Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte for nogle uger siden 3 forskellige lys. De blev alle leveret i meget flot indpakning og har en skøn og dejlig duft. De adskiller sig fra andre duftlys jeg tidligere har haft, da de hverke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige været så heldig at få dette soyavoks lys i værtinde gave. Ikke nok med at det er bæredygtigt og miljøvenligt er det også et virkelig smukt design, super flot indpakning og ikke mindst l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig fantastisk og sjov aktivitet for både børn og voksne! Vi havde en fest, og det færdige resultat blev virkelig flot. Jeg kan på det varmeste anbefale Candle Studio. Vi oplevede den bedste s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For næsten 4 uger siden lagde jeg en ordre på hjemmesiden. Da jeg en uge senere ikke havde hørt noget om, at der skulle være en pakke på vej, skrev jeg til kundeservice og bad om en status. Her... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Skab en Hyggelig indretning med skulpturelle sojavokslys, Der er Bæredygtig, brænder renere og køligere end stearin og paraffinlys. Mens sojalysets ydeevne og skønhed taler for sig selv, er sojavoks miljøvenlig og kommer fra en vedvarende ressource.🌿

3,7

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte kalenderlys

Bestilte kalenderlys, fik ingen ordrebekræftelse ingen information om forsinkelse før jeg selv henvendte mig, fik mine lys efter 16-17 dage.
Kalenderlyset er virkelig dårlig kvalitet, lyset brænder ikke særlig pænt og det løber ned af siderne
Det er sidste gang jeg køber der igen

4. Dezember 2023

Fantastisk 👌🏻

Mit smukke kalenderlys forsvandt i fragten, men så snart jeg gjorde Candlecopenhagen opmærksom på det, sendte de et nyt, der kom allerede dagen efter 🕯️🙌🏻
Så god service!

20. November 2023

Hej Melissa :)

Tusind tak for din anmeldelse! det betyder så meget for min lille virksomhed. Hvor er jeg glad for du værdsætter servicen.
Jeg håber du nyder dine nye produkter.

VIRKELIG flotte produkter

VIRKELIG flotte produkter! Og smuk indpakning! Kan kun anbefale sådan en ildsjæl, der kære så meget for sine produkter.

14. November 2023

Hej Diana :)

Tusind Tusind tak for din anmeldelse, Jeg værdsætter virkelig dine ord, det gøre mig så lykkelig at høre.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sød kundeservice, meeeeen…

De gange jeg har været i kontakt med kundeservice har de vlret søde og behjælpelige. Meeeen jeg bestilte et kalenderlys 2/11 og der gik 10 dage uden at jeg havde hørt nærmere. Så jeg kontaktede selv kundeservice som var servicemindede, men jeg havde ikke modtaget mail om travlhed og forsinkelse. Fair nok… 14/11 fik jeg mail med forsendelsesnummer. På trackingen står der at pakken først er hos GLS igår 20/11. Jeg kan godt være betænkelig omkring hvorvidt jeg faktisl modtager mit kalenderlys inden den 1/12… Idag 21/11 - 19 dage efter bestilling - har jeg stadig ikke modtaget kalenderlys. Det måske liiiige at trække den ret langt når man ikke informerer kunden om hvad man egentlig kan forvente. Forsinkelser kan forekomme og er helt naturligt, men man er nødt til at informerer ordentligt og i god tid så kunden ved hvad at forvente. Jeg er lidt usikker på om jeg vil handle her igen eller prøve et anden dansk sojalys mærke.

21. November 2023

Hej Amalie :)

Jeg håber du har modtaget vores populære kalenderlys i god behold. Jeg værdsætter din anmeldelse og vil tage det til mig til næste år så jeg kan udvikle min lille virksomhed, og tilfredsstille mine fantastiske kunder. Jeg beklager igen dybt for sådan en forsinkelse. Min lille virksomhed blev fuldstændig lagt ned med kalenderlys ordre. Hvilket jeg er dybt taknemlig for, dog var jeg slet ikke forberedt på dette. Men det vil jeg være til næste år

Smukt smukt smukt

Fantastisk shopping oplevelse, hurtig modtagelse og produktet er top kvalitet.

5. August 2023

Hej Maria 😊

Først og fremmest tusind tak for din fine anmeldelse! og de 5 stjerner😍

Jeg er så glad for at du har haft en god oplevelse hos Candle Copenhagen.
Jeg håber du nyder en masse hyggelige timer med dine nye lys🕯️

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering - og hurtig besvarelse ved spørgsmål 😊
Smukke lys 🕯️

11. Juni 2023

Antwort von Candlecopenhagen

Tusind tak for din anmeldelse Birgitte. Vi er glade for at du havde en god oplevelse

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og effektiv behandling af…

Super service og effektiv behandling af min ordre.
Skrev til firmaet fordi jeg glemte noget og de skrev straks retur og fiksede det.
Venlig og høflig personale.
Ikke sidste gang jeg handler deres lækre produkter.

10. April 2023

Antwort von Candlecopenhagen

Tusind tak for din fine anmeldelse Bulent vi så glade for at du havde en god oplevelse hos os, og vi ser frem til at behandle dine fremtidige ordre

Unikke og æstetiske lys 🤎

Produkterne er æstetiske og stilrene. Jeg nænner simpelthen at brænde mine lys, de bliver til dekoration!😄 Servicen samt indpakningen er fuldstændig i top!🤎
Og så er de oven i købet bæredygtige og økologiske 🌱 Fantastisk!

17. März 2023

Tusind tusind tak for din fine anmeldelse Sofie 😍
Det betyder så meget for min lille virksomhed! 🥹
Det gøre mig inderligt glad at du kan lide dine nye produkter ✨

Super flotte dekorative stearinlys

Super flotte dekorative stearinlys! Og indpakningen er simpelthen så pæn også. De er virkelig pengene værd!

8. März 2023

Antwort von Candlecopenhagen

Tusind tak for din fine anmeldelse Haneen <3 Det gøre os så glade at høre!

Super flotte lys

Super flotte lys. Man kan virkelig fornemme passionen bag. Flot indpakket, var vild med den personlige hilsen. De små ting gør en stor forskel.

26. Februar 2023

Antwort von Candlecopenhagen

Tusind Tusind tak for den fineste anmeldelse! hvor er jeg glad for at du kan mærke passionen bag <3

Virkelig god service

Virkelig god service ! Flotte lys i høj kvalitet. Man kan virkelig mærke passionen og kvaliteten af det udførte arbejde

24. Januar 2023

Antwort von Candlecopenhagen

Tusind tak for din fine anmeldelse Pernille <3 det gøre os inderligt glade at du kan mærke passionen og kvaliteten, da det er det vi vægter allerhøjst. Må du have dig en masse hyggelige stunder med dine levende lys

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super service og virkelig smykke lys.

super service og virkelig smykke lys.
jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale Candlecopenhagen :-)

11. Januar 2023

Antwort von Candlecopenhagen

Tusind tak for en rigtig fin anmeldelse Anne-Mette☺️ Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse🙏🏼

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr