BUKI | Korepetycje w Polsce  Bewertungen 304

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jestem zarejestrowana na tej stronie już dwa lata. Dobre zgłoszenie otrzymać prawie nie ma szansy, menedżery sami kontaktują się k klientem. Po takim kontakte już nie możliwe pracować z uczniami. Częs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem korepetytorem w tej firmie od ponad roku. Bardzo odpowiada mi system poszukiwania i przydzielania uczniów dla korepetytora. Poza tym bez problemu uzyskuję szybkie i wyczerpujące odpowiedzi na... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Privatlehrer

Vom Unternehmen geschrieben

BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szukałem korepetytora chemii dla maturzysty

Szukałem korepetytora chemii dla licealisty i platforma Buki okazała się pomocna i skuteczna. Mogę z czystym sumieniem polecić ,bo sam skorzystałbym ponownie, gdyby zaszła taka potrzeba.

1. Dezember 2022

Dziękujemy za polecenie.
Życzymy zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Korepetycje bez stresu na luzie z matematyki.

Syn jest bardzo zadowolony ma korepetycje z matematyki.Chodzi do 4 klasy technikum,korepetycji udziela Kacper jest w zbliżonym wieku co mój syn.Syn twierdzi że w prosty sposób przekazuje wiedzę tak żeby zrozumiał dany temat.

Dziękujemy za opinię Pani Ewo,
Życzymy udanej współpracy!

Witam

Witam
Obecnie mam b fajna korepetytor Panią Darie

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię Pani Marto! Życzymy udanych zajęć!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie wyraziłem zgody na kontakty…

Nie wyraziłem zgody na kontakty marketingowe, a Państwo spamujecie. NIE MACIE PRAWA ZAPISYWAĆ MNIE DO JAKIŚ NEWSLETTERÓW!!!

Dzień dobry!
Przy rejestracji na stronie użytkownicy wyrażają zgodę na wysłanie maili. Proszę o wysłanie wiadomości na info@buki.org.pl i adres mailowy zostanie usunięty ze strony.
Z poważaniem,
Zespół BUKI

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jako nauczyciel i uczeń bardzo nie polecam.

Jako korepetytor bardzo nie polecam.
Zapłaciłam z 3 prowizje za lekcje, które się nie odbyły, brak możliwości zwrotu (po kontakcie e-mail). Nagłe braki zgłoszeń pomimo promowania, a po kontakcie e-mail, nie powiedzą, co jest nie tak, bo "nie prowadzą osobiście promocji". Firma w Estonii, więc prawnie w przypadku problemów ciężko by było cokolwiek wywalczyć. Zgłoszenia mają tylko korepetytorzy, którzy pracują za stawki 20-40zł. W związku z tym brak na platformie wykwalifikowanej kadry, bo jaki nauczyciel, który umie osiągać cele swoich uczniów by za to pracował.

Jako uczeń? Potwierdzają się wnioski, które mam jako nauczyciel. Miałam 3 korepetytorów z języka francuskiego, wszyscy to porażka. Cena podana 80-120zł, ale doliczali sobie 2-3x tyle za sprawdzanie/materiały. Nie posiadali kompetencji, które mieli wypisane na stronie, materiały wszystkie, które dostawałam były pierwszymi wynikami w google po wpisaniu "teoria [czas]". Do słówek dostałam playlistę na spotify z przyuczeniem, żeby sobie przetłumaczyć 40 piosenek, a zadania z gramatyki były wszystkie z odpowiedziami dostępne w wyszukiwaniach online. Pani: "nie posiadam ŻADNYCH książek z gramatyki, żeby podesłać zdjęcia" oraz "nie mieliśmy czasu, żeby omówić wszystkie przykłady danego z czasu widując się 5 razy w tygodniu, dlatego nic dziwnego, że na kolokwium były same trudniejsze". Za sprawdzenie pracy na poziomie B1 (Pani deklarowała, że ma C1 i była "sprawdzonym korepetytorem"), niezdane przez ilość błędów ;) e-korepetycje to jedyna rzetelna dla mnie strona w tym momencie, bo tutaj poziom tragedia

Wniosek? Idą na ilość, a nie na jakąkolwiek jakość.

—- edycja ze względu na absolutnie niezgodną z prawdą odpowiedź

Jako nauczyciel - jeśli chce się mieć zapełniony kalendarz, to akceptować należy psie stawki poniżej 60zł. Zgłoszenia które widzę to w 90% 40zł max. Ja wybrałam nauczycieli za 80-120zł, bo chciałam mieć pewność o jakości, nauczycieli wg Państwa. Opinie wynosiły blisko 100% 5,0, niewiadomo jaki poziom Państwo oferowali, zresztą sami Państwo szukali korepetytora z C1, a korepetytorzy nie umieli sprawdzić tekstu na B1. Zresztą szukali Państwo 3 razy, kolokwium i tekst niezdane, chyba to o czymś świadczy, prawda? Mam prosić o znalezienie 20 różnych korepetytorów i sprawdzać, czy z którymkolwiek cokolwiek zdam? Podziękuję.

Mówią Państwo, że nie ma takiej możliwości, żeby nadpłacić prowizję. Proszę przeczytać własny regulamin, po PIERWSZEJ lekcji mam zapłacić prowizje za PEŁNĄ KWOTĘ 2 lekcji + podatek, czyli notabene za 3 lekcje. I nie, nie zwracają Państwo, jeśli 2 i 3 lekcja się nie odbędzie :) Prawnie wygląda to kiepsko, a wysyłałam maile i Państwo odmówili.

