpele vragen beantwoord te krijgen dan bij Canon. 3 x doorverbonden worden is standaard. Het lijkt wel of niemand precies begrijpt welke vraag welke afdeling nou kan beantwoorden. Echter na een tijdje zoeken kon ik via de canon site een terugbel verzoek plaatsen en werd ik toen wel enorm snel geholpen door ene Anja, die nam mijn vraag wel serieus en had binnen 10 minuten een antwoord.

6. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr