I can't wait to start opening CamiJo's Advent Calendar December 1st. If it's anything like last year's creation after Hans Christian Anderson, then this year's Little Women will be stunning I'm sure.... Mehr ansehen
Jeg modtog super hurtigt mit garn,garnet jeg modtog,levede op til mine forventninger,ud fra hvad jeg havde set på skærmen,og der er en sød og venlig tone.
Det er et super godt sted at købe sit håndfarvet garn, nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Jeg har lige i dag været på farvekursus hos Camijoknit 🤩 jeg kan kun give kurset og Camilla mine varmeste anbefalinger! Det er både hyggeligt, lærerigt, professionelt og med al den hjælp man behø... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
CamijoKnit er stolt af at skabe en unik forbindelse mellem håndfarvet garn og moderne strikkedesigns. Vores passion ligger i at levere ikke kun unikke designs, men også håndfarvet garn af højeste kvalitet på de fineste fibre. Vores farvepalet er levende og unik, skabt med omhu for at tilføre ekstra glæde til dine strikkeprojekter. Det håndfarvede garn går hånd i hånd med vores designs, hvilket giver en unik og personlig touch til hvert enkelt projekt. Når du strikker med CamijoKnit, oplever du ikke bare kreativitet, men en farverig synergi mellem garn og design. Tak fordi I vælger os til at skabe smukke og unikke strikkeoplevelser! Med venlig hilsen, CamijoKnit-teamet
Ved Skoven 16K, 8541, Skødstrup, Dänemark
- kontakt@CamijoKnit.com
- camijoknit.com
Hurtig og venlig ekspedition👍
Super lækkert garn
Super lækkert garn, der helt lever op til fotos i farver, og overgår mine forventninger i blødhed. Hurtig levering, og op til det hurtige svar på Insta
Camilla er altid rart at handle med
Camilla er altid rart at handle med. Hun vil altid gøre det bedste for en, så man for en god oplevelse, når man bruger hendes garn.
Super lækkert garn og hurtig levering
Som altid en fornøjelse
Som altid en fornøjelse! Jeg glæder mig altid til en pakke fra Camljoknit, farver og kvalitet spiller altid i top.
Fantastisk garn og service.
Camilla er super
Camilla er super, god service og rask levering helt til Norge 😊
Og garnet er nydelig
gså denne gang modtog jeg mit indkøb…
Også denne gang modtog jeg mit indkøb lynhurtigt. Selve varerne, strikkegarnet, er i topkvalitet. Kan kun anbefales, hvis man er ude efter lidt luxus.
Camijoknit farver de smukkeste farver
Camijoknit farver de smukkeste farver. Jeg har ikke set mange andre, der formår gang på gang at skabe så smukke farver. Fra man bestiller garn til levering går det superhurtigt. Kvaliteten på hendes garner er super lækker. Bedste anbefalinger herfra.
Fin opskrift til god pris
good service and beautyful yarn - a very good experience
Camila is very friendly, the service is very good and the yarn is heavenly.
The yarn is beautiful and arrives very…
The yarn is beautiful and arrives very quick, and I am overseas.
Kundeservice
Jeg fik det forkerte garn tilsendt.
Camilla sendte heldigvis det rigtige garn afsted da jeg opdagede fejlen.
Det kan selvfølgelig ske, at der sker en fejl og jeg sender selvfølgelig det forkerte garn retur som hun ønsker.
God kundeservice havde dog været, at der havde været et lille kort med tak for at jeg skal have den ulejlighed eller en lille erkendtlighed og ikke bare en retur kuvert.
Quality yarns and patterns ♥️👌
Camilla's hand dyed yarns and patterns are such a pleasure to work with.Every project I undertake feels so special Cannot fault.🙏👌👏🐨🌏x
Deciding
I have watched her you tube channel and decided to purchase some yarn. The yarn I received is absolutely beautiful. I am glad that I bought it. The only thing I would say would be I wish she lived in the US!
Så smukt og lækkert garn!
Meget tilfreds
Meget tilfreds med både varerne og behandlingen. 😊
Varmeste anbefaling herfra

Antwort von Camijoknit
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.