Byvandring i København Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig interessant tur i Kødbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet på Vesterbro i 30 år. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), så kunne vi sagtens... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En spændende tur, der åbner ens øjne for alle de ting vi ikke før har lagt mærke til i bybilledet. John er en virkelig dygtig guide og formidabel formidler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele så godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var åben for spørgsmål og fortalte også gerne derudfra. Af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu en gang fik vi en god oplevelse og denne gang med John som var viden, hyggelig og vældig god til at improvicere, da vi undervejs støtte på en gård som var optaget af brandmænd i arbejde, men så... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Stadtrundfahrtenveranstalter
  2. Anbieter von Kulturreisen
  3. Organisator von Outdoor-Aktivitäten
  4. Seniorenzentrum
  5. Touristeninformation

Vom Unternehmen geschrieben

Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år ønsker at være en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske særheder frem, som jeg glæder mig til at dele med Jer.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

203 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En hel fantastisk oplevelse som vi…

En hel fantastisk oplevelse som vi klart kan anbefale andre.Ser byen fra en vinkel man normalt ikke gør.
En fantastisk guide der fortæller og viser så mange spændende steder.
København fra en vinkel man normalt ikke ser.
Vi kommer igen,

24. April 2026

Antwort von Byvandring i København

Tusinde tak, Niels! Heldigvis, har vi mange andre byvandringer, og glæder os til at se jer igen!

Fantastisk byvandring

Vi var på en fantastisk byvandring i indre København den 25. april 2026 med fokus på byens baggårde, og det var en helt igennem positiv oplevelse. John, som guidede byvandringen, var kyndig, veltalende og underholdende. Det var især fascinerende at høre og se de skjulte historier bag de ellers ukendte baggårde. En varm anbefaling herfra.

25. April 2026

Antwort von Byvandring i København

Tak, Flemming - det er vi glade for!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Havde en interessant rundvisning på…

Havde en interessant rundvisning på Kastellet. Hørte om historien og livet i hæren, af en frivillig fra Kastellets venner.
Kan anbefales

25. April 2026

Godt at høre!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god tur med en virkelig god guide…

Super god tur med en virkelig god guide (Thomas, tror jeg at han hed). Han talte højt og tydeligt så selv min kæreste, der er meget dårligt hørende, kunne få noget ud af det. Så vi tager gerne på flere af den slags ture. 👍👍👍

19. April 2026

Antwort von Byvandring i København

Hvor er det godt at høre (!), Jeanne. Thomas guider også i Kødbyen, Jernbanebyen og på Christianshavn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vores guide var super god til at tale…

Vores guide var super god til at tale højt og tydeligt, og til at vente til alle var samlet. Dygtig til at fortælle levende og interessant om de historiske ejendomme og begivenheder.

18. April 2026

Antwort von Byvandring i København

Tak, Betina - det lyder godt!

Engageret og inspirerende tur

Engageret og inspirerende tur.
Guiden meget interessant at høre på, vidste meget om emnet og afslutning med dejlig frokost på Frderik d 6.

18. April 2026

Antwort von Byvandring i København

Det er vi glade for at du synes, Mai-Britt - tak!

Det var utrolig spændende

Det var utrolig spændende, at se og høre om baggårdene. Vi havde en super god guide, som var både vidende og god at lytte til og som var medvirkende til at det var en god oplevelse.

17. April 2026

Antwort von Byvandring i København

Mange tak for de pæne ord!

personlig och kunnig guide

personlig och kunnig guide - varit i Köpenhamn många gånger men nu fick jag lära mig mycket nytt

16. April 2026

Mange tak!

God, humoristisk og favnende

En byvandring i Jernbanebyen. Fin info om fortid, nutid og en usikker fremtid fremført med humor og personlige betragtninger. God, kompetent og oplysende byvandring.

12. April 2026

Antwort von Byvandring i København

Hej Martin. Det er vi glade for -tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse med en meget…

En rigtig god oplevelse med en meget vidende guide. Spændende tur rundt i det gamle København, hvor vi blev ledt gennem baggårde, gader og torve, med historiske fortællinger fra en meget kompetent guide, som også gav forslag til, hvor man kan finde yderligere information og til steder som man kunne se nærmere på, på egen hånd.

10. April 2026

Antwort von Byvandring i København

Tak, Birthe - det glæder os meget!

Klart en kæmpe anbefaling

Super god fortæller. Hun talte meget tydelig og var meget entusiastisk. Glæder mig til næste tur som jeg allerede har kik på. :-)

4. April 2026

Antwort von Byvandring i København

Hej Sofie. Det er vi glade for at høre, og glæder os til at have dig med ud på en spændende byvandring igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bag gårde i Kbh

Jeg havde forventet lidt flere bag gårde.
Guiden var meget vidende, men med så stor en gruppe var det svært at høre da hendes stemme ikke var så høj og nogen jo kommer til at stå bagest.
Var lidt skuffet.

4. April 2026

Hej Anne
Vi siger videre til guiden, at hun godt må tale højere. Tak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin guidet tur til baggårde og…

Super fin guidet tur til baggårde og passager jeg ikke kendte selvom jeg har boet i København i 30 år. Meget sød guide, og en stor oplevelse vi gentager hurtigst muligt.

26. März 2026

Antwort von Byvandring i København

Det er vi glade for, Josefine

Turen ‘Byens Baggårde 2.0’: Gråbrødre Torv - Kongens Nytorv

Første gang vi var på byvandring, men bestemt ikke den sidste gang.
En spændende, interessant og flot tur i og omkring områdets baggårde og historie. Stor ros til turguiden som med lun humor, levende fortalte om huse, gårde og meget andet.

27. März 2026

Det glæder os, Ghita

Spændende tur

Spændende tur. Hun vidste meget. Talte dog lidt lavt.

27. März 2026

Antwort von Byvandring i København

Tak - det siger vi videre :)

Baggårde i København

“Byens baggårde og kroge” med rundviser - og fortæller - John, var en virkelig god oplevelse. Sikke mange skønne baggårde og dets historier, vores smukke hovedstad gemmer på.
At turen så blev rigeligt krydret med anekdoter og sjove beretninger fra John, gjorde turen ekstra interessant.
Så “Kig op” opfordringen er hermed videregivet. Der gemmer sig mange interessante ting, hvis vi løfter blikket. Tak til John.

26. März 2026

Super opfordring! Tak, Lone

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr