Byggelaug Bewertungen 27

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak Mikael, det er ikke tit at man møder Et firma som dit, der er langt mellem. Veludført, til aftalte tid, en lille fejl, rettet med det samme. Rettidig omhu………. ✔️✔️✔️ Tak Mikael🤓�... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ByggeLaug er meget professionel, meget effektiv, åben og nem kommunikation, respektfuld, troværdig. Har jeg købt min første bolig i København som virkelig trængte til en fuld renovering, nyt køkk... Mehr ansehen

1. Bauunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

ByggeLaug sætter en stor ære i at levere arbejde af høj kvalitet, og vores kompetente håndværkerteam er netop kendetegnet ved en høj grad af faglighed, erfaring og dedikation.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Tak Mikael

Tak Mikael, det er ikke tit at man møder
Et firma som dit, der er langt mellem.
Veludført, til aftalte tid, en lille fejl, rettet
med det samme.

Rettidig omhu………. ✔️✔️✔️

Tak Mikael🤓🤓

Giver mine bedste anbefalinger herfra
Kontakt Byggelaug hvis der skal bruges
en bedste tømrer jeg har mødt.

Kristian Hvid - Køge

17. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse. De var hurtige til at komme med et gennemarbejdet og konkurrencedygtigt tilbud, og kommunikationen har været klar og professionel hele vejen igennem.

De har fulgt flot op på mine henvendelser og ydet en virkelig god service i forbindelse med det projekt, jeg ønsker at få lavet. Man føler sig taget seriøst som kunde, og der er styr på tingene.

Kan klart anbefales!

26. Februar 2026

Kompetent og engageret

Vi fik hjælp af Byggelaug til udskiftning af gulvvarmsystem og installation af ventilatorer. Vi har været meget tilfredse med hele processen. Mikail kom med en imødekommende can-do-indstilling og tog sig tid til at sikre sig, at alt var installeret korrekt og fungerede på kompetent og grundig vis. Han gav også råd til forbedringer på andre områder. Vi ville bestemt bruge Byggelaug igen.

1. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dette firma burde i holde jer for…

Dette firma burde i holde jer for afstand, byggelaug har ikke betalt sin underleverandør for deres arbejdet, hvilket i sidste ende går ud over kunden. Spar jer selv for ikke at få arbejde udført for billigere penge.

16. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis i ville undgå retssager og…

Hvis i ville undgå retssager og diskussioner med dette firma så hold jer langt væk. Dette firma lever på grænsen til konkurs. Jeg har selv lavet el arbejde for dette firma og har ikke modtaget min penge i snart 1,5 år. Har været øjenvidne til et par hændelser for manglende udfyldt af arbejde. Det virkeligt ekstremt. Kongen Frederik skulle være tæt ven af firmaet af hvad jeg har hørt.

16. April 2024

Meget tilfreds

Vi har brugt Byggelau hvor vi har været yderst tilfredse med arbejdet. Mikhail har været rigtig god til at forstå opgaven og super til at holde en orienteret. Budgettet er overholdt. Tidsplanen skred lidt, men fordi jeg var godt orienteret gjorde det ikke noget og vi har kunne justere efter det. Vi har fået renoveret kælderrum og fået indbygget skab… indtil videre.

Vil anbefale Byggelau og kontakter også Mikhail til de næste opgaver.

10. April 2025

Tilfreds kunde

Vi fik skifter køkkenvask inkl. blandingsbatteri, radiator og toilet. Arbejdet blev udført professionelt med
god kommunikation og tiden blev overholdt.

6. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt flise arbejde til tiden

Jeres flisemand kom til tiden og lavede mere, end han var bestilt til. Han tjekkede også flise arbejdet i badeværelset. Nogle fliser var løse, bla. i badenichen. Tak for indsatsen.

2. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne man give 0 stjerne havde jeg…

Kunne man give 0 stjerne havde jeg gjort det, snyd og bedrag.

1. Februar 2024

Kære Patrick Johansen.
Vi er meget uforstående overfor din oplevelse, da du desværre ikke er iblandt de 1217 registeret kunder vi har udstedt en fakturaer/ordre på.
Byggelaug vil gerne have en bedre forståelse af din oplevelse. Derfor har vi spurgt efter flere oplysninger om din anmeldelse, som for eksempel et ordrenummer eller en e-mailadresse.

Du er altid velkommen til kontakte os på 61 104 104 eller sende noget info såsom et underskrevet tilbud eller en fakturaer til Bogholder@byggelaug.dk.
-Så vil vi rigtig gerne undersøge sagen til bunds da du naturligvis ikke skal føle dig snydt/bedraget.

Med venlig Hilsen
Benjamin
/Byggelaug

God oplevelse

Jeg er overvældet af den fantastiske renovering, som Byggelaug har udført i mit hjem. De var utroligt professionelle og effektive i deres arbejde, i forhold til de problemstillinger vi løb ind, og de løsninger de anbefalet mig. Kvaliteten af deres håndværk og materialer var i topklasse, og de var meget lydhøre over for mine ønsker og behov. Teamet var venlige og høflige, og jobbet blev udført til tiden og indenfor budgettet. Jeg vil varmt anbefale Byggelaug til alle, der søger en pålidelig og dygtig byggevirksomhed.

2. Februar 2024

Upålidelig, uprofessionel og ansvarsfralæggende

Upålidelig, ansvarsfralæggende og uprofessionel projektledelse med tillidsbrud og kæmpe frustrationer til følge.

Min andelsforening havde booket ByggeLaug ApS med Mikail som projektleder til at udskifte 4 VELUX ovenlysvinduer i min lejlighed. Mikail takkede ja til opgaven midt august 2023 og opstartede arbejdet 30. Oktober 2023.

Opgaven var sat til at vare 1-2 uger, men blev først afsluttet 1. Februar 2024 (3 måneder senere) og efter yderligere 6 dage var fejl og mangler udbedret.

Min oplevelse er, at vi er blevet holdt hen i godt 2,5 måneder med et utal af undskyldninger i form af sygdom hos ByggeLaug, dårligt vejr (på trods af at der ikke blev arbejdet på alle de fine dage), lovning om lift og stillads-overdække på taget så de ikke var vejrafhængige (dette blev aldrig indfriet), sygdom hos XL (!?) og overdramatisering af udfordringer (fx at en tværbjælke var "pilrådden" og skulle udskiftes, indtil arbejdet gik i gang og det viste sig at bjælken ikke var pilrådden og derfor ikke skulle skiftes).

Da vores tålmodighed løb ud i december måned viste det sig, at vinduerne overhovedet ikke var hos ByggeLaug, som Mikail tidligere havde sagt. Vi så først vinduerne 11. Januar og første vindue blev udskiftet 12. Januar og andet vindue 15. Januar. Derefter fandt Mikail det rimeligt at indstille yderligere udskiftning indtil de havde modtaget 2. rate af vores betaling, som allerede var sat til betaling og undervejs. De to sidste vinduer blev derfor først udskiftet 27. Og 29. Januar.

Kommunikationen har været mangelfuld og ofte er jeg blevet briefet kl 7 om morgen om at der ville komme håndværkere kl. 8 samme dag.  Flere gange kom de ikke alligevel. Desuden har der været mangelfuld kommunikation og fremsendelse af dokumentation til foreningen, fx fakturaen på vinduerne, som skulle være fremsendt kort efter aftaleindgåelse. Mig bekendt har andelsforeningen endnu ikke modtaget denne.

Så opfordring til Mikail: tal sandt, planlæg ordentligt, informer dine kunder i tide og tag ansvar for det, der er dit!

7. Februar 2024

Kære Helle
Først, er vi selvfølgelig altid kede af det, når en kunde ikke er helt tilfreds.
Det skal stå 100% klart.

Dog havde du jo varslet at du ville fortælle hele verden hvor dumme, umulige og ringe vi var allerede fra vi startede afdækningen, og kom med den bemærkning at det burde tage 1 uge at skifte 4 ovenlysvinduer på 5 sal med lysninger, murerarbejde og malearbejde.
Vores projektleder gjorde dig allerede opmærksom fra dag 1 af, at du burde læse kontrakten igennem det er nemlig umuligt at nå det hele på en enkel uge især hvis vejret driller, som også fremstår i vores hjemmeside https://byggelaug.dk/faq/
Vi har gentagne gange undskyldt over vores leverandør havde problemer med levering af de vinduer og vi har givet dig følgende gratis som værende en erklæring på vi er oprigtige kede over sitationen.
-Ekstra murer arbejdet omkring indfatning
-1 Liter træværksmaling
-Den tværgående lægte blev skiftet
-Rabat for den sidste betalings rate
-Ekstra male arbejde (revner på stuen som intet havde med os at gøre)

1. Vi skulle starte d.26 Okt. men du rykkede det til d.30.Okt fordi det pludselig ikke gav mening for dig at starte noget op til en weekend, så allerede der skulle hele planen ændres og koordineres med øvrige håndværker.

2. Allerede fra starten gav vi udtryk for at der ville komme forsinkelser da vejret drillede og der kom ekstra arbejde i forbindelse med nedtagning af lysninger som havde skjult fejl og utæthed, derfor ville vi naturligvis ikke kunne overholde den oprigtige deadline.

3. Iht. "overdramatisering af pilråden tværbjælke ? Altså dette kender vi intet til, Vi oplyste blot at den tværgående taglægte er rådden eftersom vandet har liggede og hygge sig der i et par år.
Til dette ville i få jeres bestyrelse samt jeres byggerådgiver til at se på det før vi igen kunne komme igang, Bestyrelsen vendte tilbage med de sagtens kunne se problemet og godkendte at vi måtte lave det før vi kunne komme videre med det oprindelig arbejde.

4. Iht. betaling. Eftersom du mistet tilliden til os fra dag 1 af, blev vi lidt usikre over du ville overholde vores aftale eftersom vi modtog betaling for 2 rate, 1 måned efter forfaldsdato og trods dette gjorde vi faktisk en undtagelse og igangsat arbejdet igen, uden at modtage betaling selvom der står klart og tydligt på kontrakten : 1 rate betaling når vinduerne er bestilt, 2 rate efter påbegyndelse af arbejdet samt levering af materialer .
iht din forstilling om sende vinduernes fakturaer til jer, Dette kender vi igen intet til, Der står på kontrakten tydeligt at "ordrebekræftelsen" ville sendes til jer, men det lyder også som om i heller ikke kan kommunikere indbyrdes, da vi fik af vide det IKKE var nødvendigt at sende ordrebekræftelsen da vinduerne stod på adressen!
Derudover var stillads ikke en del af aftalen og bestyrelsen ville ikke betale for det, og vedr. mangellisten som vi modtog søndag aften
(5 dage efter aflevering) , mandag morgen kl 06:30 fik i et svar om at vi kunne lave det tirsdag (dagen efter) kl. 07:00 og vi ville være færdig, samme dag kl 13:30 Hvilket også vi gjorde.

Men under alle omstændigheder beklager vi endnu engang din oplevelse hos os,

Vi ønsker dig held og lykke fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe kvalitet og manglende samarbejde

Jeg hyrede Byggelaug i forbindelse med renovering af min lejlighed. Byggelaug skulle udføre arbejde med loft, isolering, vægge og vvs-arbejde. Kvaliteten af deres arbejde har været mangelfuld og fejlbehæftet. Jeg fik desuden flere naboklager over rod, snavs og skrald i og foran opgangen. Jeg har nu i tre måneder forsøgt at finde en løsning med Byggelaug for at kunne få udbedret fejlene og afsluttet min sag, men de dukker ikke op til vores aftaler og svarer ikke på mine henvendelser. Det står i skærende kontrast til forløbets start, hvor de sendte flere rykkere for fakturering af arbejdet, inden det var afsluttet og godkendt. En ubehagelig oplevelse og et firma, jeg ikke vil anbefale nogen at hyre.

1. Oktober 2023

Kære Katja.

Vi er kede af, at du står med følelsen af, vi ikke at kunne leve op til dine forventninger, på trods af det var en meget lille opgave i dit køkkenalrum som indeholdt:
1.Ny nedsænket loft med isolering
2. Fuldspartle samt klargøres til maler (da du selv ville male)
3. Montering af sanitet.
(da din vvser har lavet alt andet vvs installation)

Vi vil altid stå inde for fejl/skader vi har forsaget, men vi mener ikke det er tilfældet her - som vores billede fra slutdokumentation også viste på daværende tidspunkt, ligeledes godkendte du/I arbejdet før den sidste rate var blevet betalt.
Vi modtager eller sender ALDRIG sidste betalingsrate, uden kunden har godkendt arbejdet, det fremstår også nederst på din kontrakt, dog er det også vigtigt at forstå vi ikke kunne hjælpe dig yderligere med VVS, da vi kun stod for montering af sanitet, og jeres tidligere vvs, lavet et arbejde vi ikke kunne stå inde for ligeledes med den El tavle som vi ikke kunne skifte og godkende fordi DIN elektriker havde udført ulovlig El installation.

Vi beklager endnu engang at du måtte have modtaget "rykker" eftersom du ikke betalte til tiden, vores fakturasystem køre på autopilot og sender pr. aut. påmindelser/rykker ved kunder der overskrider betalingsfristen med 3 dage, og faktisk modtager man blot en ganske Alm. påmindelse sendt fra systemet Billy.dk efter 3 dage, derefter kommer RYKKER efter 1 uges tid.

Er du fortsat utilfreds med nogle detaljer som VI har udført er du/I altid velkommen til kontakte Benjamin på Bj@Byggelaug.dk

Bh. ByggeLaug

Very professional experience

Very professional experience. They fixed my issues in the kitchen quickly and very capable overall. Have had two other peers out who could not solve it. Would recommend these guys any day!

10. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr