Jeg har kun positive ord at sige om Calvolingua. Absolut verdensklasse oversættelsesbureau, og så er Pedro Calvo jo bare et meget sympatisk og venligt menneske, og fagligt helt i top. Jeg brugte Calvo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har fået lavet oversættelser tre eller fire gange hos Calvolingua, og de har altid været præcise og soignerede. Hurtig levering og svartid, højt niveau af service inkl. rådgivning i forhold til ov... Mehr ansehen
Fue rapido y eficiente
Unternehmen hat geantwortet
Ekstrem hjælpsom, og rar mand. Brugte ham til at oversætte og apostelle mine dokumenter til spansk, men han hjalp med så meget mere end det. Hvis jeg havde nogle spørgsmål overhovedet, var han hurtig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Translatørbureau med speciale i spanske oversættelser. Calvolingua er specialister i juridisk oversættelse og har mere end 15 år erfaring i translatørbranchen.
Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fantastisk service og arbejde udført af Pedro. Vi vil helt sikkert benytte os af Calvolingua igen. Mange hilsner, Lone

Antwort von Calvolingua
Super hjælpsom, altid i godt humør, kom med gode forslag og leverede lynhurtigt. Excellent

Antwort von Calvolingua
Fantastisk hurtig god og venlig service. Kan varmt anbefale.

Antwort von Calvolingua
Utrolig serviceminded! Virkelig godt arbejde og aflevering til aftalt tid. SKØNT!

Antwort von Calvolingua
Super kompetent og hurtig hjælp og godt arbejde

Antwort von Calvolingua
Excelente service! I’ve got my translation faster than expected and Pedro was really attentive with me.

Antwort von Calvolingua
Gracias por su interés. Más allá de su labor como traductor, está siempre disponible a ayudar en todo lo que haga falta. Un placer trabajar así.

Antwort von Calvolingua
Hurtig og effektiv oversættelse, med spansk stempel; fin service...

Antwort von Calvolingua
Pedro er ekstremt effektiv, venlig og dygtig. Kan varmt anbefales. Super professionel og hurtig
TAK

Antwort von Calvolingua
Jeg har fået en upåklagelig oversættelse af mine spanske universitetsbeviser og det har hjulpet virkeligt med at få mit nye arbejdsplads i Danmark. Fantastisk og komfortabel organisering af fremsendelse af dokumenterne frem og tilbage. Meget venlig behandling. Absolut anbefalelsesværdig.
He recibido una traducción impecable de mis títulos universitarios españoles, y esto ha realmente ayudado para conseguir mi nuevo puesto de trabajo en Dinamarca. Fantástico y cómodo envío de los documentos y reenvío de vuelta. Trato muy amable. Absolutamente recomendable.

Antwort von Calvolingua
Calvolingua er et fantastisk firma.
Meget venlige og utrolig behjælpsome, effektive og lyn hurtige til deres arbejde.
Jeg kan kun varmt anbefale firmaet.

Antwort von Calvolingua
Pedro har med sin kyndig vejledning gjort det meget let at få overblik over processen med oversættelse af papirerne fra offentlige myndigheder. Jeg er meget tilfreds med hans professionel oversættelse. Herunder hurtig levering!

Antwort von Calvolingua
Meget kvalificeret og effektiv service. De bedste anbefalinger.

Antwort von Calvolingua
Flot arbejde og kompetent rådgivning, Jeg kan kun give Pedro min bedste anbefaling.

Antwort von Calvolingua
Dødsfald i familien som havde hus i Spanien. Ringede til Pedro og fik fantastisk råd og vejledning angående oversættelse af dødsattest. Gik ikke mange dage før jeg alle dokumenter var i postkassen.
Kan anbefale Pedro på det varmeste. Alt tip top behagelig mand at tale med.
Hilsen
Rene’ Stjerne

Antwort von Calvolingua
Pedro is really professinal in his work and does the traslations very quickly. The best thing is that it does not charge as expensive as other certified translators.

Antwort von Calvolingua
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.