Canaone Bewertungen 11

TrustScore 4 von 5

4,2

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

11 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker at viften er så bred inden for CBD

Jeg elsker at viften er så bred inden for CBD, masse forskellige olier & cremer både til mennesker og dyr, indvordes og uden på. Jeg er begejstret for alle deres vidunderlige produkter.

CBD har blandt andet disse enskaber :
1) Giver sund søvncykuls
2) Hjælper krop og sind med at slappe af
3) Hjælper på stofskifte
4)Om morgen er det energigivende virkning og om aften en mere beroligende effekt (Lyder funny men sandt)
5) Angst
6) Uro
7) Turbo tanker
........ Og en masse andet...

MIN ERFARING - Katte og heste.
Jeg har en kat med kronisk smerter grundet syg blære hvilket gjorde at hun tisset i sofaen og i sengen, og efter besøg hos dyrlæge så hun fik smerte stillede, hendes værtrækning var tung og hun havde hård mave og svært ved mad som var bivirkninger på det smertestillende medicin.
- Efter ca 2 år (trappen ud og ind af medecin) sage dyrlægen at der ikke var mere de kunne gøre for hinde og dyrlæge mente hun skulle have fred.
Jeg var enlig ved at indstille mig på at sige farvel ! Men nægede at give helb op, og gudskelov fik jeg snakkede med en veninde, som forslog at jeg skulle prøve at give hinde CBD olie - og som hun sage : Hvad er det væreste der kan ske ? Hun skal jo aflives alligevel ! - Jeg købte den første flake dagen efter - Det er nu 5 år siden og kun på CBD olie og ingen smerter, så hurra 👍🇩🇰
Hun har "ændret" så helt vildt
1) Ingen smerter.
2) Tisser kun på bakken som hun skal.
3) Værtrækninger er blevet normalt , ikke tungt, hurtigt og besværet.
4) Mad vaner er normal.
5) OG næsten det vigste ! WC besøgene er heller intet problem.
Så jeg anbefaler olien til alle der gider høre på mig.

MIN ERFARING - Min personlige mening og erfaring.
Jeg er selv på CBD olie og kan mærke en stor forskel mine muskler bliver ikke så trætte. Mit humør er bedre. - Min søvn er blevet makant forbedret på mange måder.
Når jeg er på CBD (Ikke altid pengene er til jeg kan få olie hver mdr.) Så har jeg hurtigere ved at finde ro i hovedet & min angst ; end uden. + energien er meget bedre med. Og jeg har ikke den samme uro hele dagen (jeg har ADHD)

Så hvis du ikke er kommet igang inu ! Så gør dig selv eller dit kæledyr den tjeneste at bestil nu.

5. April 2025

God Oplevelse

40590 Bestilte Glucomin XL over nettet 01 August 2025 modtog varen 2 August 2025 Fantastisk Kvalitet i top og så er prisen 1/3 af hvad jeg normalt giver

2. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende ordre og manglende respons

Jeg afgav d. 31/1-25 en ordre hos cannaone.dk. D. 4/2- trækkes beløbet for ordren. I dag har vi d. 12/2-25 og jeg har stadig ikke set mine varer. Jeg har sendt mail til kundeservice som de angiver, svarer indenfor relativ få timer - intet svar. Jeg har forsøgt at ringe, de angiver at man kan kontakte dem mellem 8-12 på hverdage - intet svar? Ikke engang en telefonsvarer, gider de besværer sig med at sætte op.
Sikke en manglende kundeservice🤨 Det bliver 0 stjerner herfra og en advarsel til andre om Ikke at købe noget her.

12. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fup-firma.

Jeg bestilte 3 x dråber til min gamle gigtplagede hund d. 05.07.24. De næsten 500 kr blev hævet og fik hurtigt besked om at pakken var klar til forsendelse, der skete bare ikke mere. Efter en uge blev jeg lovet en erstatnings-pakke, den er heller ikke sendt og nu reagere firmaet ikke på mine henvendelser?! Total dårlig stil eller fup?

5. Juli 2024

Super

Jeg bestilte søndag og modtog min pakke idag onsdag, så super hurtig levering og fin kvalitet.
Super fin og pålidelig webshop

28. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr