Har en 3 fold sofa, som har været højt elsket, og brugt af nu 3 børn. Men betrækket er efterhånden slidt og plettet. Jeg ville ønske, at det var muligt, at købe et nyt betræk, ligesom man kan det, hos... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lækkert design og super kvalitet. Har både foldemadras og kids chair og begge dele bliver brugt flittigt. Møblerne har mange anvendelsesmuligheder og holder virkelig godt - efter 8 års leg og tumlen... Mehr ansehen
Hele familien elsker vores KK 3 Fold madras fra by KlipKlap. Siden pigerne var små er der blevet tumlet, leget og hygget på den. Madrassen er vokset med børnene, og har været inventar på både børnevæ... Mehr ansehen
Har købt hos byklipklap flere gange, senest fik jeg fantastisk service af Anne over Instragram. Vi er super glade for vores KK3 fold sofa, 4 fold single og nu glæder vi os til modtage en babynest til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skabt ud fra en filosofi om, at møbler får et længere liv, når de opfordrer til en multifunktionel måde at leve på, følger vores multifunktionelle madrasser med dig igennem et helt liv.
Gødstrup Søvej 9, Herning, 7400, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von by KlipKlap
Kvaliteten er virkelig ringe. Når man betaler så mange penge for en madras så forventer man at tingene er iorden.
Jeg vil anbefale at købe en madras i Bilka istedet.

Antwort von by KlipKlap
Hurtig afsending af varer og gode tilbud. Tekstilerne (vattæppe, stofbleer og svøb) var tyndere end forventet og andre mærker i samme prisklasse. Jeg er glad for at jeg ikke gav normalpris.

Antwort von by KlipKlap
Nem hjemmeside og med gode tilbud.
Handler helt sikkert her igen!
Leveringen kom hurtigt og det er virkelig en lækker kvalitet :)

Antwort von by KlipKlap
Ganske enkelt det lækreste sengetøj jeg nogensinde har ejet!

Antwort von by KlipKlap
Vores piger elsker møblerne fra by klip klap. De bruger dem både til at bygge hule, lave motorik bane og til at sidde og slappe af. De holder så virkelig flotte trods meget brug.
Jeg kan varmt anbefale dem.
Vores børn elsker møblerne fra ByKlipKlap.
Og fedt at det også passer ind i hjemmet med et fedt bæredygtig design. Vi er vilde med den multifunktionelle del som gør at børnene bruger dem til leg og afslapning.
Stor anbefaling herfra
Vi købte produkter til både vores firma og privat til vores børn. Super dejlige, høj kvalitet og behaglige møbler, kan varmt anbefales herfra.
Hurtig levering, og jeg er meget tilfreds med produktet.
Produktet, jeg modtog, lignede slet ikke billedet.
Medarbejderen i kundeservice var venlig, men kunne ikke tilbyde en ombytning, idet ingen af produkterne tilsyneladende stemte overens i farven med billederne online.
Jeg ærgrer mig.

Antwort von by KlipKlap
Super god service og virkelig lækre produkter. Vil anbefale dem til alle :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.