CandyStore24 Bewertungen 98

TrustScore 3.5 von 5

3,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, mooie producten. Een tip, een iets meer duidelijke beschrijving van hoe de inhoud verpakt is, is handig. Wij vinden al die losse pakjes erg leuk, als je doosjes verwacht zoals bij an... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn moeder heeft eerste kerstdag voor 12 uur besteld, nu 4 januari nog niks binnen, wel betaald. 4/5 mailtjes gestuurd en geprobeert met dit bedrijf te chatten. Onze 25€ is nu weg, de zendig is aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling was er vrij snel (Een dag later dan beloofd op de website maar is begrijpelijk ivb met covid)! Fijn dat er met mijn speciale instructies bij de bestelling ook rekening is gehouden! De... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

HALLO LIEBIE KINDA :)))), Ik heb ergens in het afgelopen jaar 1 bestelling gedaan bij de heer CandyStore (mag de exacte datum niet vertellen ivm AVG). Dit was zeer smaakvol en er zaten gratis eten... Mehr ansehen

1. Süßwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

CandyStore24.nl is een online webshop waarop Amerikaans snoep word verkocht. Wij zullen ten alle tijden ons best doen de beste op de markt te zijn!

3,3

2 Sterne
1 Stern

CREAMYY CANDYY

HALLO LIEBIE KINDA :)))),
Ik heb ergens in het afgelopen jaar 1 bestelling gedaan bij de heer CandyStore (mag de exacte datum niet vertellen ivm AVG). Dit was zeer smaakvol en er zaten gratis eten bij. Daarom wil ik en de mede CORNEA leden jou bedanken voor dit culinaire gerecht.
MVG
M** N*****r

5. Mai 2022

Hi Kerstin,

Bedankt voor uw review. Takis zijn helaas voorlopig verboden in Nederland door een bepaald stofje dat erin zit. Ze zijn momenteel het product aan het onderzoeken en hopelijk kunnen wij deze binnenkort weer gaan verkopen.

Mvg
CandyStore24

Amerikaanse snoep box

Kreeg net een pakket binnen via Bol.com
Pakket is goed, wat ik wel opvallend vond was dat er Haribo goudberen bij zaten. Niet echt Amerikaans lijkt me!!

5. April 2022

Antwort von CandyStore24

Hi Judith, bedankt voor deze review. De reden dat u een zakje Haribo erbij had gekregen is omdat er door een fout van de leverancier een van de soorten 'fini' niet was geleverd. Deze wordt morgen geleverd dus dan zullen we het haribo zakje uiteraard niet meer meegeven in de pakketjes.

Hopelijk bent u tevreden over de overige producten.

Mvg
CandyStore24

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuk vertroubaar en kost niet…

Super leuk vertroubaar en kost niet veel ik hab al een paar mistry boxen besteld en echt het was het waard

14. März 2022

Antwort von CandyStore24

Hallo Keesha! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We doen altijd erg ons best een lekkere mysterybox samen te stellen. Fijn dat u tot op heden elke keer tevreden bent geweest!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een genot om dat Amerikaanse snoep…

Wat een genot om dat Amerikaanse snoep te proeven. Erg lekkere producten, ruime keuze en een hoop nieuwe producten.
We gaan zeker weer bestellen!

27. Februar 2022

Antwort von CandyStore24

Hi Frank, wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw producten! Hopelijk zien we u snel terug.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed voldaan aan mijn verwachtingen

Fijn dat er met mijn speciale instructies bij de bestelling ook rekening is gehouden! De gratis producten is ook een mooie bonus. De verpakking van mijn bestelde product was wel een beetje ingedeukt en gescheurd hier en daar. Verder alles top.
Ik zal hier vaker bestellen.

Na bewerking:
Als ik deze prijzen van candystore24 vergelijk met andere snoepwebsites is het bij candystore24 vaak goedkoper

23. Februar 2022

Antwort von CandyStore24

Hi Bauke! Onwijs bedankt voor uw bestelling en deze mooi review. Uw bestelling had inderdaad wat vertraging opgelopen sorry nog hiervoor!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb spijtig genoeg geen pakketje…

Heb spijtig genoeg geen pakketje ontvangen?wel betaald , dus Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg?

19. Februar 2022

Hi Fatima.
U heeft gekozen voor de verzendoptie 'Homerr'. Hun verzendtijd is 5-8 Werkdagen. U had besteld op 10 Februari en uw pakket ging op 11 Februari op de post. Dat betekend dat Homerr tot en met woensdag 23 Feb heeft om uw pakketje af te leveren bij het service punt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

een review sturen terwijl je bestelling…

een review sturen terwijl je bestelling nog niet binnen is hoort niet. En tig mailtjes sturen tijdens de verzendperiode is ook zwaar overkill. Je gaat op deze manier mensen irriteren. 1 mail voor bevestiging en ver volgens 1 voor track en trace is meer dan genoeg. Rest is ballast en irritant

17. Februar 2022

Antwort von CandyStore24

Hi! Sorry voor de vele e-mails. Wij wisten niet dat u meer dan 2 e-mails kreeg als u had besteld. Bij ons is alleen bekend dat u de email krijgt net na bestellen en zodra u de track&trace ontvangt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service! Snel contact en snel verzonden! Toen ik zag dat er wat kapot was, kreeg ik snel reactie. Er werd gekeken naar oplossingen en de verkoper dacht mee. Super fijn. Aanrader!

16. Februar 2022

Antwort von CandyStore24

Hi Joyce, bedankt voor uw review. Hopelijk hebben de overige producten gesmaakt!

Erg tevreden

Erg tevreden! Goeie klantvriendelijkheid.
Meteen antwoord op mijn mail gekregen en mijn vraag goed opgelost!

8. Februar 2022

Hi Renate,

Onwijs bedankt voor uw review! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service! Hopelijk hebben de producten gesmaakt.

Netjes op tijd

Netjes op tijd. Zeker een aanrader!

8. Februar 2022

Antwort von CandyStore24

Fijn om te horen! Geniet van uw bestelling en hopelijk zien we u snel terug.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr