Top product! Snel aan te brengen, blijft super, eigen nagels in topconditie en groeien ondertussen mooi door. Top prijs kwaliteit, goedkoper dan andere merken en meer keuze in designs en mooiere desig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een fijne nagelstickers. Goede kwaliteit en mooie kleur. Sunkissed is echt een prachtige zachte perzikkleur met subtiele glitter erin. Nagels blijven goed en ook na veelvuldig hobby’en en lich... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor mij dé oplossing! Helaas heb ik een allergie voor (vloeibare) nagellakken, na lang rond te zoeken naar een oplossing kwam ik de UV nail wraps van By Emily tegen. Inmiddels alweer een aantal s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verslaafd aan de nagel wraps en nagelriem olie van By Emily. Na ruim 20 jaar acryl en erg beschadigde nagels nu op weg naar gezonde nagels met de hulp en tips van By Emily. Nagel wraps blijven bij mij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
By Emily is dé plek voor hoogwaardige gel nagel wraps die elke look completeren. Met een breed scala aan designs en kleuren, streven we ernaar om de perfecte nageloplossing te bieden voor iedereen, of je nu op zoek bent naar een subtiele stijl of een opvallend patroon. Voor ons gaat het niet alleen om het product; we hechten ook grote waarde aan uitstekende klantenservice. Bij By Emily staat de klant centraal en we doen altijd ons uiterste best om een geweldige winkelervaring te garanderen. Bezoek ons en ervaar zelf de kwaliteit en zorg die wij in elk product en elke interactie stoppen.
Ameland, 4, 2662AV, Bergschenhoek, Niederlande
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Superhandig dat je in bundels kunt bestellen. De prijs is ook een stuk lager dan andere websites en de producten zijn echt prima. Keuze is ook groot dus echt een aanrader. Snel contact via mail als dat nodig is dus niet over nadenken, maar bestellen!

Antwort von By Emily
Ik wou iets bestellen wat niet meer voorradig was. Dit hebben ze metewn opgepakt en doorgezet dat ik het als nog kon bestellen! Geweldig! Ik raad het iedereen aan!

Snelle, nette levering
De nail wraps zijn makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten.
1 klein minpuntje, er staat geen afbeelding meer op verpakking, waardoor je niet ziet welke wraps erin zitten.

Antwort von By Emily
Al eens eerder besteld bij By Emily. Nu wat meer nail wraps en de top coat. Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Antwort von By Emily
Een hele persoonlijke mail toen er een bepaalde nagel niet op voorraad was. En een heel mooi voorstel daarvoor in de plaats.

Antwort von By Emily
Heel goede ervaring met dit bedrijf ! Probleempje bij de eerste levering werd direct opgelost, je krijgt handige tips over het gebruik van de gel nail wraps en de producten zelf zijn top ! Mijn eigen nagels worden niet beschadigd en de nail wraps blijven supergoed zitten ! Ben superblij met dit product !

Antwort von By Emily
Er is zoveel keus en makkelijk te gebruiken. Ze blijven mooi, normaal scheuren mijn nagels maar niet met deze gelnagels. Ik ben er super blij mee!

Antwort von By Emily
Ik heb hele goede ervaringen met by Emily de nagels zitten perfect en als er iets mis is dan lossen ze het altijd fijn en direct op. Goede service en snelle levering

Antwort von By Emily
goed gedaan en zeer snel geleverd en netjes geleverd dank

Antwort von By Emily
Gebruik deze nagel wraps nu vanaf maart ‘25. Erg tevreden, blijven mooi zitten. Snelle levering en altijd genoeg keuze. Gaat mee met het seizoen dus ook genoeg nieuwe keuzes elke paar maanden.

Antwort von By Emily
Altijd al goeie ervaringen gehad, zowel met snelle leveringen als beschadigde producten die ook meteen vervangen worden. Vriendelijk en kwaliteitsvolle producten.

Antwort von By Emily
Kwalitatief geweldige stickers, ik doe vaak 3 weken met een setje. Leuke designs, snelle verzending. Niets op aan te merken!

Antwort von By Emily
Gelnagels beginnen bij mij na 3 dagen af te breken en gellak blijft max. 2 dagen zitten bij mij.
Ik gebruik de wraps van ByEmily sinds april 2025 en na 2 weken zijn ze nog altijd heel mooi en is geen enkele nagel afgebroken. Mensen uit mijn omgeving zien vaak ook niet dat dit wraps zijn en vragen waar ik mijn nagels laat doen.
Heel leuke designs ook en vaak ook wel een leuke kortingsactie. Ik raad het iedereen aan.
Super snelle service ook, mijn bestellingen worden altijd dezelfde dag nog verzonden.

Antwort von By Emily
Helemaal blij met de gelwraps! Blijft goed zitten, tis even oefenen maar het gaat steeds beter. Snelle levering! Zelfs s avonds nog een response op m’n berichtje! Mooie prijzen ook! Ik ben fan:)

Antwort von By Emily
Super tevreden met mijn bestelling! Snel ontvangen en producten zoals zijn van topkwaliteit. Ik heb andere merken eerder gebruikt en deze waren net zo goed maar goedkoper!

Antwort von By Emily
Ik vind dit zo'n fijne online shop. Allereerst het product; Natuurlijk vergt wat oefeningen, maar hee nagellak opdoen ging vroeger ook niet in 1x goed. Je moet hierin je eigen weg ook vinden. Mooie kleuren en goedkoper dan een salon!
Dan de klantenservice; helemaal top! Via Insta wordt je snel geholpen en denken ze mee. Domme vragen bestaan niet voor ze. Zowel qua bestellingen als gebruik van het product staan ze helemaal voor je klaar

Antwort von By Emily
Ik ben helemaal fan! Geen enkele allergische reactie gehad en daar ben ik normaal wel gevoelig aan. Ik raad het iedereen aan. Ze zijn perfect en blijven een tijdje zitten! Love it!!

Antwort von By Emily
Ik gebruik jullie nailwraps nu al even en in tegenstelling tot eerdere gebruikte gel en dippowders (van gekende merken) heb ik geen broze, beschadigde nagels als ik de stickers (gemakkelijk) verwijder

Antwort von By Emily
Heel tevreden, ik ben een nagelbijter. Heb heel broze nagels, met deze stikkers zijn ze verstevigd.
Mijn nagels kunnen zo ook mooi groeien. Ik werk in de zorg, ik doe er 12dagen mee. Het aanbrengen vind ik helemaal niet moeilijk. Super product!!

Antwort von By Emily
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.