Mormors æggekage var uspiselig og en anden gæst i selskabet spiste to rejer der smagte af metal og opgav at spise resten.
Das sagen Bewerter
Vi har netop afholdt vores søns konfirmation på kystens Perle Kastrup og Wow!!! Hele arrangementet spillede perfekt og maden var i verdensklasse. Kokken har givet os og alle vores gæster en smagsople... Mehr ansehen
Personalet (Christine og Frederikke) I to har virkelig ydet den største service til vores søns konfirmation. Tusinde tak for jeres måde at være på. Vi har følt os set/hørt igennem hele aftenen og i... Mehr ansehen
Helt usædvanligt godt smørrebrød. Fiskefilet, hønsesalat, roastbeef - lyder det kedeligt? Ikke her - madderne var lavet med sans for smag, bid og krumme, og jeg var meget glædeligt overrasket over d... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mormors æggekage var uspiselig og en…
Bedste frokost i mange år og virkelig…
Bedste frokost i mange år og virkelig god service
Personalet (Christine og Frederikke)
Personalet (Christine og Frederikke)
I to har virkelig ydet den største service til vores søns konfirmation. Tusinde tak for jeres måde at være på. Vi har følt os set/hørt igennem hele aftenen og i kunne ligeså godt have været en del af familien. Vores gæster har samme opfattelse og der blev talt om jer ved morgenbordet på Scandic hotel efter festen. Når vi næste gang har et familiearrangement som skal fejres, er det med garanti Café kystens perle vi vælger. Det er personale som jer to som virkelig gør en forskel. Tak for en dejlig fest. Mvh. Susan og Steffen Jønsson
Konfirmation vi drømte om
Vi har netop afholdt vores søns konfirmation på kystens Perle Kastrup og Wow!!!
Hele arrangementet spillede perfekt og maden var i verdensklasse. Kokken har givet os og alle vores gæster en smagsoplevelse som vil blive husket, og som vil garantere genbesøg. Stedet er gammelt og bærer præg af slid/ælde men absolut kun på den mest charmerende måde. Pænt og rent og ren hygge. Tak til Charlotte for at sørge for at rammerne til vores fest var lige som vi drømte om. Personalet til serveringen til selve festen får deres helt egen anmeldelse, det fortjener de. Mvh. Susan og Steffen Jønsson
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, vi var et par på 4 personer der ved kystens perle kastrup. Der blev kigget nederlaget på os, og vi fik intet service ved os. Men andre som var omkring os fik service, med et smil.
Som indvandre anbefales det ikke at tage der ind. Der er åbenbart forskelsbehandling på folk.
Kunne jeg give minus 0 havde vi gjord det også.
Super mad ribye og burger til selskabet…
Super mad ribye og burger til selskabet samt øl og hvidvinsam alm vand, fine råvare tilberedt med kærlighed og respekt for det.
Smagte super godt.
Betjening søde piger/kvinder som var smilende, søde, og gjorde vores besøg til noget behaligt.
Rumet er som det er i den slags bygninger bondestil med en pæn alder bag sig. Hvis man ikke er til den stil så lad vær med at besøge dem, for så ødelægger det din oplevelse med den fine mad
Helt usædvanligt godt smørrebrød
Helt usædvanligt godt smørrebrød.
Fiskefilet, hønsesalat, roastbeef - lyder det kedeligt? Ikke her - madderne var lavet med sans for smag, bid og krumme, og jeg var meget glædeligt overrasket over de lækre anretninger. Prisen er ok - bestemt ikke dyrt.
Dejlig julefrokost
Dejlig julefrokost, i hyggelige omgivelser for 8 personer, med skøn og veltilberedt mad, samt sødt og opmærksomt personale. Priserne er yderst rimelige, oplevelsen var det hele værd - de bedste anbefalinger.
Skøn Café i hyggelige omgivelser.
Café Kystens Perle er en super lækker og traditionel hyggelig café, jeg var ude og spise en dejlig frokost med min mor, hvor vi sad i den store baghave og fik stjerneskud. Personalet var utroligt flinke og der kan ikke sættes en finger på noget, virkelig en god oplevelse.
