Fin nettbutikk med gode tilbud
Fin nettbutikk med gode tilbud. Ikke perfekt, men absolutt verdt å prøve.
Fin nettbutikk med gode tilbud. Ikke perfekt, men absolutt verdt å prøve.
Kjøpte gave til kjæresten min herfra, og hun ble veldig fornøyd. Så det er et godt tegn 😄
Alt gikk veldig smooth. Bestilling, betaling og levering uten problemer. Kommer nok til å handle igjen.
Bestilte veske og den var fin, men litt mindre enn jeg trodde. Likevel god kvalitet for prisen.
Elsker stilen deres, veldig enkel og moderne. Har allerede bestilt en ny vare etter første kjøp.
Leveringen tok noen dager ekstra, men kundeservice svarte meg når jeg spurte. Det setter jeg pris på.
Veldig gode priser sammenlignet med andre nettbutikker. Fikk en kjole på salg og den ser akkurat ut som på bildene.
Bestilte en genser herfra og ble faktisk positivt overrasket. Stoffet var mykt og passet bra. Kom også ganske raskt fram.
Kjøpte et par støvler. De ser veldig fine ut, men litt stive i starten. Ellers fornøyd med kjøpet.
Ikke mottatt bestilt vare. Mer enn tre uker siden bestilling og har ikke mottatt bestilt vare, sporingen jeg fikk tilsendt virker heller ikke.
Pakken ble levert i tide det forventet jeg ikke! Kvaliteten er også utmerket. Jeg kommer definitivt til å bestille her igjen.
Flott handleopplevelse. Nettstedet er oversiktlig og bestilling var veldig enkelt. Produktet er god kvalitet, men størrelsen er litt liten.
Tar utrolig lang tid for levering . Sendt sporing av pakken til meg men ingen fremgang . Pr nå så tror jeg at jeg er blitt lurt .
God kvalitet for prisen. Leveringen tok litt lenger enn forventet, men produktet er akkurat det jeg lette etter. Vil anbefale det til venner.
Superrask levering og produktet så nøyaktig ut som på bildene. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt og kommer definitivt tilbake!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.