Lena får min største og varmeste anbefalinger - hun er en både dygtig og grundig negle teknikker, der gør meget ud af at gøre hendes arbejde godt. Tilmed er hun super sød, tillidsvækkende og meget jor... Mehr ansehen
Hurtig levering, godt produkt.
- Wellness-Zentrum
- Schönheitssalon
- Kosmetikbedarf
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Nagelstudio
- Anbieter von Haarentfernung und Waxing
Vom Unternehmen geschrieben
Nail & Body Beauty. Webshop med salg af beauty produkter samt klinik med behandlinger indenfor negle, voks, sugaring samt bryn og vipper.
Kærgårdsparken 42, 8355, Solbjerg, Dänemark
- lena@byvillaume.dk
- byvillaume.dk
Hurtig og venlig ekspedition
Hurtig og venlig ekspedition. Lækker og personlig indpakning. Man føler sig velkommen i butikken.
Hurtig levering og god kundeservice.
Hurtig levering, dejlige Pedi bokse, fin indpakning og lidt sødt vedlagt👍🥰
Skøn pakke m/ personlig hilsen og alt…
Skøn pakke m/ personlig hilsen og alt var i skønneste orden på 24 timer♥️🤝
Fantastiske produkter og enestående god…
Fantastiske produkter og enestående god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan KUN anbefales👌
Bestilte gode tilbud. Fik mail 1 time efter, at disse var nu afsendt. Kunne afhentes UNDER et døgn i pakkeboks👍Varerne var omhyggeligt indpakket i silkepapir, virkelig en fryd for øjet, og der var også ilagt søde sager😍
Et personligt kort var der også skrevet. Så dejlig en pakke at modtage. Kan klart anbefales at handle ved ByVillaume👌👍😙
Fik varerne leveret allerede næste dag-…
Fik varerne leveret allerede næste dag- med en sød hilsen. Sikke en service!
Hurtig levering og fin indpakning
Hurtig levering og fin indpakning. Dejligt med en lille virksomhed, som gør det godt.
Hurtig levering og hyggeligt med en…
Hurtig levering og hyggeligt med en håndskreven hilsen.
Fine produkter og hurtig levering
Fine produkter og hurtig levering.
Og den fiiiiineste indpakning 😍
Super tilfreds
Super tilfreds. Hurtig levering, sødt firma. Der var en mega fin hilsen med. Som gav et stort smil på læberne. Jeg vil med glæde købe noget igen.
Super service, når jeg bestiller på nettet og altid en sød hilsen vedlagt !!
Wow lynhurtig levering
Wow lynhurtig levering, på under 24 timer fra bestilling online.
Bad om indpakning, om muligt, og fik den fineste lille pakke tilsendt🍬
Kan anbefales.
Da jeg ikke kunne komme igennem…
Da jeg ikke kunne komme igennem mobilpay, kontaktede jeg firmaet, og de hjalp mig igennem, så jeg er meget tilfreds og leveringen var hurtig
Super service og imødekommende
Jeg har handlet hos ByVillaume en del gange nu, og kan varmt anbefale jer andre at gøre det samme. Lena er utrolig servicemindet og produkterne leveres med personligt præg og forsvarligt. Levering er hurtig og servicen er helt i top ved spørgsmål mm.
Det er så skønt at komme ved Lena
Det er så skønt at komme ved Lena. Hun er altid så sød og venlig.
Også så er hun 100% den bedste jeg har fået lavet negle hos. Og jeg har prøvet mange🤗
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.