De Campergallery Apeldoorn Bewertungen 132

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke ontvangst tijdens de paas show en er werd ruim de tijd genomen om ons te helpen. Alles netjes geregeld en duidelijke communicatie. Ook op de dag dat we de camper kwamen ophalen alles... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Camper Gallery heeft een grote voorraad campers. Dus er was keuze genoeg. Hebben uiteindelijk een mooie Adria buscamper gekozen. Ook de inruil ging soepel. We hebben een uitgebreide uitleg van de bedi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Wohnmobilhändler
  2. Wohnmobil-Reparaturwerkstatt
  3. Wohnmobilbedarf
  4. Anhängerhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij de Campergallery Apeldoorn, sinds 1990 zijn wij actief in de camperbranche. Door onze kennis en ervaring op het camper gebied weten wij precies welke camper het best bij u past. Bij ons vind je een breed en gevarieerd aanbod campers, in diverse prijsklasse, dus iedereen die opzoek is naar een camper, slaagt bij de Campergallery. Wij hebben een groot en gemotiveerd team dat bestaat uit specialisten met camperervaring! Bent u van plan een camper te kopen? Bij Campergallery bent u aan het juiste, vertrouwde adres!

4,6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Wat een service!

Wat een service. Fantastisch geholpen. Online al verliefd geworden op de camper. Eenmaal bekeken en langsgeweest tijdens de opendag. Eenmaal besloten zijn alle kleine mankementjes fantastisch verholpen. Enorm ruime camper, goed onderhouden en zo goed geholpen door de werknemers va Campergallery. Echt een aanrader!

16. April 2026

Prettige ervaring

Alles netjes geregeld en duidelijke communicatie.
Ook op de dag dat we de camper kwamen ophalen alles goed geregeld, duidelijke uitleg.
Al met al een hele prettige ervaring.
Kunnen niets negatiefs bedenken daarom ook een 5 sterren beoordeling

15. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn een jaar geleden daar geweest…

Wij zijn een jaar geleden daar geweest om ons te oriënteren en mochten vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie rondkijken zonder opdringerige verkopers. Nu hebben we daar onze camper ingeruild voor een jongere en zijn door Marco heel plezierig geholpen en goed geadviseerd. Al met al vinden we dat dit een super mooi bedrijf is wat alles tot in de puntjes verzorgt....een aanrader

10. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer nette campers bij professioneel bedrijf

Campergallery is een gerenommeerd bedrijf in Apeldoorn-Noord. Alle campers staan er zeer netjes en fris bij. Ze lopen de camper zorgvuldig na voor de aflevering en wij hebben ervaren dat ze defecte delen netjes vervangen hebben. Geen Verder nemen ze alle tijd voor je en leggen alles uit over de werking van de camper. Vriendelijke mensen en lekkere koffie! Zeer tevreden dus!

25. März 2026

Weer een superfijne ervaring

Op 23 mrt de camper ingeruild die we destijds hier ook hebben gekocht. Nu een Adria die weer jonger is en net als 5 jaar geleden zeer prettig geholpen. Uitgebreide uitleg van de extra's die we op ons lijstje hadden. Top geregeld.

23. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via Google onze ideale camper gevonden

Via Google onze ideale camper gevonden, stond bij Campergallery. Telefonisch een afspraak gemaakt om volgende dag de camper te bekijken . Samen met Shane een heel helder beeld gekregen van alle ins en outs van de camper. Liefde op het 1e gezicht: direct koopovereenkomst af gesloten. Vandaag 2 weken later camper opgehaald, na een perfecte instructie van Frits van 1,5 uur hoe alles werkt. Prettig papierwerk gedaan met Jacqueline, steeds voorzien van lekkere koffie van Hinte. Nu blij op weg met onze nieuwe fantastische aanwinst, met dank aan Campergallery.

18. März 2026

Een lintje voor Frits!

Wat een fijn en eerlijk bedrijf! Goed geholpen bij aankoop van een andere camper. Bij het ophalen kregen we een rondleiding en uitleg van elk knopje en apparaat, van Frits. Wat een feest! Bedankt!

12. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn netjes, houden niet van rommel.

We zijn heel netjes, geinformeerd in welk aanbod ze hadden in onze voorkeur.
We konden de optie's rustig op ons gemak bekijken.
En een goede keuze kunnen maken.
Onze camper wilden we er op inruilen, geen probleem.
Na een goede onderhandeling, zijn we er uit gekomen.
Waarschijnlijk is dit onze laatste camper
Maar anders twijfelende we niet waar we heen zouden gaan vooreen andere camper. We zijn blij.

11. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte aflevering en zeer behulpzame…

Perfecte aflevering en zeer behulpzame mensen, erg vriendelijk.

4. März 2026

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, fijn personeel en goede uitleg bij het ophalen van de camper

Erg vriendelijk

Erg vriendelijk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurig geholpen en alles van a tot z…

Keurig geholpen en alles van a tot z ook nog eens uitgelegd. Hier een zeer tevreden klant.

Zeer tevreden

Wij zijn erg blij met onze aankoop. Het is onze eerste camper en we waren daarom ook erg blij met de uitgebreide uitleg bij aflevering. Goede communicatie vanuit de werkplaats. Op naar veel mooie en veilige kilometers.

26. Februar 2026

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr