bedrijf reageert snel op vragen ook via de chatbox Apparaat is bijzonder klein maar van uitstekende kwaliteit en ondanks het missen van de SD card(die gelijk werd nagestuurd) bevalt de dashcam prima
Unternehmen hat geantwortet
Super service! Houdertje brak af tijdens monteren. Na 1 mailtje sturen, gelijk vriendelijke reactie terug en volgende dag gratis nieuwe houder in huis. Later nog een vraag gemaild over uitbre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Producten lijken van redelijk goed kwaliteit. Verder nog geen uitgebreide ervaring mee gehad.
Unternehmen hat geantwortet
Onlangs de M800 Pro aangeschaft. Nadat ik de dashcam ingebouwd had was er een klein probleem namelijk de dashcam op de achterruit werkte niet. Contact opgenomen met Camigoo en daar werd ik goed geholp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Camigoo® is een Nederlands merk dat zich volledig toelegt op hoogwaardige dashcam-oplossingen voor consumenten én bedrijven. Wij geloven dat technologie jou moet ondersteunen in veiligheid, duidelijkheid en gemak - of je nu dagelijks naar je werk rijdt, met de camper op vakantie gaat of een wagenpark beheert. Onze dashcams combineren moderne functies zoals Ultra 4K videokwaliteit, GPS-tracking, WiFi-appbesturing en nachtzicht met een gebruiksvriendelijke installatie. We bieden modellen met enkel een voorcamera, tot geavanceerde triple dashcams voor zowel voor-, achter- als binnenopnames. Dankzij parkeerbewaking, loop recording, G-sensor en audio-opnames ben je altijd verzekerd van bewijs - zelfs als je auto stilstaat. Camigoo staat voor betrouwbaarheid, transparantie en klantgerichtheid. Onze producten worden geleverd met duidelijke handleidingen (NL/DE/ENG), inclusief SD-kaart en alle bevestigingsmaterialen. Voor 22:00 besteld? Dan verzenden wij dezelfde dag. Daarnaast bieden we ook maatwerkoplossingen voor zakelijke toepassingen. Denk aan ritregistratie in vrachtwagens, beveiliging van taxivoertuigen of als toegevoegde waarde bij autoverkoop. Met Camigoo heb je altijd controle over jouw rit - helder, scherp en veilig.
ijsseldijk 7, 7325WZ, Apeldoorn, Niederlande
Ik ben erg tevreden met de Camigoo D1 Pro. De kwaliteit is echt top en de levering verliep snel en probleemloos. Levert haarscherpe beelden, ook in het donker. Een aanrader voor iedere automobilist.

Antwort von Camigoo
Ik ben super tevreden met mijn Camigoo dashcam. Installeren ging heel eenvoudig en de beeldkwaliteit is echt haarscherp, zowel overdag als ’s nachts. Het geeft mij een veilig gevoel dat alles onderweg wordt vastgelegd. Ook de klantenservice verdient een compliment: snel, vriendelijk en duidelijk in hun uitleg. Echt een aanrader voor iedereen die zonder gedoe een betrouwbare dashcam zoekt!

Antwort von Camigoo
Alles was supersnel en netjes verstuurd en verpakt
Ik had mijn huisnummer vergeten in te vullen en werd er over gebeld zodat het de zelfde dag nog verstuurd kon worden

Antwort von Camigoo
Goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering van produkt.

Antwort von Camigoo
Zeer goede service. Een pakket net voor de vakantie is zoekgeraakt bij de post. Na kort contact werd zonder gedoe en op tijd een nieuwe set verzonden. Installatie is zeer eenvoudig en groot gebruiksgemak. Perfect beeld!!

Antwort von Camigoo
Ik had 2x de dashcam x30 pro besteld. Bij afleveren zat er maar 1 dashcam in de doos.
Ik heb meteen via de website een bericht gestuurd waarna ik er daarna achter kwam dat je ook kon bellen.
Bij het noemen van mijn naam wist de medewerker meteen waar het over ging. Deze was al bezig met het opsturen van mijn 2de dashcam.
Heb de dashcam de volgende dag geleverd gekregen.
Super snelle service en een fijne klantenservice. Camigoo bedankt voor de snelle service!
Nu de dashcam instaleren en kijken hoe deze werkt.

Antwort von Camigoo
bedrijf reageert snel op vragen ook via de chatbox

Antwort von Camigoo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.