Jeg bestilte for nogle uger siden 3 forskellige lys. De blev alle leveret i meget flot indpakning og har en skøn og dejlig duft. De adskiller sig fra andre duftlys jeg tidligere har haft, da de hverke... Mehr ansehen
Jeg har lige været så heldig at få dette soyavoks lys i værtinde gave. Ikke nok med at det er bæredygtigt og miljøvenligt er det også et virkelig smukt design, super flot indpakning og ikke mindst l... Mehr ansehen
En virkelig fantastisk og sjov aktivitet for både børn og voksne! Vi havde en fest, og det færdige resultat blev virkelig flot. Jeg kan på det varmeste anbefale Candle Studio. Vi oplevede den bedste s... Mehr ansehen
For næsten 4 uger siden lagde jeg en ordre på hjemmesiden. Da jeg en uge senere ikke havde hørt noget om, at der skulle være en pakke på vej, skrev jeg til kundeservice og bad om en status. Her... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Skab en Hyggelig indretning med skulpturelle sojavokslys, Der er Bæredygtig, brænder renere og køligere end stearin og paraffinlys. Mens sojalysets ydeevne og skønhed taler for sig selv, er sojavoks miljøvenlig og kommer fra en vedvarende ressource.🌿
Dänemark
- candlecopenhagen.com
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Virkelig smukt lys kan klart anbefales
Bestilte kalenderlys
Bestilte kalenderlys, fik ingen ordrebekræftelse ingen information om forsinkelse før jeg selv henvendte mig, fik mine lys efter 16-17 dage.
Kalenderlyset er virkelig dårlig kvalitet, lyset brænder ikke særlig pænt og det løber ned af siderne
Det er sidste gang jeg køber der igen
Fantastisk 👌🏻
Mit smukke kalenderlys forsvandt i fragten, men så snart jeg gjorde Candlecopenhagen opmærksom på det, sendte de et nyt, der kom allerede dagen efter 🕯️🙌🏻
Så god service!

VIRKELIG flotte produkter
VIRKELIG flotte produkter! Og smuk indpakning! Kan kun anbefale sådan en ildsjæl, der kære så meget for sine produkter.

Sød kundeservice, meeeeen…
De gange jeg har været i kontakt med kundeservice har de vlret søde og behjælpelige. Meeeen jeg bestilte et kalenderlys 2/11 og der gik 10 dage uden at jeg havde hørt nærmere. Så jeg kontaktede selv kundeservice som var servicemindede, men jeg havde ikke modtaget mail om travlhed og forsinkelse. Fair nok… 14/11 fik jeg mail med forsendelsesnummer. På trackingen står der at pakken først er hos GLS igår 20/11. Jeg kan godt være betænkelig omkring hvorvidt jeg faktisl modtager mit kalenderlys inden den 1/12… Idag 21/11 - 19 dage efter bestilling - har jeg stadig ikke modtaget kalenderlys. Det måske liiiige at trække den ret langt når man ikke informerer kunden om hvad man egentlig kan forvente. Forsinkelser kan forekomme og er helt naturligt, men man er nødt til at informerer ordentligt og i god tid så kunden ved hvad at forvente. Jeg er lidt usikker på om jeg vil handle her igen eller prøve et anden dansk sojalys mærke.

Smukt smukt smukt
Fantastisk shopping oplevelse, hurtig modtagelse og produktet er top kvalitet.

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering - og hurtig besvarelse ved spørgsmål 😊
Smukke lys 🕯️

Antwort von Candlecopenhagen
Super service og effektiv behandling af…
Super service og effektiv behandling af min ordre.
Skrev til firmaet fordi jeg glemte noget og de skrev straks retur og fiksede det.
Venlig og høflig personale.
Ikke sidste gang jeg handler deres lækre produkter.

Unikke og æstetiske lys 🤎
Produkterne er æstetiske og stilrene. Jeg nænner simpelthen at brænde mine lys, de bliver til dekoration!😄 Servicen samt indpakningen er fuldstændig i top!🤎
Og så er de oven i købet bæredygtige og økologiske 🌱 Fantastisk!

Super flotte dekorative stearinlys
Super flotte dekorative stearinlys! Og indpakningen er simpelthen så pæn også. De er virkelig pengene værd!

Super flotte lys
Super flotte lys. Man kan virkelig fornemme passionen bag. Flot indpakket, var vild med den personlige hilsen. De små ting gør en stor forskel.

Antwort von Candlecopenhagen
Flotte lys i en fuldstændig fantastisk…
Flotte lys i en fuldstændig fantastisk indpakning

Antwort von Candlecopenhagen
Flotte vare og hurtig levering…jeg er…
Flotte vare og hurtig levering…jeg er meget tilfreds : )!!!

Virkelig god service
Virkelig god service ! Flotte lys i høj kvalitet. Man kan virkelig mærke passionen og kvaliteten af det udførte arbejde

Antwort von Candlecopenhagen
super service og virkelig smykke lys.
super service og virkelig smykke lys.
jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale Candlecopenhagen :-)

Den bedste service.
En rigtig fin indpakning og lækkert…
En rigtig fin indpakning og lækkert design. Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra denne hjemmeside👌🏼.

Antwort von Candlecopenhagen
Meget meget flotte lys og bedste…
Meget meget flotte lys og bedste kundeservice ever.

Hurtigt ekspedition.
Hurtigt ekspedition.. De skrøbelige vare var forsvarligt pakket ind

Antwort von Candlecopenhagen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.