CafefryBewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Café Fry var tidligere stedet man kom når man skulle have noget godt veltilberedt mad. Desværre er kvaliteten virkelig blevet ringe med tiden. Deres brunch er absolut ikke pengene værd, tynd yoghurt,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var i lørdags på deres cafe i Herning Centret, sammen med mine svigerforældre, kæreste og min søn på 2 år. Oplevelsen var sgu ikke nogen succes. Første havde vi bestilt maden og betalt for det, men ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2 gutter til frokost på Cafe Fry gågaden i Herning. Vores Cola og Latte var gode, betjeningen af den unge pige ligeså, men være 2 " bandit " burgere var mildest talt stegt fuldstændig ihjel, og mangle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte nachos med damen. Maden var god, kasse medarbejderen var sød og smilende, jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser. Har i årene førhen tit været på fry HC og dele nachos med e... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Åh nej - Bestilte en burrito med oksekød

Bestilte en burrito med oksekød - fik en slatten omgang salat i et dej svøb der ikke var varmet.
Salaten var tæt på at være frisk men så heller ikke mere end det.
Portionen var mindre end en cheeseburger på McD.
Sidste gang vi er her - det er for dyrt ril prisen.
Café Fry Herning Centret

5. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Undskyld, vi er vist gået forkert 😳

En stjerne. Café Fry, Herning gågade:
Min kommende mand og jeg blev i det mindste budt velkommen, og fik lov at vælge bord selv. Vi fik udleveret menu, og herefter blev vi overladt til os selv. Som i fuldstændig. Og der skete ikke mere. Kl.var 18.30 da vi kom, og der var vel 4 borde optaget, maximalt. Alligevel fik vi følelsen af at “forstyrre” servitricen, der stod for servicering af gæster.
Vi valgte hurtigt menu, og forsøgte derfor efter lidt tid at få øjenkontakt med servitricen. Men hun vendte sig halvt væk fra os, eller så lige forbi os, hvilket føltes meget mystisk, som minutterne gik. Imens kom flere og hentede take away, eller betalte, eller hun skænkede fadøl og betjente andre gæster. Ikke én gang henvendte hun sig til os, så vi kunne afgive bestilling, eller signalerede, at hun nok skulle komme hen til os snarest. Det var yderst bizart. Så vi valgte at gå igen. Der er masser af spisesteder med god service indenfor 100 m, og derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi aldrig sætter vores ben der igen. Men tak til Karma overfor, som tog godt imod os, og havde både tid og lyst til at servicere deres kunder 👍🏻

16. Oktober 2022

Vi bestilte brunch..

Vi bestilte brunch vegetarisk samt pastaret. Pastaretten var helt kold. Ad. De undskyldte og varmede den…(!) min tallerken havde de givet tunmousse med hvilket der ikke skulle. De sagde de lavede en ny tallerken. Fint. Men nøj røræggene ku jeg ikke spise - havde en ulækker bismag. Kaffen smagte af askebæger - føj. Det eneste fra tallerken der røg ned var brød, pandekager (der var halvkolde) og yoghurt. Øv.

17. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er ikke en cafe men en god McD.

Dette er ikke en restaurant men nærmere ren selvbetjening. Vi kunne ligesågodt selv gå ind bag baren og hente drikkevarerne. Det de kalder en smoothie er en juice fra flaske med knuste isterninger. Så skal Man betale før man får maden ligesom Mac… ikke det man forventede når man går ind i en Restaurant/Cafe maden er… bestilte en tapas hvor tærten var kold og kyllingespydende var kolde en udtørret citron som jeg ikke kunne få noget saft ud af, generelt en ikke særlig god oplevelse

30. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var inde på café fry idag

Var inde på café fry idag, da det er min fødselsdag. Ventede næsten 45 min på maden.
Min pasta bolognese var kold og smagløs.
Mine med gæster bestilte kylling, nachos.
Kyllingen var rå og knorrs bearnaise sovs var bedre og nachos var brændt og kyllingen dertil var gummi agtig. Portionerne var meget små, ikke nok til at blive mæt hvis vi havde spist det.
Vi fik dog penge tilbage for maden.
Kan IKKE anbefale at spise der og sætter aldrig mine ben der igen!...

8. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Til dato et af de mest usle måltider…

Til dato et af de mest ussle måltider jeg har spist. Eller rettere, påbegyndt. Efter ganske få bidder opgav både min datter og jeg. Oksekød der stank og smagte surt. Råvarer og tilberedning af en kvalitet der er mildest talt chokerende og skuffende. "Med kniven for struben" skulle bruge måneder for at få Cafe Fry på ret kurs.

Havde gerne gjort personalet opmærksom på min utilfredshed, men efter bordet ved siden af sendte deres mad retur, så vi ikke mere til betjeningen.

Min klare anbefaling er at holde sig væk.

4. Juli 2022

En af mine yndlings!

Har tit bestilt fra og besøgt Cafe Fry i Herning - dem begge to. Maden er altid god, og servicen er altid i top.
Når jeg har fået maden leveret, så har der været forglemmelser, men der har aldrig været problemer med at få pengene retur, og caféen har altid været imødekommende overfor deres fejl.
Det er helt klart en af mine yndlings spisesteder i Herning :-)

28. Juni 2022

Ikke leveret korrekt

Ikke leveret, det bestille mad, og vil ikke tage sig af det, da man ringene til dem efterfølgende.

Det er super ærgerligt, da det desværre er anden gang.
incitament for at blive ved med at bestille mad fra café fry er ikke eksisterende, da deres dårlige service overgår deres produkt.

27. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har vi på café fry i city

Vi har været på café fry i city
Havde en Smartbox på en café besøg for 2, værdi 299.
Dealen lød på 2 x banditburger med en lille sodavand.
Og da vi skulle betale blev vi opkræver 49 kr, forsøgt at forklare den unge servitrice og det plejer man ikke, når man for den deal der er aftalt med Smartbox. Valgt at betale i stedet at skændes om 49kr.

22. März 2022

Fry Herning center

Vi fik brunch i dag på fry i Herning centret.
Super lækker mad, smilende og venlig personale og dejlig stemning👍👍👍 ikke sidste gang vi har været der😀

3. März 2022

En rimelig dårlig omgang

Jeg var ved Café Fry i Herning Centret, hvor jeg havde bestil en salt med kylling og bacon, hvor kylling var helt kold, og salaten var helt tør.
Efter jeg havde spist om middagen, fik jeg det ret dårligt om aftenen og kastede rimelig meget op, hvor jeg virkelig fik det dårligt af det mad jeg fik.
Vi plejer for det meste at bestille inde hos Café Fry, men efter denne gang, vil vi ALDRIG bestille mad derinde fra.

15. Februar 2022

Helt frygtelig oplevelse

Helt frygtelig oplevelse! Fik den tørreste mest uinspirerende sandwich med kylling og bacon (eller hvad det var?) ! Aldrig har jeg oplevet magen til klamphuggeri på café fry Herning centeret . Føj siger jeg! JA FØJ SIGER JEG!

4. Dezember 2021

Virkelig dårlig sandwich

Virkelig dårlig sandwich. Fyldt med snask, gammel salat og en HALV tomat, rå bacon og så var den kun 14 cm 😳 jeg skriver til dem over messenger om dette er deres standard til 55 kr. De har endnu ikke svaret. Jeg skrev til dem den 14. November!!! Alt for dårlig service og alt for dårlig mad!!!🤮🤢

3. Dezember 2021

Tjekker ikke Coronapas

Var på café fry i herningcentret. Personalet tjekker ikke Coronapas😡😡 efterfølgende fik vi begge en meddeles fra smittestop at vi havde været udsat for smitteoverførsel vi havde kun været der. Det er bare ikke optimalt i disse tider.

3. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vel nok den mest elendige madoplevelse…

Vel nok den mest elendige madoplevelse til dato. Først fik vi oplyst der var 30 min ventetid, hvilket er helt ok. Det blev så til en time. Ok det sker. Mens vi venter er der en konstant klagen over maden og ventetiden fra andre gæster som simpelthen er blevet glemt. Eksponenterne har ikke styr på hvilke borde der skal have mad. Da vores mad endelig bliver serveret har de glemt det til en af os, hvilket resultere i en må spise alene. Min bøf var nærmest uspiselig og da jeg klager er holdningen, det er jeg ked af. Kartoflenbåde var sorte og uspiselige. Hold jer langt væk derfra

8. Oktober 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr