Jeg har nu brugt bulespecislisten gennem flere år på mit værksted til opretning af buler. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Kenneth. 5 store stjerner herfra Mvh Anders Indeha... Mehr ansehen
Skulle have foretaget 2 større spot lakeringer på min sorte Audi. Dette blevt klart til perfektion på 3 timer. Resultatet er imponerende og jeg kan varmt anbefale "Bulespecialisten" til andre der h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bulespecialisten er vi specialist i at rette buler ud uden brug af spartel og maling. På den måde kan kunden få repareret sin bil hurtigt da reparationstiden kun er mellem 1 og 3 timer. Bulespecialisten har mobil service som er inkluderet i prisen, så vi kommer til DIG når DU har TID. Bulespecialisten laver buleudretning i Østjylland
8420, Knebel, Dänemark
- info@bulespecialisten.dk
- bulespecialisten.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har nu brugt bulespecislisten…
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Kenneth.
5 store stjerner herfra
Mvh
Anders
Indehaver NewTech Car Service
- BilDetailing
Super flot arbejde som Bulespecialisten…
Super flot arbejde som Bulespecialisten udførte på vores bil, kan varmt anbefale dem.
Perfekt opretning
Super flot arbejde
Hurtig, nemt og effektiv.
Bulespecialisten kom forbi samme dag, selv om han egentlig var på vej på ferie.
Hurtig, nemt og effektiv.
Perfekt og effektivt udført arbejde
Havde fået en meget lille bule i bagskærmen. Et par mails frem og tilbage, og en snak med Kenneth gjorde, at han allerede dagen efter kom forbi om eftermiddagen og fik repareret bulen på en halv times tid, så man overhovedet ikke kan se, at den nogensinde har været der. Det var næsten magisk at se bulen forsvinde foran ens egne øjne, mens Kenneth arbejdede.
Læg dertil at han er yderst venlig, imødekommende og ikke mindst ekstrem professionel i sit arbejde. Varm anbefaling herfra.
Fuld tilfredshedAlt blev ordnet fuldstændig perfekt!
Fuld tilfredshed
Alt blev ordnet fuldstændig perfekt!
Effektiv og fornuftig pris
Bulespecialisten lever helt op til sit navn. Han kom hjem til os, og tre kvarter efter havde rettet en bule ud over bagskærmen på vores Hyundai i10. Flot arbejde, der ville have kostet det firdobbelte på et værksted.
Bilka-bule rettet til UG!
Kent har til fuld tilfredsstillelse fixet en bilka-bule i min højre forskærm uden omlakering vel at mærke. Perfekt arbejde.
en tosse havde lavet en 15 cm lang og…
en tosse havde lavet en 15 cm lang og dyb bilkabule i min højre fordør ,men en opringning til Kenneth og en aftale 2 dage senere gjorde at fordøren står som ny igen ,og det lavede han sku oven i købet udenfor i 3 graders frost...det synes jeg sku er ret cool, så Kenneth får så lige 5 kokkehuer herfra :-)
mvh. Peter B.
Altid god og hurtig service.
Veludført, til tiden og ingen overraskelser.
Jobbet blev veludført og til den aftalte pris. Der var ikke lang ventetid på at få en tid og han kom som aftalt. Så jeg er ganske tilfreds.
Han er mege dygtig
Han er mega dygtigt, vi har brugt ham flere gang med små P buler i vores Skoda, som er lavet ved at folk har åbnet en dør op i siden af bilen, han kommer ud privat og udføre sit arbejde, og afregner selv med vores forsikring. meget professionelt arbejde
Har netop gennemgået et 2 dages kursus…
Har netop gennemgået et 2 dages kursus i at rette buler - uden lakering. god faglighed og har flair for at kunne lære fra sig og forklare de forskellige processer, så man kommer hjem med en masse, som man kan arbejde videre med efterfølgende. Kurset afholdes én til én, så man ikke står som nummer 10 i rækken med spørgsmål til professoren. skønt
Hurtig og mobil service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.