Har købt læringscirklerne. Produktet er velegnet fra 1 til 10 klasse, det et produkt man kan vokse med, og det er nemt og let at have med i skoletasken. Jeg blev begejstret over produktet der giver... Mehr ansehen
Der var problemer med en rabatkode, men jeg skrev bare en besked med ordren, og så fik jeg rabatten tilbageført uden problemer 😊
Jeg har kun rosende ord om både produkter, ekspedition og kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra. Desuden, hvilken bedre gave kan man give sit barn, når man tænker over det :)
Købte læringscirkler for 300,-mange af dem er meget brugbare. Men synes prisen er meget høj. En passende pris ville være Max 100 kr. Det er blot nogle trykte cirkler papir, kvaliteten af papiret er ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Leg og Lektie er læring til børn i alderen 1-12 år. Køb indbydende læringsmaterialer, der er lette og sjove at bruge for alle. Forbered dit barn på skolestart, hjælp til sprogudvikling eller få hjælp til mere specifikke problemer. Udviklet til forældre, lærere og pædagoger. Se mere på https://www.legoglektie.dk
Ormslevvej 287, 8260, Viby J, Dänemark
- kontakt@legoglektie.dk
- butik.legoglektie.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Udelukkende gode erfaringer
Har af flere omgange bestilt produkter fra Leg og Lektie, og hver gang har det været upåklageligt.
Gode innovative læringsprodukter, som min datter på nu 6 år virkelig har været og fortsat er rigtig glad for :) Desuden har vi også gjort brug af mange print-selv opgaver til min søn på nu 11 år - særligt da han skulle forbedre læsning og stavning var det en kæmpe hjælp med opgaver indenfor hans interesseområder (fodbold, Fortnite osv)
Fantasisk læringsunivers
Jeg har af flere omgange de seneste to år bestilt varer fra Legoglektie og kan varmt anbefale både det man kan købe og de mange fantastiske gratis opgaver man kan finde på hjemmesiden. Hos os har de store Bogstavkort været et hit hvor man kan øve bogstaver ved at skrive på mm. Seneste køb er den lille bog “farvel til ipad fingre” som vi har haft med i bilen og på ferier.
Webshoppen er nem at finde rundt i og jeg har altid modtaget varerne hurtigt.
Skønneste shop med fantastisk udvalg
Vi har fået de fineste ting fra Legoglektie - og kan kun anbefales denne side til alle andre! Vi kommer helt sikkert tilbage 😃
Jeg har absolut intet at sætte en finger på!
Jeg har absolut intet at sætte en finger på. Det er gode og gennemarbejdet materialer, som kommer min undervisning og børn tilgode. Dejlig service via chatfunktionen, og derefter gik alt som smurt.
Tak for en god handel🫶🏼
Uundværlige produkter
God hjemmeside. Ved spørgsmål eller ved brug for hjælp, har jeg kun modtaget positive tilbagemeldinger. Vi bruger produkterne hverdag herhjemme. Både ved køb og levering har alt været gnidningsfrit. Tak for at lave nogle uundværlige produkter.
Er vild med denne hjemmeside
Er vild med denne hjemmeside, med super meget inspiration til læring via leg. Fedt med så meget gratis print selv og siden er nem at finde rundt i. Har lagt min første ordre og glæder mig til at modtage den.
Virkelig gode produkter til børnene.
Virkelig gode produkter til børnene.
God og sjov læring.
Kan kun anbefales ☺️👍🏼
Har altid været glade for de produkter…
Har altid været glade for de produkter jeg har købt og mine børn er vilde med det. Elsker desuden at følge med på Instagram og blive inspireret , og oplever kun positiv service ved spørgsmål eller deslige! Kan kun anbefale det.
Fantastisk behandling
Hurtig levering, god behandling, spændende produkter som vi elsker.
God service og fine produkter
Meget tilfreds
Nem og overskuelig hjemmeside med nogle spændende produkter. Vi købte tal og bogstavkort samt nogle bøger til køreturen. Varene blev leveret hurtigt og var perfekt underholdning til bil- og flyvetur. Vi er meget begejstret og kunne uden tvivl finde på at købe mere.
Hurtig levering og super gode…
Hurtig levering og super gode læringscirkler.
Altid meget inspiration at hente til hjemmeundervisning.
Gode produkter og god service
Jeg er meget tilfreds med det produkt jeg har modtaget og det lever op til det jeg forventede. Dejligt med en beskrivelse af hvordan man skal sætte velcro på de forskellige kort, så det var nemt og lige til at komme igang med at bruge kortene. Påtænker helt sikkert at bestille flere produkter i fremtiden.
Super lækkert udbud!
Super lækkert udbud af materiale til undervisning. Kan som lærer fortælle at materialerne bruges af mange lærere på mange folkeskoler.
Priserne er gode. Leveringen og kundeservice fungerer super 👍🏻.
Mine børn blev meget glade for det de modtog.
Rigtig fine og gode produkter.
Kan ikke anbefales
Besværlig reklamationsproces, manglende mulighed for telefonisk kontakt, manglende forståelse for frustration ifm. omstændige mangler ved tilsendt vare.
Da der sendes en anmodning om tilsendelse af manglende dele eller købet ønskes ophævet, svares følgende:
“Sjældent har jeg da modtaget, så aggressiv en besked! Jeg tænker heller ikke, det er rart for dig, at jeg skriver sådan retur.” Mærkværdigt serviceniveau. Kan ikke anbefales.

Antwort von Leg og Lektie
Svarede på chatten med det samme
Svarede på chatten med det samme, og hjalp også over tlf med et par uddybende spørgsmål. Er spændt på at få det hjem.
Rigtig god service
Rigtig god service. Fik leveret ekstra piktogrammer og det var endda meget nydeligt pakket ind.
Dejlig shop
Fair priser, hurtig levering, god kvalitet. Vi bruger dagligt bogstavskortene herhjemme :-)

Elsker produkterne
Elsker produkterne som vi købte til adventsgave til vores datter.
I super kvalitet og meget fair pris. Kom hurtigt med posten. Min varmeste anbefaling.

Antwort von Leg og Lektie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.