Onlangs een nieuwe caravan aangeschaft bij camperland . Hebben dit als zeer plezierig ervaren . Zeer goed advies en goede service. Hebben gelijk een mover eronder laten plaatsen en omdat degene die... Mehr ansehen
Onze 1e camper gekocht bij Camperland in Herpen. Uitgebreide en fijne uitleg en begeleiding gehad over onze camper door Roger (de vriendelijke verkoper met de kale kop🤭) Er werkte iets niet in de... Mehr ansehen
Fantastisch weekend gehad met camper Anne. Wat een heerlijke camper. Knus, praktisch en van alle gemakken voorzien. Maar het meest hebben we genoten als we in het ochtendzonnetje de achterdeuren open... Mehr ansehen
We zijn bijzonder goed geïnformeerd tijdens ons eerste telefonische contact. Was voor ons de eerste keer dat we een camperbus gingen uitproberen. We hebben daarna een prima ontvangst en service gen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
COMPACTE CAMPERS. GROOTS PLEZIER. Een weekendje weg? Er even tussenuit? Volop genieten van vrijheid, luxe en een scherpe prijs? Onze camperbussen zijn een verhaal apart. We bouwen ze volledig in eigen beheer en voorzien deze compacte campers van alle luxe, gemak en comfort. En je huurt deze camperbussen voor een zeer scherpe prijs. Kortom: hier wordt iedereen vrolijk van …
Sassenheimseweg 76, 5258 HL, Berlicum, Niederlande
- 073-503 12 24
- info@camperpuntvanherpen.nl
- camperpuntvanherpen.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Top camper, top service!
Op korte termijn nog een camper kunnen huren voor een paar nachtjes weg! Wat een fijne service. Ze waren goed bereikbaar voor al onze vragen. Camper voldeed aan al onze wensen, is van alle gemakken voorzien.
Hoe bijzonder....
Als oma heb ik samen met mijn kleindochter Jasmijn (14) een prachtige reis gemaakt door Frankrijk met camper Matz. We hebben in totaal 40 plekken/plaatsen en bezienswaardigheden aangedaan. Het was een geweldige en unieke ervaring zo samen met mijn kleinkind. We vonden het een Toffe camper, rijdt heerlijk, mooi formaat, ook om in een stad te parkeren en hij is comfortabel. Het was kort en krachtig gezegd: Een TOP-vakantie! in een TOP-Camper!
Wederom een goede service ervaren bij…
Wederom een goede service ervaren bij de huur van een camper bij Camperpunt Van Herpen. Weer voor herhaling vatbaar!
We hebben hier 2 keer een buscamper…
We hebben hier 2 keer een buscamper gehuurd. Goede service: We hadden aanvankelijk problemen met een dakluifel maar dit werd onmiddellijk en soepel opgelost.
Fijne trip gehad in een perfecte camper!
Betrouwbare camper
Betrouwbaar adres met goede service. Schone complete camper voor een relaxte vakantie.
Top service
Top service, zowel bij het ophalen van de camper, als bij het terug brengen.
Iedereen die van kamperen houdt én flexibel rondreizen wil moet een keet een camper bij van Herpen proberen.
Super bedrijf met mooie campers
Erg fijn bedrijf om een camper te huren. Alles snel geregeld, snelle en fijne communicatie, bij vragen of verzoeken meteen (re)actie, administratief alles zeer snel geregeld, fijne camper (Anne).....kortom, wij gaan hier volgend jaar weer boeken.
Onze eerste camper vakantie
Prachtige vakantie gehad met de camper Jan. Zes landen doorkruist in een comfortabele camper met alles erop en eraan. Vriendelijk personeel en een perfecte begeleiding, ook tijdens de reis. De kleine probleempjes die er waren worden snel via app beantwoord en opgelost. Bedankt team Van Herpen!
Dromen, Durven, Doen
Een fantastisch kundig team wat me enorm geholpen heeft om over de drempel te gaan van ; ‘alleen met een camper gaan reizen’ 👍🏻
De oorspronkelijke boeking van 6 dagen werden er uiteindelijk 9, twee keer in de verlenging gegaan omdat het TE leuk was!
Het camper avontuur was super maar dat valt of staat natuurlijk ook met wat je aan camper bij je hebt!
Het zegt genoeg dat ik volgend jaar zeker terug kom voor een nieuwe boeking!
Een aanrader dus!
Dromen, durven en gewoon DOEN!
Zie ook mijn reisverslag op de site!
Groet Marion
Aanrader !
Hele leuke reis gemaakt met de camper.
Is heel compleet ingericht en makkelijk te rijden. Echt een aanrader!
Fijne compacte Camper
Fijne compacte Camper, die je overal kan parkeren; minpunt was dat de elektrische aansluiting die op een gegeven moment uitviel. Maar de service van Van Herpen was prima.
Prima camper
Prima camper. Paar kleine op- en aanmerkingen die verbeterd kunnen worden.
Prima compacte
Prima compacte, volledig uitgeruste camper voor 2 personen.
We zijn 10 dgn door Duitsland getrokken. Rijd ook goed en rustig.
Alles helemaal goed.
Onze ervaring met "Jan"
We hebben een heel fijne vakantie van twee weken gehad met de zeer compleet uitgeruste camper "Jan"!
Ook het meedenken door Camperpunt Van Herpen was een heel prettige ervaring.
Voorjaar 2022, Gon en Ad
Drie weken mat camper Mats op reis…
Drie weken mat camper Mats op reis geweest naar Portugal, prima auto, rijdt geweldig en door zijn compacte model zo goed hanteerbaar dat je zelf in een stadse parkeergarage terecht kunt. Met de 400 km vrij per dag kun je ruimschoots je trip plannen zonder bang te hoeven zijn voor extra kosten. De camper is goed ingericht met een prima koelkastje, wasbakje, 2 pits gastoestel, volledig servies, bestek en pannenset en een handig uitklapbare danktent waardoor je stahoogte hebt op je standplaats. Ik mistte alleen een broodmes.
Campingstoeltjes, tafeltje en een uitklapbare luifel maken het compleet.
Prima instructie en afhandeling door het personeel in Berlicum.
Bedankt mensen en tot ziens, Bert!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.