Das sagen Bewerter
Kæmpe anbefaling her fra! Busfesten leverede en fantastisk ramme for min runde fødselsdag. God dialog med chaufføren og co-driver. Pæn ren bus. Sikkerhed i top. Ankom som aftalt. Skud ud til Benja... Mehr ansehen
Vi havde booket en partybus til vores fredagsbar på kontoret. Det hele spillet bare, bussen kom 5-7min før tid, vi kunne selv styre musikken også havde de taget vinduerne ud pga varmen, det passet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Busfesten reddede os, og var utrolig behjælpelige. Vi havde bestilt bus hos et andet selskab, som dagen inden aflyste, så vi stod uden bus. Busfesten var utrolig fleksible og fandt en løsning, så vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Busfesten.dk skal I blot læne jer tilbage i de lækre loungesofaer og nyde et glas bobler, eller danse på vores store dansegulv, mens musik og lysshow fylder bussen med stemning og atmosfære. Vi kører stort set til alle former for arrangementer. Om det er firmafesten, en festlig bytur, polterabend, gallakørsel eller fødselsdagsfesten, hvor man gerne vil ankomme med manér, er det busfesten.dk du skal vælge – mulighederne er mange!
Kontaktinformationen
Banegårdspladsen 6, 4. th., 8000, Aarhus C, Dänemark
- info@busfesten.dk
- busfesten.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
10/10 oplevelse
Fantastisk busselskab, der er nemt at samarbejde med! Godt musikanlæg og ren bus. Busserne ankommer præcist, og der var intet at klage over. 10/10 oplevelse, og nogle meget dygtige chauffører, som også var meget flinke, tak til Flemming og Christian!
Vi kørte med Flemming og der var…
Vi kørte med Flemming og der var fantastisk stemning!!! Bedste oplevelse!!!
Vi havde kørsel til sidste gymfest
Vi havde kørsel til sidste gymfest, og alt var bare PERFEKT!!
Kæmpe anbefaling her fra
Skud ud til Benjamin og Flemming W. 👏🏻
Fantastisk måde at lade festen fortsætte på
Fantastisk måde at lade festen fortsætte.
Chauffør Flemming og Co-driver William er enormt servicemindede og gør turen til en skøn oplevelse.
Jeg hyrede busfesten som en forfest til…
Jeg hyrede busfesten som en forfest til en større fest, som vores arbejdsteam skulle til.
Chauførren ankom som planlagt og vi havde en fest på turen!
Alt i alt en konon tur og godt planlagt, tak til busfesten!
- Matilde
10/10
10/10! Fantastisk partybus med fed musik, god stemning og super chauffør. Kan klart anbefales! 🎉🚍
Nok en af de sjoveste aftner længe!
Klar anbefaling herfra!! Alt fungerede perfekt booket helt sikkert igen. Sjoveste aften længe :))
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse. Alt fungerede. Vil til hver en tid gå tilbage til dette sted sted. Anbefaling til alle !!
Virkelig god oplevelse!
Virkelig god oplevelse!!
Super service og god stemning under hele turen, de kan klart anbefales
Så sjov en tur med mega god service
Så sjov en tur med mega god service! Vil helt klar anbefale det!
Fødselsdag
Vi havde den fedeste fødselsdag med Busfesten! Stemningen var i top fra start til slut. Chaufføren var også super professionel og sørgede for, at alt kørte sikkert og problemfrit, så vi bare kunne nyde festen. Kan klart anbefales!
MEGA fed oplevelse
MEGA fed oplevelse, skal klart gøres igen med samme selvskab! Stor anbefaling til alle!
Fantastisk partybus med god stemning
Fantastisk partybus med god stemning, fed musik og masser af plads. Perfekt til en festlig aften – kan klart anbefales!
Hvornår skal vi afsted igen?
Virkelig en sjov tur i partybussen. God stemning, god musik og en oplevelse, der klart var det hele værd
Busfesten er virkelig godt arrangeret…
Busfesten er virkelig godt arrangeret og skaber en fed stemning fra start til slut. Der er god musik, højt humør og plads til alle, hvilket gør det nemt at feste og have det sjovt sammen. En super oplevelse og helt klart noget, man har lyst til at være med til igen.
Mega fed oplevelse!
Mega fed oplevelse!! Kan klart anbefales
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.