Ik heb een verschrikkelijke hekel aan kado bonnen. Gewoon, omdat ze verlopen. Via de omzet-service van cadeaubonnen.nl kun je bonnen omzetten naar andere bonnen die je wél gebruikt, bijv. om ze om te... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Mijn mening is: het heeft veel te lang geduurd dat het probleem dat ik had opgelost werd. Gedeeltelijk steek ik ook mijn hand in eigen boezem. Het nadeel is(was) dat il telkens andere collega's aan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een Xbox kaart van 10 euro gekocht heb uiteindelijk 1 dag gewacht toen dacht ik dit duurt wel lang dus ik stuurde een mail. Daarna reageerde iemand en zei dat ze een nieuwe code heeft gestuurd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Je kunt ze gemakkelijk omzetten naar een cadeaubon van eigen keuze. Wij krijgen er geregeld eentje die we dan om kunnen zetten naar een gezellig dagje naar de sauna
Vom Unternehmen geschrieben
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Ben er prima uitgekomen ondanks dat ik al ruim gepensioneerd ben.
Groetjes
Jan
Top bin, je kan van zoveel bedrijven een bon kiezen om echt te krijgen wat je graag wilt hebben.
veel te duur kan je op andere website voor bijna de helft hetzelfde cadeau kopen

Antwort von Cadeaubonnen.nl
probeer zelf eens een kaart aan te vragen als medewerker van cadeaubonnen.nl en oordeel zelf.

Antwort von Cadeaubonnen.nl
Ik heb nog geen bericht ontvangen van in dit geval Rituals
Ik heb een mooi cadeau uitgezocht en het werd snel geleverd.
Had problemen met de link van de bon. Gebeld met helpdesk en werd vriendelijk en bereidwillig geholpen
er is niets misgegaan wist niet dat dit mogelijk was misschien iets meer reclame maken fijn dat dat zo geregeld is
Ik heb mijn cadeau bon na een week nog niet binnen, onlangs een mail gestuurd en geen reactie. Vind dit erg jammer na het inwisselen van een cadeau bon.
Post is nooit geleverd, ik had al meteen gevraagd om deze te blokkeren en nieuwe te sturen. Echter nu ineens volgens hun is cadeaubon wel al gebruikt. Gestolen dus.
Na vele telefoontjes en mailtjes eindelijk en vervangende bon, alleen is deze geinactiveerd geleverd. Uiteraard geen gehoor als ik contact probeer op te nemen. Ongelofelijk slechte klantenservice.
Wacht al twee weken op twee bonnen. Echt serieus. Hoe moeilijk kan het zijn. Vorige week gebeld. Zou toch echt binnen 10 dagen geregeld zijn. Vind ik al lang voor een bon maar tja…
Zo’n spijt! Nooit meer hier bestellen!!!
Nog niks binnen!!!
De 18e december gebeld met de klantenservice en op hun aanwijzing gemaild middels het contact formulier wat er online vermeld staat over het feit dat de pincode onleesbaar is geworden, kreeg een ticketnummer, De 23 december weer gebeld en werd me verteld dat ze daar telefonisch niks aan deden en dat de betreffende afdeling eerder uit was i.v.m. Kerst, alsof het een schoolklas is. Het is nu 30 december en u raad het al, nog steeds niets vernomen.

Antwort von Cadeaubonnen.nl
Makkelijk in gebruik en overzichtelijk,
Gebruik van de bon helpen ze ook direct mee
Toppie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.