Byvandring i København Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig interessant tur i Kødbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet på Vesterbro i 30 år. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), så kunne vi sagtens... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En spændende tur, der åbner ens øjne for alle de ting vi ikke før har lagt mærke til i bybilledet. John er en virkelig dygtig guide og formidabel formidler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele så godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var åben for spørgsmål og fortalte også gerne derudfra. Af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu en gang fik vi en god oplevelse og denne gang med John som var viden, hyggelig og vældig god til at improvicere, da vi undervejs støtte på en gård som var optaget af brandmænd i arbejde, men så... Mehr ansehen

1. Stadtrundfahrtenveranstalter
  2. Anbieter von Kulturreisen
  3. Organisator von Outdoor-Aktivitäten
  4. Seniorenzentrum
  5. Touristeninformation

Vom Unternehmen geschrieben

Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år ønsker at være en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske særheder frem, som jeg glæder mig til at dele med Jer.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

203 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

København fra en anden vinkel

Interessant tur rundt i nogle af Københavns baggårde garneret med spændende og sjove anekdoter og fakta fra tidligere tider.

En alternativ måde at se København på - kan kun anbefales.

19. September 2025

Antwort von Byvandring i København

Tak skal du have, Gregers!

Meget vidende guide

Meget vidende guide. Interessante fortællinger om byen og svundne tider. Kunne godt have ønsket mig flere baggårds-besøg, men dem vi besøgte var virkelig perler.

13. September 2025

Tak skal du have, Pia!

Fantastisk tur

Fantastisk tur, guiden var en super god fortæller og man kunne høre han brændte for at give deltagerne en dejlig oplevelse, og der kom også lidt anekdoter og anden oplysning rundt på turen. Jeg kan give min bedste anbefaling til denne tur

9. September 2025

Godt at høre, Ingelise!

Super rundvisning i Kødbyen med Thomas og Paul

Vi var afsted på firmatur og opdelt i to hold, som efterfølgende begge meldte tilbage, at det havde været en stor oplevelse med hhv. Thomas og Paul.
Hos begge guider kunne det mærkes hvor meget de brænder for Vesterbro og hvor stor en viden, de har om området. 5 klare stjerner herfra.

5. September 2025

Antwort von Byvandring i København

Det er vi utrolig glade for at høre. Tak!

Torben Jetsmark og Teateralleen

Det var en meget fin rundvisning med fokus på Frederiksberg, teatre og teaterfolk.
Torben Jetsmarks viden om institutioner, om områdets historie tilbage fra Frederik den Sjette, er detaljeret og omfattende Med hensyn til i nyere tid: krydret med hans personlige kontakter, erfaringer og erindringer, som gjorde oplevelsen fænomenal, givende og helt speciel: for den del er det kun ham, der kan give, unikt.
Jetsmark er levende, med humor, agerer til tider den skuespiller, der tales om, klart kropssprog og høj, tydelig stemmeføring, hvilket jo er meget vigtigt med tale i det åbne rum, med gadelarm osv.
Det er en engageret, meget vidende og erfaringsbaseret, personlig formidling, hvor man føler sig i trygge hænder og helt særligt informeret.
Jeg er tæt på at sige, at det er en gave.

23. August 2025

Antwort von Byvandring i København

Hvor lyder det bare godt! Tak for tilbagemeldingen, som vi sætter stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk guide der fortalte mange…

Fantastisk guide der fortalte mange spændende ting om de steder vi kom forbi
Skal helt sikkert afsted på nogle af jeres andre ture

Antwort von Byvandring i København

Tak, Annette. Det glæder vi os til - der er mange at vælge imellem!

Frederiksberg Allé - en dejlig allé

“Byvandring i kbh”. Forlystelsernes Frederiksberg.
Snigpremiere på ny byvandring den 30. august 2025.

Byvandringen var annonceret som en “kulturel byvandring gennem Teateralléens 200 års historie” og gik fra Frederik VI’s statue i Frederiksberg Have ad Frederiksberg Allé og Frederiksberg Ældre Kirkegård til hjørnet af Alhambravej.
Skuespilleren Torben Jetsmark, der har boet og haft sin daglige gang i området i næsten 50 år, førte os på fremragende og charmerende vis gennem ruten. Torben foldede historien ud både på de ikoniske steder og de mindre kendte steder, som også viste sig at have en spændende historie.
Turen sluttede af med deltagernes fællessang (!) midt på fortovet nær Alhambravej - og efterfølgende velsmagende frokost på Frederik d. 6’s Ølbar og Spisested (berømt for at have været Dan Turélls daglige tilholdssted).
Alt i alt en fantastisk eftermiddag.
Tak til Torben og “Byvandring i kbh”.

29. August 2025

Kære Bo
Det er vi virkelig glade for at høre. Tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra Rådhuspladsen til Gråbrødre Torv med super turistfører - kan anbefales!!!

Jeg var i går, den 30. aug på byvandring i Kbh. Det var en meget interessant tur med en virkelig sød og vidende turistfører, som førte os rundt i fin tempo og med tydelig tale. Havde mange interessante og finurlige oplysninger på hele den dejlige tur! Så netop de "hemmelige" små kroge og stræder, man aldrig selv har set, skønt bor tæt på Kbh. TAK for god oplevelse!

Antwort von Byvandring i København

Mange tak, Ruth! Måske du også vil med på vores nye byvandring Byens Baggårde 2.0 - fra Gråbrødretorv til Kgs Nytorv?

Skøn tur

Skøn tur, med god formidler.
Kan varmt anbefales.

Hej Martin. Tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En meget interessant og god oplevelse i Kødbyen

Votes guide på turen i Kødbyen, Thomas Warburg, var en super dygtig, vidende og engageret formidlende guide, som gjorde det til en levende og god oplevelse, så tak til ham 😊

24. August 2025

Også tak til dig, Karen!

rundtur på Christianshavn

Var på rundtur på Christianshavn med Thomas som guide. Rigtig interessant. Guiden var utrolig vidende og kunne fortælle mange ting som de lokale deltagere ikke engang kendte. Turen tog 2 timer.

22. August 2025

Antwort von Byvandring i København

Hej Claus. Tak for din anmeldelse. Vi har rettet turens varighed til 2 timer i turbeskrivelsen ;)

Guide

God og meget engageret guide

Tak, Ulla!

Meget kompetent guide

Meget kompetent guide, som entusiastisk fortalte en masse små spændende historier om de gemte steder og baggårde i Kbh.
Er du en lille smule interesseret i historien bag København kan turen varmt anbefales

Antwort von Byvandring i København

Det er vi glade for at høre, Katrine!

Meget spændende tur

Meget spændende tur. Engageret og meget vidende guide

Godt at høre, Alice!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr