Op 21 juni een bestelling geplaatst, nog steeds niets ontvangen, maar ben wel mijn geld kwijt! Ik kan dit bewijzen en heb een pv laten opmaken bij de politie! Koop NOOIT op nl-campz, het zijn een... Mehr ansehen
We were looking for a trekking tent to do our honeymoon in and came across the Campz website by accident. Turned out to be a great find, the website is clear, easy to check out and pay and the delive... Mehr ansehen
When I red some negative comments here and there about bankruptcy and other things I was a bit worried to place my order but after investigating and thinking things through I took a leap of faith and... Mehr ansehen
Mooie artikelen en snel geleverd! Ik had voor de eerste maal een bestelling gedaan bij campz en bij het invullen van het adres mijn huisnummer vergeten. Toen mijn pakketje al onderweg was had ik dit p... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Retourneren en geld terug - vergeet maar!
Het is mijn eerste negative ervaring met online aankoop ooit. Wel eerste ervaring met Campz en het is direct misgegaan.
16 september heb ik een bestelling geplaats, paar dagen later ontvangen. Binnen een week terug gestuurd. Wij zitten al 3 maanden verder en ik mijn geld nok niet terug gekregen. Alleen maar excuses dat sommige diensten niet normaal kunnen functioneren. Op mijn laatste email afgelopen week - helemaal geen antwoord gekregen...
Ik zal nooit meer bij Campz shoppen!
Everything went smooth.
2 maanden ver en de terugbetaling van…
2 maanden ver en de terugbetaling van de retour nog altijd niet ontvangen.
Dezelfde klacht als de vorige recensie
Dezelfde klacht als de vorige recensie.
Je kan nergens terecht met je probleem en krijg iedere keer antwoord dat ze de aanvraag zullen behandelen. Geen telefoon mogelijk . Nog steeds ah wachten op het antwoord vd ondertussen verschillende meldingen vd klacht . Nog altijd ah wachten op het pakje
Nooit meer…..
Dont buy anything at the moment !
Dont buy anything at the moment !
I made the same mistake...
The company ( internetstores GmbH ) declares insolvency.
They are waiting for a court decision and until that they wil not sent anything out and will unfortunaley still take your money (to pay there debts)
See: article on pinkbike.com : uniteds internetstores gmbh declares insolvency
Stay safe
waardeloos je besteld betaald en er…
waardeloos je besteld betaald en er komt geen antwoord . inmiddels bijna 4 weken 2 jassen besteld en nog steeds geen verzending .
na veel aandringen krijg je de melding dat ze niet kunnen zeggen dat ze niet weten wanneer te verzenden .
tevens kan annuleren ook niet.
ze eindigen steeds de mail dat je hen verder mag contacteren voor verdere vragen
geen telefoon nummer ???
ik koop best veel online dit is de meest waardeloze service dat ik ooit ben tegenkomen .
gewoon schandalig !!!
Geen terugbetaling van retour
3 maanden geleden een retourzending gedaan, tot op heden nog steeds geen terugbetaling! Na 5 mails kunnen ze nog steeds niet zeggen wanneer 'de problemen' zijn opgelost... ik bestel hier nooit meer iets!
Great outlet prices of some Icebreaker…
Great outlet prices of some Icebreaker stuff.
Excellent handling, fast delivery.
wel retour geen geld terug. onbetrouwbaar.
Bijna een maand geleden een bestelling retour gedaan. Drie keer contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd naar mijn terugbetaling. Elke keer kreeg ik antwoord dat door interne omstandigheden geen retourzendingen, vervangende bestellingen of terugbetalingen verwerkt kunnen worden. Hoe kan dit zoveel tijd in beslag nemen? Is hier sprake van een faillissement?
twee jassen inmiddels 2 weken geleden…
twee jassen inmiddels 2 weken geleden besteld nog steeds niet geleverd de winter is bijna voorbij !!!
erger nog is dat niemand bereikbaar is en er geen enkele info wordt gegeven.
de betaling ging dan weer vanzelf ???
vreselijke service
nice material
nice material
ecological shoes
the assortiment of this shop is surptisingly variated
Goede prijs voor kwaliteitsproduct.
Deze tent van Highpeak is slecht,concept voldoet niet als tent
Deze tent van Highpeak is slecht. Het concept is verkeerd aangezien bij regen al het water van het buitenzeil naar binnenloopt. Deze tent zou zelfs niet mogen verkocht worden als tent. Kwaliteit stokken is slecht. Reeds 2 gebroken stokken.
Koop deze tent niet.
@ Campz: verkoop deze tent niet meer!
Commande pas reçue.
Commande pas reçue.
Réponses automatiques du service après vente.
Après 15 jours, je reste sans information de ce qu'est devenu mon colis
Pas de proposition d’effectuer un nouvel envoi
J'ai dû demander le remboursement.
PS.- Je n'ai plus le temps de commander ailleurs.
Great as always
Great as always. Quick shipment and product as expected.
I ordered a new climbing harness and I received an old one
I ordered a new climbing harness and I received an old one from 2019. Mammut (the manufacturer) asks to replace them after maximum 7 years when stored in the best conditions. This means that I can only use this gear for 3 years. Safety equipment older than 2 years should not be sold anymore or with a large discount and explicit mentioning the production date.
Goede pasvorm brede voet
Mooi op tijd afgeleverd. Perfecte pasvorm voor brede voeten
Alles perfect
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.