Byplakater.dk Bewertungen 37

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu købt et par gange hos Byplakater.dk. De har et stort udvalg til fornuftige priser. Begge gange har billederne været pakket godt ind, så glasset har været beskyttet. Kan kun anbefale By... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte to billeder som hørte sammen. Meget pæne billeder, desværre var der noget farveforskel i rammerne (lys eg). Ellers meget tilfreds, hurtig levering

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et flot billede, men da jeg modtager det, så er det desværre det forkerte. Jeg skriver til ham og på under 24 timer, har han hentet det retur og jeg har fået det rigtige. Tilmed var billedet... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Postergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Byplakater.dk er en dansk plakatshop med fokus på smukke plakater fra Danmarks historiske byer, vartegn og enestående naturområder. Gå på opdagelse i hele Danmark og find netop den by eller det område, som betyder noget for dig.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Flotte billeder - fornuftige priser

Jeg har nu købt et par gange hos Byplakater.dk.
De har et stort udvalg til fornuftige priser.
Kan kun anbefale Byplakater.dk.

16. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget lang leveringstiden leveringstid

Meget lang leveringstid. Køber ikke igen

16. Dezember 2025

Hej Karsten,

Vi beklager den lange leveringstid du har oplevet, og kan godt se, at din ordre var længe undervejs.

Henover julen har der været travlhed på trykkeriet, men vi kigger alle processer igennem for at optimere.

Vi skal igen beklage og håber, trods lang leveringstid, at du er glad for din nye plakat.

Byplakater.dk.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte to billeder som hørte sammen.

Bestilte to billeder som hørte sammen.

31. März 2025

Hej Kristel,

Tusind tak for anmeldelsen!

Vi beklager farveforskellen i rammerne - det lyder som en fejl fra vores side.

Skriv meget gerne en mail til kontakt@byplakater.dk - så finder vi en løsning :-)

Byplakater.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille på hjemmesiden.

Nemt at bestille på hjemmesiden.
Hurtig levering til nærmeste pakkeboks.
Levede bestemt op til det I havde skrevet.

24. Januar 2025

Hej Gitte,

Tak for de flotte ord! :-)

- Mikael, Byplakater.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var sgu en helt igennem en fin service

Fik en forkert levering. Ved henvendelse til byplakater undskyldte de samme aften, og sendte straks den rigtige ordre, som nu er modtaget få dage efter. Det var sgu service. Oveni fik jeg lov til at beholde den forkerte plakat.

10. Dezember 2024

Hej Gitte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det sætter vi stor pris på! Vi håber din nye plakat flot pryder væggen derhjemme - og at den ekstra plakat måske kan gives videre som gave eller andet :-)

Byplakater.dk

Fantastisk service.

Meget hurtigt svar.
Meget, meget stor hjælpsomhed.
Selv om produktet i første omgang var det forkerte - og havde en fejl - så ser jeg ingen grund til ikke at give fem stjerner, for servicen var uovertruffen.
Stor anbefaling herfra.

31. Oktober 2024

Hej Helle.

Tusind tak for den flotte anmeldelse - det sætter vi virkelig stor pris på! :-)

Smukkeste plakater!

Smukkeste plakater!
Fantastisk at have noget fra lokalområdet på væggen 🥰

11. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Laura. Tak for de pæne ord! Vi elsker de danske lokalområder 🙂

Virkelig flotte billeder

Virkelig flotte billeder er så fint fanger stemning og historie fra ens område. Og stort plus med gratis fragt :)

11. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Byplakater.dk

Hej Ditte. Tusind tak for de pæne ord! :-)

FANTASTISK SERVICE

FANTASTISK SERVICE
Den absolut mest fantastiske service jeg nogensinde har fået. Det er så godt gået.
Og mine billeder er så smukke.
Kan kun anbefale.

21. Februar 2024

Antwort von Byplakater.dk

Tusind tak for de fine ord - og fantastisk at høre, at du er glad for dine nye billeder :-)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr