Vi har haft RM Byg-Service & Entreprise ApS til at totalrense og male vores gamle tag, og resultatet er simpelthen blevet fantastisk. Taget fremstår som helt nyt – malingen er flot udført, og man k... Mehr ansehen
Rigtig flot og professionelt arbejde. Vi skiftet tagrygninger, renset og malet tag og nu ser det helt nyt ud. RM byg har styr på deres arbejde, er gode til at forklare og rydde op efter sig - kan... Mehr ansehen
D. 8. juli påbegyndte RM Byg en mindre entreprise hos os (afrensning og maling af tag, efterisolering, ny gavlbeklædning, rep af inddækning ved kvist og maling af skorsten) Derfor burde jeg i sage... Mehr ansehen
Professionel, ærlige og meget dejlige mennesker Vi skulle have renset og malet tag. Vi var 4 huse der gik sammen og fik et rigtig godt tilbud hos RM BYG. Yderligere hoppede 2 huse mere på i... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
RM Byg & Service ApS er en professionel tag og facade virksomhed med mange års erfaring inden for renovering og vedligeholdelse. Vi er specialister i højtryks-rens og vores målsætning er at yde kvalitets håndværk til tiden og vi beskæftiger os derfor udelukkende med kvalitetsprodukter, dygtige håndværkere samt miljøgodkendt udstyr.
Torvevænget 68, 8310, Aarhus, Dänemark
- Post@bygogservice.dk
- bygogservice.dk
Professionelt og kompetent udført arbejde.
Professionelt og kompetent udført arbejde.
Service i top.
På alle måder en positiv oplevelse.
Resultatet lever op til vores fulde forventninger
Jeg har af flere omgange haft brug for hjælp og RM Byg - Service & Enterprise har hver gang været meget behjælpelig og leveret et rigtigt flot resultat.
Vi har fået renset taget ned samt udskiftet flere tagsten og taghætter og det leverer op til vores fulde forventning.
Så den årlige algebehandling lavede vi selvfølgeligt også en aftale med dem om at få gjort.
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales. Super flink fyr og rar at snak med. Man kan ikke sige noget dårligt, de kommer og tjækker op på om det er iorden det de har lavet..
Vi har fået lavet vores skorsten og er…
Vi har fået lavet vores skorsten og er utrolig glad for resultatet det er ikke sidste gang vi benytter os af RM Byg-Service & Entreprise Aps
Kan varmt anbefale Ryan Marsker og hans…
Kan varmt anbefale Ryan Marsker og hans team.
Overholder aftaler laver et flot arbejde, har fået malet tag det blev som nyt.
Hilsen Per og Jette Lystrup
Udskiftning af undetag, tagsten, tagrender m.v.
RM byg har foretaget udskiftning af undertag, tagsten, forkortelse af spærfødder og omlægning fra skjult til synlig tagrende på mit hus. Arbejdet er udført tilfredsstillende og vi har haft en god løbende dialog under udførelsen. Jeg er selv uddannet bygningskonstruktør og arbejder med byggeledelse til dagligt, hvorfor jeg nok ikke er den nemmeste bygherre at arbejde for. Jeg kan varmt anbefale RM byg til andre der leder efter en dygtig taglægger.
Vi har netop fået afsluttet arbejdet
Vi har netop fået afsluttet arbejdet. Arbejdet er udført fulde tilfredshed og overholdt tidsplanen.
vi meget tilfredse med arbejdet.
Flot arbejde
Jeg skulle have bygget ny carport og udskiftet nogle tagplader på huset.
Valget faldt på RM Byg og det var et rigtig godt valg. Man mødte til aftalt tid, gav en super god service og var ikke længe om jobbet, der ligeledes blev udført til UG.
Jeg vil absolut gerne benytte RM Byg til fremtidige opgaver, og kan varmt anbefale dem til andre.
Kan kun på det varmeste anbefale RM …
Kan kun på det varmeste anbefale RM byg, pålidelig, og holder alle aftaler! Vi fandt sammen se helt rigtige læsninger, og vi er super tilfredse med det færdige resultat..
Fantastisk
Super godt håndværk og gode løsninger. Og man kan regne med at de kommer som planlagt og at en aftale er en aftale!
Vi har været MEGET tilfredse med hele forløbet..
De perfekte multihåndværkere
Nu har jeg endnu engang haft hjælp af de skønne folk fra RM Byg, og endnu engang er jeg ovenud tilfreds. De laver hvad det skal være og gør det med et smil - og tit endda med rabat for så det ene og så det andet. Og da de kan det hele, har man næsten ikke brug for andre håndværkere. De skal i hvert fald være mine hushåndværkere i fremtiden.
dejlige mennesker og godt arbejde
jeg fik lavet mit tag og det er super flot.
venlig hilsen minna.
profesionelt og pålidelig
vi takkede igen ja for et rigtig godt tilbud fra RM. Hvor efter vi både fik renset impregneret vores indkørsel og facade, samt nye foger i skorstenen. Vi er rigtig godt tilfredse med servicen og kan klart anbefale dem. Firmaet er til at stole på og de leverede et godt og solidt produkt.
V.H Kristian Fabricius
En virkelig god og positiv oplevelse
Professionel, ærlige og meget dejlige mennesker
Vi skulle have renset og malet tag. Vi var 4 huse der gik sammen og fik et rigtig godt tilbud hos RM BYG. Yderligere hoppede 2 huse mere på i forløbet.
Det har været en dejlig oplevelse med kompetent vejledning og ærlighed omkring ekstraudgifter. Vil helt klart bruge dem fremadrettet.
Vi giver dem vores bedste anbefaling.
Kirsten og Poul Erik Høygaard
Tranbjerg
Ærlig, professionelt og pålidelig
Skulle have renset og malet mit tag. Fik et godt tilbud af RM da vi var flere der meldte os til samtidig. De har været virkelig kompetente hele vejen igennem og helt ærlige om alle extra udgifter. Har intet andet end de varmeste anbefalinger til RM. Vil helt klart bruge dem fremadrettet.
Til tiden!
Har ved et par lejligheder benyttet mig af RM Byg og jeg må sige at jeg kan kun beskrive mine erfaringer med dem i rosende vendinger, arbejdet blev udført professionelt og til punkt og prikke efter alle kunstens regler, de var der til tiden og arbejdet var færdigt indenfor den aftalte tidsramme.
Fair priser, gennemskuelig regning/faktura, alt i alt bare en positiv oplevelse!!
Pålidelig
Var der til tiden og gik i gang som aftalt. Prisen var også den vi aftalte selvom der blev lavet lidt mere. Kan klart anbefale firmaet.
Et Fantastisk Stykke Arbejde!
Det var nemt at snakke med RM Byg, og de kom på det aftalte tidspunkt.
Taget på huset blev ordnet i løbet af nogle timer, og nu er vi frie for at få skiftet taget på hele huset.
Det gik hurtigt, og jeg sparede penge og en masse bøvl.
God og hurtig service
Jeg fik ordnet mit tag som var utæt, efter et hurtigt besøg var det ordnet og de kom allerede dagen efter jeg ringede..
Mvh.
Casper / Ødum
God service, godt resultat.
Jeg har ikke noget dårligt at sætte på "RM Byg", han var rar at snakke med og han fik klaret opgaverne inden for den aftalte tidsramme.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.