Super leuk om dit te ontvangen, alleen ontvingen wij het pas 4 weken na de verhuizing. Veel van deze kortingen hadden super goed van pas gekomen als we er eerder vanaf wisten. Desalniettemin is het su... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De samenwerking met BuurtKadoos is er één waar je energie van krijgt. Wat BuurtKadoos onderscheidt, is het unieke concept: lokaal, persoonlijk en met echte impact. Ze brengen buurtbewoners en loka... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hartstikke leuk initiatief maar wanneer je al zo'n 3 maand in je nwe huis woont en dan pas de bonnen ontvangt, is t verven geklaard, een nw bed gekocht, hangen de gordijnen etc etc, veel bonnen heb i... Mehr ansehen
Ondernemers opgelet, regelrechte oplichterij, we zitten nu al jaren vast aan een wurgcontract waar we niet vanaf kunnen 36 maanden! kleine lettertjes!!! na twee jaar nog niet EEN klant op gereageerd,... Mehr ansehen
BuurtKadoos brengt al meer dan 15 jaar lokale ondernemers en nieuwe buurtbewoners op een persoonlijke manier met elkaar in contact. Wanneer iemand verhuist, ontvangt hij of zij een welkomstbox met vouchers en aanbiedingen van ondernemers uit de directe omgeving. Zo leren nieuwe bewoners hun buurt kennen en krijgen lokale ondernemers de kans zich op het juiste moment te laten zien. Voor ondernemers is BuurtKadoos geen massareclame, maar een gerichte en sympathieke manier om zichtbaar te zijn bij nieuwe bewoners. Voor consumenten is het bedoeld als een warm welkom en een kennismaking met wat de buurt te bieden heeft. Wij staan voor transparantie, lokale betrokkenheid en duurzame samenwerkingen. BuurtKadoos draait om relevant contact op een logisch moment: wanneer iemand nieuw is in de buurt en openstaat voor ontdekking.
Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ, Amsterdam, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Wat een leuke verassing een leuke enveloppe met leuke kortingen.
Super bedankt. Er zitten er zeker een paar leuke acties bij waar ik gebruik van maken.

Antwort von BuurtKadoos
het is een mooi gebaar.het kan zeker "n keer gebruik van wordt gemaakt
ga zo door A.U.B
Theo

Antwort von BuurtKadoos
Leuk initiatief, maar veel aanbiedingen zijn maar 2 weken geldig ( tot 30-6-2025 en ik heb de doos op 13-6-2025 ontvangen)
Het is dus vooral reclame en papierverspilling ipv echt bruikbare aanbiedingen

Antwort von BuurtKadoos
Als ondernemer heb ik me netjes aangesloten bij Buurtkadoos. Maar wat begint als een samenwerking, eindigt nu in frustratie en een incassobureau – door hun eigen administratieve fouten.
Ik heb meerdere keren telefonisch contact gezocht met Buurtkadoos om mijn abonnement tijdelijk te bevriezen, omdat ik in een periode geen gebruik kon maken van hun dienst. Eén van die pauzes hebben ze netjes bevroren, maar de andere wordt nu ineens “niet herkend”, omdat er intern niks is vastgelegd. Terwijl ik meerdere keren heb gebeld – en daar heb ik ook bewijs van.
Het bizarre is dat ik nu een rekening van €586,80 krijg, puur omdat zij hun administratie niet op orde hebben. En dat is niet mijn fout. Ik heb alles gemeld, alleen werd er nooit opgenomen. Mijn contactpersoon Janneke wist vervolgens niet wat het hoofdkantoor wel of niet wist, en andersom ook niet. Interne communicatie is daar echt een chaos.
In plaats van samen naar een oplossing te zoeken, werd ik zonder waarschuwing geblokkeerd. Daarna kreeg ik direct een incassobureau op mijn dak. Terwijl ik tot die tijd van plan was om in 2025 opnieuw met Buurtkadoos samen te werken.
Ik wil prima één maand betalen – dat lijkt me redelijk. Maar voor de rest? Nee. Ik ben als ondernemer nu de dupe van hun eigen interne rommel. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?
Conclusie:
Bij Buurtkadoos moet je niet alleen betalen voor een dienst, maar blijkbaar ook opdraaien voor hun eigen miscommunicatie en administratieproblemen. Mooi praten, maar afspraken komen ze niet na. En als het misgaat, wijzen ze direct naar een incassobureau.
Als ik geen sterren kon geven dan gaf ik er 0 vind het echt schandalig

Antwort von BuurtKadoos
Niets bijzonders, in elk geval zit er niet iets in wat ik kan gebruiken....

Antwort von BuurtKadoos
Als ondernemer zou ik dit niet doen. Het heeft me veel meer gekost dan het me opgeleverd heeft

Antwort von BuurtKadoos
Als ondernemer: niet aan beginnen! Ik ben het voor 2 jaar aangegaan. Gemiddeld zou het zo'n 30 euro per maand zijn (klein dorp). Reken eerder op 50 euro met uitschieters naar 90 euro. 1x een klant mee binnen gekregen terwijl ze iets gratis krijgen bij ons. Dus geen korting ofzo. De vraag is of het wel verstuurd wordt... ik heb al opgezegd en kan niet wachten tot het oktober is.. zonde van mijn geld dit.

Antwort von BuurtKadoos
Veel tegoedbonnen die ik deze week heb ontvangen, zijn niet meer geldig. Wanneer ik het restaurant bel geven ze aan dat de samenwerking al enige tijd voorbij is.

Antwort von BuurtKadoos
Wij kregen buurt Kadoos in de brievenbus, helemaal leuk maar dat huis moet gesloopt worden en opnieuw gebouwd worden en alle kortingen gelden maar een paar maanden dus we hebben hier helemaal niets aan.

Antwort von BuurtKadoos
Buurtkadoos een zeer slecht idee. Hebben er 2 jaar aan meegedaan totaal geen klanten erop gehad.
Afspraak gemaakt dat we een aantal maanden niet hoefden te betalen ivm tegenvallende resultaten, bleven toch afschrijven hebben het telkens teruggeboekt sturen ze een incasso bureau, helaas die hadden ook geen resultaat. Trap er niet in.

Antwort von BuurtKadoos
Ondernemers opgelet! Klinkt leuk allemaal maar kost veel en levert niets op, wij zitten er helaas drie jaar aan vast (kleine lettertjes) en hebben na bijna 2 jaar 1 reactie!

Antwort von BuurtKadoos
Een heel mooi gebaar voor ons als nwe bewooner in Nuenen

Antwort von BuurtKadoos
Niks als je in een huurwoning zit liever een gamma korting

Antwort von BuurtKadoos
Ondernemer? NIET DOEN! Maandelijks de factuur betalen maar geen klant gezien met een bon. Contact opgezocht maar geen gehoor van buurtkado.

Antwort von BuurtKadoos
Wat een superleuke verrassing met mooie waardecheques die we zeker gaan gebruiken

Antwort von BuurtKadoos
Nog nooit iets uitgehaald. Wil je opzeggen hebben ze het stilzwijgend verlengd met 6 maanden.

Antwort von BuurtKadoos
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.