4. Dezember 2022

Dzień dobry Pani Magdaleno,
Dziękujemy za opinię.
Pani zaznacza, że zgłoszenia otrzymują korepetytorzy za 20-40 zł, a za kilka zdań podaje Pani informacje, że współpracowała Pani z korepetytorami za 80-120 zł.
Na stronie portalu ogłaszają się nauczyciele z różnymi cenami oraz doświadczeniem (od studentów i do doktorów wyższych szkół w Polsce i za granicą). Więc uczeń może wybrać odpowiedniego korepetytora na stronie lub my możemy poszukać lektora zgodnie z oczekiwaniami klienta.
W razie jakichkolwiek pytań zawsze służymy pomocą. Również nadmieniam, iż nie pobieramy opłat przed lekcjami, jak Pani zaznaczyła wyżej. Uprzejmie prosimy zapoznać się z Regulaminem strony oraz o kontakt w razie jakichkolwiek pytań.
Pozdrawiam,
Zespół BUKI

Lekcje w BUKI

Korzystam z BUKI od kilkunastu miesięcy i była to świetna inwestycja. Wszystko działa sprawnie, a popyt na korepetycje w mojej dziedzinie jest naprawdę spory. Nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń do portalu. Mocne 5 gwiazdek.

13. Oktober 2021

Dziękujemy za polecenie!

Polecam platformę BUKI

Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki wynik na egzaminie ósmoklasisty. Cena w stosunku do jakości nauczania jest bardzo przystępna. W tym roku syn potrzebował korepetycji z chemii i również udało się znaleźć kompetentnego nauczyciela. Polecam!

3. Januar 2022

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Pani Anno, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy. Pozdrawiamy serdecznie!

korepetytor

Od 1,5 roku pracuje jako nauczyciel na portalu BUKI. Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony - mam sporo klientów, wiele osób wraca do mnie na regularne zajęcia. Dzięki temu mam stale wynagrodzenie i nie muszę martwic się o brak pracy. Serdecznie wszystkim polecam!

6. Oktober 2022

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za polecenie! Życzymy udanych zajęć!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

nie da sie potwierdzić numeru telefonu

nie da sie potwierdzić numeru telefonu, jak klikam wyslij ponownie to dalej nic sie nie wysyła, stracony czas

5. Oktober 2022

Dzień dobry!
Wystąpił chwilowy błąd techniczny na stronie, aczkolwiek wszystko w chwili obecnej działa poprawnie.
Za utrudnienia przepraszamy i życzymy udanego dnia!

Brak kompetencji, ignorancja

Jestem nieustannie ignorowany przez firmę, kontakt z nią to jakaś kpina od tygodnia dzwonię a nikt nie odbiera jedynie sekretarka. Bardzo nie polecam

28. September 2022

Dzień dobry Szanowny Panie,
Oddzwaniamy na każde nieodebrane połączenie. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na info@buki.org.pl

Opresyjne techniki marketingowe

Pomimo dobrej i kulturalnej obsługi klienta przez telefon, sposoby marketingowe firmy są niesamowicie denerwujące. Sms, telefony,naciskanie i nagabywanie do zakupu pakietów. Przekonywanie mnie że lekcje wcale nie są drogo wycenione. Choć trafiłem na świetna korepetytorkę, buki zniechęciło mnie definitywnie do jakiegokolwiek zakupu.

2. September 2022

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dzień dobry! Bardzo nam przykro, że nie udało się spełnić Pana oczekiwań. Ciągle pracujemy nad ulepszeniem serwisu oraz jakości obsługi klienta.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nauczyciel z j.angielskiego Pani…

Nauczyciel z j.angielskiego Pani Magdalena Popik-Yakymyk godna polecenia.Mila przyjazna.

3. Mai 2022

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Pani Marzeno, dziękujemy za opinię i życzymy udanych zajęć!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Znalazłam super korepetytorkę z…

Znalazłam super korepetytorkę z polskiego na stronie BUKI. Obsługa klienta na najwyższym poziomie:)

7. Februar 2022

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy Pani Marią za polecenie. Życzymy udanych zajęć!

Znalazłem korepetytorka

Znalazłem korepetytorka. Strona działa. Polecam

30. Januar 2022

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za polecenie, życzymy udanych zajęć!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam. Znalazłem świetnego korepetytora dla córki maturzystki (matematyka podstawowa) w 1 dzień

22. Januar 2022

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dzień dobry! Dziękujemy za polecenie. Życzymy udanych zajęć!

Super platforma

Super platforma. Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Zarówno kontakt z korepetytorem, jak i pracownikami wzorowy. Ceny bardzo przyzwoite. Jak będę potrzebowała kolejnych korepetycji dla córki z innych przedmiotów - teraz matematyka 8 klasa - bez zastanowienia wchodzę na BUKI i szukam. Szybko, łatwo i przyjemnie.

21. Januar 2022

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za polecenie! Służymy pomocą!

Zespół BUKI bardzo pomocny

Zespół BUKI bardzo pomocny, działają szybko i skutecznie. Po nieudanych próbach samodzielnego wyboru korepetytora, zespół BUKI znalazł ofertę i telefonicznie skontaktował się z nami. Wybór okazał się bardzo dobry.

5. Januar 2022

Dziękujemy za opinię!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Korki z niemca

Pomimo początkowych problemów ze znalezieniem i dogadaniem się z nauczycielem w konsekwencji udało mi się znaleźć nauczycielkę j. niemieckiego dla syna. Syn zadowolony z nauki. Polecam

29. Dezember 2021

Dziękujemy za opinię!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr