Al een aantal keer eerder accessoires aangeschaft bij de Verkoper. Bij mijn eerste bestelling was ik al bijzonder positief over de uiterst scherpe prijsstelling, en de vlotte wijze van communicatie... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze webshop activiteiten zijn beëindigd. Met veel plezier zijn wij onze klanten van dienst geweest.
Niederlande
- cameravoeding.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Accu NB-13L voor Canon camera PowerShot G1X mark 3
Hierover kan ik kort zijn, 100% tevreden. Levering correct zoals belooft en geen verschil bemerkt met een Canon accu. Eén verschil was er echter wel en dat was de prijs, dus CameraVoeding.nl staat bij mij bij de favorieten.
Prettig contact
Een maand geleden een accu voor mijn fotocamera gekocht. Erg prettig telefonisch contact gehad vooraf de bestelling. Nog steeds blij met de accu.
Had een accu nodig voor een oude camera…
Had een accu nodig voor een oude camera en deze via markplaats bij de verkoper gevonden. Na bestelling een telefoontje gehad dat nieuwe zending onderweg was. Dit ook om geen grote voorraad te hebben en dus verse accu's. week na bestelling zou het bij hun binnenkomen. Op de dinsdag al de accu ontvangen. Na levering werd ik nogmaals gebeld om enige details over type accu te krijgen. Al met al een erg plezierige wijze van werken en snelle levering.
Peter.
je word eerlijk behandelt.en goed…
je word eerlijk behandelt.en goed voorgelicht
Top service! Zelfs na kantooruren!
Top service! Rien Hettema was mijn contactpersoon, hij volgde alles persoonlijk op, mailde zelfs na 22u terug en gaf me meer dan voldoende hulp bij wat ik precies zocht. Producten ook tijdig ontvangen via track en trace.
Topservice
Na het bestellen van twee netstroomadapters kreeg ik deze in eerste instantie niet aan de praat.
Via de telefoon ben ik toen uitvoerig geholpen en bleek het een simpele toepassingsfout vanuit mijn kant te zijn.
Snel en duidelijk opgelost, topservice.
Uitstekende afhandeling probleem
De tegenvaller: de bestelde accu-oplader voor mijn fototoestel hield er binnen de kortste keren mee op. Maar de afhandeling was voortreffelijk: ik kreeg binnen de kortste tijd een nieuw, apart getest exemplaar toegestuurd, met de testaccu als vergoeding voor het ongemak erbij.
Flexibel in retourneren
Flexibel in retourneren. Goede service, denken met je mee proactief!
Prima
Prima service
Prima service. Overzichtelijke website. Persoonlijk en goed advies.
Ik heb nu voor de tweede keer hier…
Ik heb nu voor de tweede keer hier gekocht ,ben zeer tevreden .Goede uitleg, grote keus, ensnelle levering . Super .
Uitstekende service en goede…
Uitstekende service en goede communicatie. Verkoper nam contact met mij op, met een heldere uitleg waarom zij niet binnen 24 uur kunnen leveren. Erg netjes. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Inmiddels product binnen. Ik ben erg tevreden.
Goede communicatie, goed advies en een uitstekende service.
Bestelling werd naar tevredenheid …
Bestelling werd naar tevredenheid uitgevoerd.Gaf een niet correcte adres op.De verkoper naam meteen contact op,om het adres te corrigeren.Zeer tevreden.
Erg kundige klanten service die goed …
Erg kundige klanten service die goed meedenkt en een goed advies kan geven. Wanneer je eerlijk en goed advies wilt over accessoires van camera's kan ik Accusnel.nl echt aanbevelen. Leuk om te zien , maak je tegenwoordig niet meer vaak mee bij een webshop!
Perfect bedrijf met perfecte garantie, topbedrijf
ik wou even laten weten dat ik een uitstekende ervaring heb met deverkoper.nl, waarom? deze man geeft een uitstekende service en de garantie is ook gewoon garantie, geen kleine lettertjes flauwekul maar echte garantie, een man die garant staat voor wat hij verkoopt, en niet alleen met woorden maar ook met daden, ik had een foute batterij die het gewoon niet deed, nou ik had hem amper terug gestuurd of ik had de nieuwe alweer thuis liggen, geen stomme vragen of loze beloftes, maar gewoon actie naar de klant toe, hier ben je als klant nog steeds koning. hier kan bol.com en mediamarkt en alle winkels met hun kleine lettertjes garantie nog wat van leren, nee hoor, deze man en zijn bedrijf durf ik u van harte aan te bevelen, waarom, ik heb te maken gehad met de garantie en het was zo supersnel opgelost, en zonder uitvluchtpogingen of degelijke praktijken, nee duidelijkheid en uitstekende service, perfect.
Top service
Top service, ook voor Pro Fotografen meer dan de moeite !!
Ik zou hier altijd opnieuw weer terug bestellen.
Tot een volgende keer.
Vlotte aflevering en een goede website …
Vlotte aflevering en een goede website (duidelijk en overzichtelijk)
Prompte aflevering
Prompte aflevering. Goed product.
Ik heb de Nikon D7200 Battery Grip …
Ik heb de Nikon D7200 Battery Grip besteld. Supergoed geprijsd (veel vergeleken) en prima service. Ik heb de Battery Grip de volgende dag netjes ontvangen. Deze sluit naadloos aan op mijn camera en geeft een veel betere grip en extra mogelijkheden zoals portret fotograferen middels de extra knop op de grip. Een echt aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.