Cafedujour Bewertungen 18

TrustScore 4 von 5

3,9

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, snelle levering, genoeg keuze.
Wij drinken altijd Lavazza 13/13 sterke koffie goede prijs.

21. März 2026

Helemaal naar wens

Eindelijk mijn favoriete Italiaanse koffie hier gevonden, aan een normale prijs + de verzending was zeer snel. Alles ging zoals gewenst, een absolute aanrader.

3. Juli 2025

Geen constante kwaliteit koffieboon

Eerste twee keer bestellen kregen we een mooie koffieboon, waar lekkere koffie mee te zetten was. De volgende bestelling, koffiebonen in verschillende brandkleuren heelveel gebroken bonen geen lekkere koffie mee te zetten. De volgende bestelling was weer teleurgesteld, jammer dat er geen foto's geplaatst kunnen worden.

28. März 2025

Geweldige koffie!

Geweldige koffie!
Echte aanrader voor iedere koffie - connaisseur!

Proefpakket arabica bonen voor o.a. filterkoffie besteld.
Mooi verpakt in hersluitbare verpakking (blijven koffiebonen langer vers!). Duidelijke info op verpakkingen waaronder datum branding bonen en herkomst.

En belangrijkste punt: de smaak. Heerlijke koffie die ik zeerzeker weer ga bestellen!

Zo'n proefpakket is echt een aanrader voor een ieder die diverse koffies wil uitproberen zonder direct per kilo te kopen. 250 gram per soort is een prima start.

Samengevat:
erg tevreden over producten en informatie die er op website van Cafédujour valt te vinden.
Aanrader!

4. Februar 2025

Heerlijke thee en ideale sticks

De thee ontvangen! Wat fijn dat ze aangekomen zijn. Ik vind deze sticks echt een uitvinding en zou ze zeker aanraden aan iedere theedrinker. Er is bovendien keuze genoeg! Super snelle service ook 🤩

18. Januar 2025

great product selection and service

I bought United brand to take my latte art hobby to a new level. Products I ordered arrived in good shape and decently packaged. It was an overall great experience so far. I will be back again since I saw that their products constantly change and I would like to experiment.

4. Juli 2024

Goed bedrijf ,Goede prijs

Goed bedrijf ,snelle levering van de lavazza bonen en wat is dat een heerlijke koffie ,wil niet anders meer en zeker niet onbelangrijk € 12.50.per kilo is een hele goeie prijs !! Dus bestel gerust, snel geleverd .

5. April 2024

Slechte koffiebonen

Drie verschillende soorten koffiebonen besteld van het eigen merk. Hooguit slechte kwaliteit. Verschillende mensen laten proeven en vonden de koffie soorten ook niet lekker. Ik raad het dan ook sterk af om koffiebonen van het eigen merk te bestellen.

11. Dezember 2023

Heerlijk

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering, super vers gebrande en heerlijke koffie. Ik wil niet meer anderes! Aanrader.

6. Januar 2024

Goede koffie

Goede, lekkere koffie die vers gemalen is.
Al meerdere wat besteld, levering is altijd binnen enkele dagen.

1. Mai 2023

Verse bonen!

Na vele supermarkt bonen geprobeerd te hebben en meer kennis opdeed op barista espresso vlak, werd het tijd om verse bonen te proberen. En ja hoor, echt veel beter, smaken zijn echt top, goede kwaliteit, snelle levering en veel keus.
Ik ga klant blijven van Cafedujour!

10. November 2022

Super !

Ik wil graag mijn review hier schrijven voor dit bedrijf . Ik zag dat er nog niets was geplaatst wat reuze jammer is.
Ik heb de T-sticks in verschillende smaakjes besteld en wat kandijstokjes . Klant vriendelijk, goedkope producten en een ruime keuze . Een echte aanrader om deze webshop te bezoeken.

5. Oktober 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen