Igen en god (og rigelig) frokost til en absolut rimelig pris. Super imødekommende betjening. Lidt dårlig akustik, når mange gæster taler, men stedet som helhed opvejer støjen. Den dæmpede musik i hø... Mehr ansehen
Cafe Engelhardt er blevet min ynglings cafe at besøge efter kun et par besøg. Maden er både velsmagende og utrolig behagelig at se på. Servicen er tiptop, og selvom der er travlt, bliver man altid mø... Mehr ansehen
Fejrede min svogers fødselsdag på Café Engelhardt og blev hilst velkommen med verdens største smil:) Der var plads til ungerne og alles særskilte ønsker til retterne blev imødekommet - så sublim servi... Mehr ansehen
Kom forbi på en meget våd regnvejrsdag, der var ingen ledige borde - øv, her havde vi glædet os til spise på vores ynglings restaurant. Meen "giv os 10 minutter, så er der plads til jer" - der ble... Mehr ansehen
Søborg torv, 2680, Søborg, Dänemark
- info@cafeengelhardt.dk
- cafeengelhardt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
En af de bedste steder jeg har spist
En af de bedste steder jeg har spist! Virkelig fantastisk service, lækker mad og hyggelig omgivelser især om sommeren. Vil anbefale alle at komme forbi :)
Hyggeligt sted hvor både unge og ældre…
Hyggeligt sted hvor både unge og ældre kan komme . Ligger perfekt med både indendørs og udendørs servering. Lækker lækker mad og god service og godt personale
Rikke
Virkelig pæn og velholdt cafe med…
Virkelig pæn og velholdt cafe med rigtig god atmosfære god lounge musik.
God og høflig betjening, maden var rigtig lækker velsmagende i forhold til den traditionelle cafe meget vi har prøvet andre steder.
Helt klart ikke igen besøg værd.
Skøøn fødselsdag brunch på café…
Skøøn fødselsdag brunch på café engelhardt.God service,søde og opmærksomme personaler og ikke mindst en meget meget lækker brunch.Alt var perfekt.TAK til jer.
Alt fra mad og atmosfære og service er…
Alt fra mad og atmosfære og service er helt i top! Hvis man befinder sig i Søborg burde man gøre sig selv den forkælelse og spise der.<33
Herligt!
Tænk at sidde her med kaffe og ostemad på en iskold, men solbeskinnet novemberdag! 😋 Tak.
Fantastisk brunch tallerken
Fantastisk brunch tallerken med alt hvad man kan drømme om - og meget lækkert tilberedt. Sød betjening og deeeeejlig musik.
Altid godt
Som altid god mad og fantastisk service.
Det var super fin mad
Det var super fin mad. God betjening.
Maden kom hurtigt. 😉
Super hyggeligt sted
Super hyggeligt sted, god betjening og god mad.
Kan kun anbefale
Et besøg værd!
Et besøg værd! En skøn café i Søborg, god atmosfære, god mad og god service!
Super hyggeligt sted med god service og…
Super hyggeligt sted med god service og lækker mad! Det er efterhånden blevet stamstedet.
Et besøg værd!
Lækker mad, gode drikkevare og god atmosfære! Et besøg værd!
Dejlig atmosfære
Skøn og hurtig betjening, dejlig mad, og hyggelig atmosfære - klart er besøg værd
Super hyggelig atmosfære
Super hyggelig atmosfære, behageligt personale, lækker mad. Fik selv en Engelhardt Burger m. Fritter og chili mayo. Smagte lækkert.
Klart et besøg mere værd!.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, lækker mad og de er så søde og servicemindet
Fantastisk oplevelse
Tjenere hilste på os og viste vores børn god opmærksomhed. atmosfæren var behagelig. Maden var fantastisk - vi vil helt sikkert komme her igen!
Super dejlig Café ude som indendørs med…
Super dejlig Café ude som indendørs med gode hygiejniske toilet tiltag ! Skønt at besøge i disse tider. Herudover virkelig god betjening og kvalitet af salat manglede bestemt ikke noget.
Tak fra Gitte og Rikke. Stedet kan varmt anbefales!!
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Maden smagte fantastisk!
jeg kan varmt anbefale stedet
God mad og service👌
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.