Snelle levering, mooie producten. Een tip, een iets meer duidelijke beschrijving van hoe de inhoud verpakt is, is handig. Wij vinden al die losse pakjes erg leuk, als je doosjes verwacht zoals bij an... Mehr ansehen
Mijn moeder heeft eerste kerstdag voor 12 uur besteld, nu 4 januari nog niks binnen, wel betaald. 4/5 mailtjes gestuurd en geprobeert met dit bedrijf te chatten. Onze 25€ is nu weg, de zendig is aan... Mehr ansehen
Bestelling was er vrij snel (Een dag later dan beloofd op de website maar is begrijpelijk ivb met covid)! Fijn dat er met mijn speciale instructies bij de bestelling ook rekening is gehouden! De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
HALLO LIEBIE KINDA :)))), Ik heb ergens in het afgelopen jaar 1 bestelling gedaan bij de heer CandyStore (mag de exacte datum niet vertellen ivm AVG). Dit was zeer smaakvol en er zaten gratis eten... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
CandyStore24.nl is een online webshop waarop Amerikaans snoep word verkocht. Wij zullen ten alle tijden ons best doen de beste op de markt te zijn!
Kortenhoevenseweg 81, 4128CP, Lexmond, Niederlande
- info@candystore24.nl
- candystore24.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Het was een leuke ervaring om een…
Het was een leuke ervaring om een mysterybox te bestellen. Een echte aanrader en snelle bezorging! Zeker snel nog een keer bestellen.
CREAMYY CANDYY
HALLO LIEBIE KINDA :)))),
Ik heb ergens in het afgelopen jaar 1 bestelling gedaan bij de heer CandyStore (mag de exacte datum niet vertellen ivm AVG). Dit was zeer smaakvol en er zaten gratis eten bij. Daarom wil ik en de mede CORNEA leden jou bedanken voor dit culinaire gerecht.
MVG
M** N*****r
Amerikaanse snoep box
Kreeg net een pakket binnen via Bol.com
Pakket is goed, wat ik wel opvallend vond was dat er Haribo goudberen bij zaten. Niet echt Amerikaans lijkt me!!

Antwort von CandyStore24
Super leuk vertroubaar en kost niet…
Super leuk vertroubaar en kost niet veel ik hab al een paar mistry boxen besteld en echt het was het waard

Antwort von CandyStore24
Je kan erg duidelijk bestellen en het…
Je kan erg duidelijk bestellen en het tik tok account is ook erg vol met posetiefiteit

Antwort von CandyStore24
Wat een genot om dat Amerikaanse snoep…
Wat een genot om dat Amerikaanse snoep te proeven. Erg lekkere producten, ruime keuze en een hoop nieuwe producten.
We gaan zeker weer bestellen!

Antwort von CandyStore24
Goed voldaan aan mijn verwachtingen
Fijn dat er met mijn speciale instructies bij de bestelling ook rekening is gehouden! De gratis producten is ook een mooie bonus. De verpakking van mijn bestelde product was wel een beetje ingedeukt en gescheurd hier en daar. Verder alles top.
Ik zal hier vaker bestellen.
Na bewerking:
Als ik deze prijzen van candystore24 vergelijk met andere snoepwebsites is het bij candystore24 vaak goedkoper

Antwort von CandyStore24
Heb spijtig genoeg geen pakketje…
Heb spijtig genoeg geen pakketje ontvangen?wel betaald , dus Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg?

Antwort von CandyStore24
Lekker snoep en lekker veel

Antwort von CandyStore24
een review sturen terwijl je bestelling…
een review sturen terwijl je bestelling nog niet binnen is hoort niet. En tig mailtjes sturen tijdens de verzendperiode is ook zwaar overkill. Je gaat op deze manier mensen irriteren. 1 mail voor bevestiging en ver volgens 1 voor track en trace is meer dan genoeg. Rest is ballast en irritant

Antwort von CandyStore24
Goede service! Snel contact en snel verzonden! Toen ik zag dat er wat kapot was, kreeg ik snel reactie. Er werd gekeken naar oplossingen en de verkoper dacht mee. Super fijn. Aanrader!

Antwort von CandyStore24
Marco hier perfecte winkel en ik zou…
Marco hier perfecte winkel en ik zou alles gaan kopen

Erg tevreden
Erg tevreden! Goeie klantvriendelijkheid.
Meteen antwoord op mijn mail gekregen en mijn vraag goed opgelost!

Antwort von CandyStore24
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.