Lækker mad
Vi sad på det store bord foran baren og fik avokado sandwich og mobiles frittes til mad hvilket var lækkert som altid
Det høflige personale var utroligt behjælpelige
Den bedste stodderburger i verden :o)…
Den bedste stodderburger i verden :o) Kommer der ofte og er vild med den gode stemning
virkelig et skønt og hyggeligt sted
virkelig et skønt og hyggeligt sted - sødt personale og lækkert mad, fik kokkens smørebrød og de var mega gode
Dejligt sted og god mad.
Vi var 12 personer der havde bestilt bord til kl 14.00, det stod klar da vi kom, bestilte forskellige retter (smørrebrød/stjerneskud/æggekage mm). Vi fik alle maden på samme tid, et kæmpe plus når man er mange, og alle retter var lækre, så tak for mad til jer. 😊😊
Absolut værste oplevelse
Absolut værste oplevelse, som mit selskab og jeg nogensinde har oplevet på en beværtning.
Vores selskab på 16 mennesker og jeg havde booket plads til middag, hvor vi skulle have aftensmad og drikkelse.
Desværre blev en ellers god stemning under middagen afbrudt af en misforståelse, hvor et medlem af selskabet afbrudt af en ualmindelig ubehøvlet betjening.
En af vores gæster skulle købe tobak, hvor vedkommende blev præsenteret for en menu med Prince Rød og Prince Light. Der valgte vedkommende Prince Light og fik serveret en pakke cigaretter, som blev åbnet for vedkommende.
Da vedkommende kom til vores bord blev det konstateret, at der var blevet udleveret en pakke Prince Rød, og vedkommende gik straks til betjeningen for at gøre opmærksom på dette.
Vedkommende blev mødt af et utroligt vredt personale, som hverken ville bytte eller refundere pakken, da gæsten jo bare kunne “gå på tanken”. Og konklusionen efter yderligere diskussion var så, at gæsten kunne få refunderet sin pakke.
Da gæsten lagde sit kort på bordet faldet dette desværre på gulvet ved uheld, og det tog personalet igen særdeles ilde op. Personalet sparkede Dankortet rundt på gulvet og råbte af gæsten, trods gæsten undskyldte og forklarede at dette var et uheld.
Efterfølgende nægtede personalet at servere for vores gæst og var særdeles ubehøvlede generelt for vores gæst, og det var en rigtig kedelig og ærgerlig oplevelse.
Jeg vil kraftigt anbefale at alle gæster forbliver væk fra denne beværtning, da personalet er en tikkende bombe uden evne til at erkende fejl og acceptere undskyldninger.
Ganske forfærdelig betjening i ellers hyggelige omgivelser med udemærket mad.
Frygtelig attitude fra personalet
Frygtelig attitude fra personalet. Især den gamle dame der tager imod ved baren. Maden er fin lidt dyr men okay.
Skal nok ha en sød og imødekommende person til og tage imod gæster fremover.
Hyggeligt sted ,
Hyggeligt sted ,maden middel fik stjerneskud dyrt 200 kr .Giver det gerne ,men kunne i snart forny menu kortet ,det trænger det til .
Da min mand og jeg fik lyst til…
Da min mand og jeg fik lyst til flæskestegs sandwich, tænkte vi at café kystens perle, nok var stedet der kunne byde på en god en , da vi tænkte at pris og kvalitet nok hang sammen. Så vi bestilte to flæskestegs sandwich til 110 kr stk, men sikke en skuffelse, vi fik godt nok en dejlig bolle med noget dressing/mayonese lidt salat tre skiver steg som havde været i frituren lid rødkål og agurkesalat . 110 kr pr stk er godt nok i overkanten, den svarede til hvad vi havde kunne købe på en grillbar til 40kr. Det er bare ikke godt nok!
Super hyggeligt sted…
Super hyggeligt sted…
Dejlig burger og steak sandwich
Fik ekstra dip uden beregning.
Super dejlig mad - endnu engang🍴💪🏻
Virkelig et besøg værd
Virkelig et besøg værd.
God mad, hyggelig stemning og fantastisk personale.
Venlig service, god madoplevelse og hyggelig stemning
Venlige, fleksible og imødekommende tjenere hjalp os, en sulten børnefamilie, på plads og serverede god mad af friske råvarer. Hyggelig stemning og en skøn gårdhave.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.