Har lagt frem en anmeldelse om en bank på Bytt. Ble fortalt at anmeldelsen gikk gjennom godkjennelse i går, 28 timer siden . Ikke hørt noe siden. Ingenting publisert. Sjekker de med banken først? Er... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Satte ikke pris på at min informasjon ble delt med folk som skal kontakte meg. Trodde eg skulle få en oversikt over tilbud, ikke masse forespørsler og telefoner. Ikke bruk denne tjenesten, man kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøy... Mehr ansehen
Opplevelsen var gjennomgående positiv. Saksbehandleren jeg hadde kontakt med på telefon var både vennlig og forståelsesfull, og jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Rask saksbehandling og effektivt o... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.
Kontaktinformationen
Norwegen
- bytt.no
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
utrolig fint at det finnes sider som…
utrolig fint at det finnes sider som dette

Trumf og vervekampanjer
Bra kundeservice og vervekampanjer og trumf
Upålitelig
Bytt.no gir ut priser til bedrifter som svindler folk.

Antwort von Bytt.no
Protest ved Bytt mot et selsskpap som…
Protest ved Bytt mot et selsskpap som beregner
tillegskostnader på et fastpris abo uten
forklaringer i faktura. Denne selskap svarer ikke ogso ikke på epost.
Subject siste epost til Bytt:
Bytt støtter selskap som medhjelper og provoserer ved unnertrykkelse i saken. Bytt sendes ikke code for å verifisere klager mot selskap Happybyte.
Svarene fra Bytt her er identisk med svarene fra Happybyte på portalen av Bytt.
Bytt fjerner gamle protester uten warning eller samtykke. Dermit manipulerer Bytt andeler av kritikene.
_______________________________
Bytt som profiterer fra formiddling kan ikke være interessert på korrupsjon og bedrageri.
Klagene mine blir blokkert, e-post ignorert.

bare tull
bare tull. Man må gi alle opplysninger. Altfor mye styr og altfor mye informasjon vil de få

Ikke registrer deg her
Ikke registrer deg her. Ble nedringt hver dag i 2 uker. Deretter ringer telefon daglig i et par måneder. Flere som sender melding med spørsmålstegn, eller «hvem er du?». Dette kom etter konto på bytt.no ble laget. Ikke registrert telefon andre plasser. Styr unna!

Antwort von Bytt.no
Bytt .no er en useriøs aktør i markedet…
Bytt .no er en fraværende portal for omtale når det gjelder mobilabonnement, dem har gitt happybytes 4,1 kundefavoritt i Oktober og nektet og godta min omtale om elendig kundeservice hos happybytes. Mens på Trustpilot har happybytes fått en ranking på 2,5 i kundetilfredshet som er en riktig rangering for et telefirma som har elendig kundeservice og som stenger telefon uten grunn og som bruker 4,5 timer for å åpne den igjen. Det kaller jeg elendig service. Og slike useriøse firmar støtter bytt.no. Saken er at bytt.no er like useriøse som happybytes.

Antwort von Bytt.no
Alt gikk raskt uten problemer.
Alt gikk raskt uten problemer.

Antwort von Bytt.no
Bortkastet tid å prøve bytt.no
La inn forespørsel om internett via fiber.
Fikk beskjed om at den var sendt til 3 selskap. Ett av disse tilbyr bare trådløst og det hadde jeg jo valgt bort i forespørselen så hvorfor den ble sendt til de må gudane vite.
De to andre står det at har tildelt saksbehandler, men jeg har ikke hørt noe fra de så for min del har det bare vært bortkastet tid.
Særlig med tanke på at de som ikke kan tilby meg abonnement via fiberen er de som har ringt.

Antwort von Bytt.no
Trengte å få breiband i huset
Trengte å få breiband i huset , googla breiband og fekk opp bytt.no , brukte nokre minutter på å lage bruker , men fekk svar innan 1t med tebod frå både telenor , nextgentel og fleire!
Endte med telenor , det var kjappt , enkelt og smertefritt. Veldig nøgd!

ikkje noe å stole på
ikkje noe å stole på, reklame og uriktige opplysninger.

Antwort von Bytt.no
Ikke skriv inn telefonnummeret og…
Ikke skriv inn telefonnummeret og mailadressen til disse!
Du blir ringt til alle døgnets tider og de gir seg ikke selv om du blokkerer nummeret. Da bruker de nytt nummer.
Nå har de holdt på i en uke med dette.
Oppdatering: De har holdt på helt frem til 19.9

Antwort von Bytt.no
Gir nummeret ditt til scams!
Gir informasjonen din til telefonselgere og scam! Blitt nedringt av scams etter at jeg brukte siden deres. IKKR BRUK!

Antwort von Bytt.no
Når du ønsker skriflige tilbud på skifte av strømleverandør
Når du ønsker skriflige tilbud på strømskifte. De sender kun ut til to. Og i stedet for å få det skriftlig ringes du ned av selgere. Styr unna bare humbug.

useriøs
useriøs, spam?, elendig kundeservice, svarer ikke på noe som helst, og etterspør info som de sikkert bruker men får du det du blir lovt- NEI
Morsomt, tok altså to måneder før svar på dette innlegget, og mao har ikke saken blitt registrert en gang. Bare bedrageri hele greia

Bare tull og ball
Bare tull og ball! Bruker tid på å fylle ut skjemaer og oppgir personlige kontaktinfo bare for å motta en melding om at de ikke kan behandle forespørselen. Elendig service - dårlig omtale på nett forundrer meg ikke!

Ikke lag en bruker
Ikke lag en bruker, du kommer til å oppleve telefonterror daglig.

Antwort von Bytt.no
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.