Har i dag været hos Camillas Dyrecenter med min DSG og fået klippet klør. Noget der indtil nu kun har kunnet lade sig gøre i bedøvelse hos dyrlægen. Camilla klippede klør på hunden stille og roligt, s... Mehr ansehen
Camilla s Dyrecenter står altid klar til at hjælpe med god kvalitet og super service 🥰 Vores hunde hader negle klip m.m men Camilla gør et fantastisk stykke arbejde og får tingene gjort helt smerte... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Din foretrukne dyrehandel på nettet med alt i tilbehør til hund,kat,fisk,fugl,gnaver,krybdyr,havedam og vildtfugl. Samt venlig og kompetent rådgivning.
Bredgade 67, 7600, Struer, Dänemark
- camillasdyrecenter.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Dårlig kundeservice
Dårlig kunde service
Fordi de solgte mig et par syge kaniner
Og idag tog vi der op for at kigge på hamstere men de ville ikke sælge mig, pg alt muligt .. og Camilla stod og skabte sig som et lille barn..
Ikke køb ting hos dem
Og Maria tror også bare hun ved alt og ejer det hele
Den eneste normal der oppe er sgu john
Vi stod der over en time for at blive afvist
Ikke styr på gnavere - desværre
Det positive: de har fuldstændig styr på ting til hund og kat.
Det negative: smådyr burde de holde sig langt væk fra at rådgive om.
Dyrene, der sælges, sælges under falske betegnelser som fx 'panda-hamster' eller 'marmor-hamster'
Vejledning er der masser af - men der sælges alt for små bure, saltsten (der kan give nyreskader) samt hamstervat (som de små kan komme slemt til skade med). For slet ikke at snakke om de små hjul, der kan give rygskader.
Kaniner og marsvin sælges desuden for sig - selv om det er almenviden, at de bør have en legekammerat.
Hamstere sælges gerne sammen - selv om de er solitær dyr.
De påstår desuden, at deres dyr kommer fra Sverige - men man kan ikke få lov til at se papirer på, at de er derfra - eller hvor gamle de evt er.
Så folk, der gerne vil købe marsvin, kaniner, hamstere mv, rådes til at finde et andet sted, hvor der er bedre styr på gnavere og ikke mindst deres behov.
Fantastisk
Fantastisk. Vælger du Camillas dyrehandel til hvadenten det gælder køb af foder eller andre fornødenhed til dine dyr vil du altid få den allerbedste rådgivning hos camilla. Hun har et hjerte der banker for dyrene samt en kæmpestor viden på området. Samtidig og ikke mindst er hun en ualmindelig sød og åben person. Vi har tit haft brug for gode råd (der ALDRIG har været købsbetinget) i forhold til vores hund ( endda til pigernes heste) Vores hund er en egenrådig herre og den eneste der kan klippe ham ordne negle osv er camilla. Han er utrolig tryg og glad ved/for hende. 😊Det sætter vi bare så stor pris på. Så vi giver Camillas dyrecenter i struer vores allerbedste anbefalinger. Glædelig jul. Fra Ollie og familie😊
Danmarks bedste dyrehandel
Dette må være Danmarks bedste dyrehandel. Vidende og venlig betjening. Altid frisk hø og græs ved smådyrenne. Ikke en alge i akkvarierne. Gode tilbud og allerbedst så besidder Camilla en fantatsisk evne til til klippe og ordne pels og negle. Ja, hun er fantisk den eneste, der kan klippe min hunds negle. Når det sker, bliver hunden forkælet med lækre godbidder fra Camilles hånd. Mine bedste anbefalinger.
Meget dyre produkter i forhold til…
Meget dyre produkter i forhold til andre steder som sælger præcis det samme. Meget dyr levering også og så modtager man produktet i en gammel skotøjsæske. Produkterne var dog fine nok, men jeg handler der ikke igen og gjorde kun pga gavekort.
Altid den bedste service og god tid😉
Fantastisk kundeservice og produkter
Meget hjælpsom, vedkommende og dygtige med arbejder. De har også mange forskellige gode produkter til salg. Jeg er meget tilfreds og glad for butikken og kundeservice.
Super duper
• Bestilte søndag og modtog fredag • havde spørgsmål undervejs og der kom respons indenfor 24 timer • super lækre varer - alt for lækker dog Copenhagen sele
i møde kommende og venlighed og god…
i møde kommende og venlighed og god betjening og hjælpsom
Altid kompetent betjening
Altid kompetent betjening. Vidende, venlig og høflig. Min hund Melly elsker at komme i butikken og bliver stopfodret med godbidder af ejeren. Vi kommer snart igen, for yndlingsgodbidderne er ved at være spist op.
Super dejligt sted ,som vi gerne kører…
Super dejligt sted ,som vi gerne kører langt efter.
Altid venligt og kompetent personale
Altid venligt og kompetent personale. De har altid god tid til råd og vejledning. Og Camilla er bare super god til at klippe klør på min hund, som er helt vild træls at klippe klør på. Den nye butik er bare SÅ fin. Der er et godt udvalg af alt muligt til sine kæledyr. Absolut anbefalelsesværdig og et besøg værd
Altid en venlig og kyndig betjening som…
Altid en venlig og kyndig betjening som jeg har nydt godt af i omkring 6 år, jeg ønsker ikke at handle i andre dyrebutikker. :-)
Dygtig og personlig betjening
Altid imødekommende personale.
Camilla selv er meget personlig og husker sine kunder, når hun skal vejlede.
Jeg har været tryg og glad for at komme i butikken i mange år.
Et rigtigt dejligt sted at komme
Et rigtigt dejligt sted at komme, altid venligt personale, som er gode til at vejlede hvis man har spørgsmål 👍👍
Dette er bare verdens bedste butik
Dette er bare verdens bedste butik, min hund møf lader ingen andre klippe negle på ham, det skal være Camilla .. sidst var jeg inde for at få en ny "halsbånd" til gåturen og min hund ligger lige mellem størrelser, men ingen problem, Camilla satte sig sammen med møf og med hendes sædvanlige tålmodighed fik hun fundet den helt rigtige str og selvom møf er bange for alt og alle, så må Camilla altså godt 😁😁😁
Fantastisk butik super service
Fantastisk butik super service
Pæn og nem at finde hvad man skal bruge :)
Mange tak for smags prøven til corona hvalpen 😉
Man kan ikke ringe dem op
Man kan ikke ringe dem op. Svarer ikke på beskeder. Har købt og betalt en akvaririe pære i deres web shop men aldrig fået den..snyd og bedrag!
Hurtig levering og god information…
Hurtig levering og god information undervejs.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.