Ik heb onlangs mijn abonnement verlengd naar onbeperkte data omdat ik vanaf nu veel naar het buitenland zal gaan. Blijkt nu dat onbeperkte data absoluut niet onbeperkt is maar 31000 MB per maand... Mehr ansehen
Eerst gechat met chatbot, daarna doorverwezen naar klantenservice medewerker Hajar. Deze stond mij netjes te woord en kon mijn vragen beantwoorden en mij verder helpen. Daarvoor neem je contact op. Ga... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben zojuist geholpen door Maryam van de klantenservice van Budget Mobiel en dat was een zeer prettige ervaring. Ze was ontzettend vriendelijk, nam echt de tijd om te luisteren en ging actief op z... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Mobiel is allang geen luxe meer. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in. Bij Budget Thuis bel en stream je onbeperkt op het betrouwbare 5G-netwerk van KPN, met landelijke dekking. Geen haperingen, geen verrassingen op je rekening. Gewoon zorgeloos streamen en bellen. Budget Thuis. Het huismerk voor mobiel.
Rembrandtplein 29-45, 1017 CT, Amsterdam, Niederlande
- budgetmobiel.nl
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Klantenservice en geholpen door Dylan was heel goed
Had contact met de klantenservice en Dylan heeft me supergoed geholpen. Netjes en heel behulpzaam

terrible
terrible! it happened that two times I talked with the customer service. a very impolite girl! second every few days I recive notofication that internet is finished and charge it. I didn't have this problem with Lebara, dezpite I was using instagram in that time and now I don't use any other apps from my mobile only watsappnot satisfied!

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Abonnement dat niet actief was komt wel een dreig sms met extra kosten voor!
Ik had een tijdelijk nummer toegewezen gekregen omdat ik een abonnement met nummerbehoud had aangevraagd. Echter ik kon nog niet weg bij mijn huidige provider dus gaf aan dat het abonnement niet kon doorgaan. Ik kreeg na telefonisch contact met de klantenservice schriftelijk op 24-2 een excuusmail en daarbij ook te horen dat mijn tijdelijke nummer verwijderd was en dat ik een vrijstelling eind factuur zou ontvangen. Wat schetst mijn verbazing? Krijg ik op 4 maart een sms bericht van Budget mobiel dat ik nog 1 dag heb om te betalen anders zou er 25 euro incassokosten bij komen! Nou ik dacht toch echt dat het onterechte abonnement was verwijderd door de klantenservice aangezien ik daarvan schriftelijk bericht gekregen had. Blijkbaar werkt de incassoafdeling niet samen met de klantenservice! Ik ga dus niet betalen voor een abonnement dat er niet is! Dus wat mij betreft geen positieve ervaring met Budget Mobiel.

Langzaam mobiel internet…
Heb mobiel internet via budget mobiel van 100mbs maar kom nooit hoger dan 20 mbs soms zelfs 1 78 mbs totaal onacceptabel. Je bent gewaarschuwd begin er niet aan.👎 na telefonische contact 0,0 verbetering. Dus hoe willen jullie helpen. Wat een onzin.👎

Ik kon niet SMSen
Ik kon niet SMSen, Maryam wist gelijk wat er hand was, resetje op afstand en alles werkte weer. Fijne chat ervaring!

Hajar van de Budget Mobiel klantservice overtreft alle verwachtingen
De chatfunctie van Budget mobiel is uitstekend. Toen ik het abonnement afnam hield ik rekening met een ietwat slechtere klantenservice ervaring maar bij contact met een super behulpzame en empathische medewerker (Hajar) werden al mijn verwachtingen overtroffen. Vandaar ook de moeite die ik hier op Trustpilot doe. Budget Mobiel is dus helemaal niet 'budget'.
Top service (en ik werd binnen drie minuten geholpen), top mensen (Hajar) en altijd bereik (ik woon in de Randstad).

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Hajar heeft mij snel en correct geholpen
Hajar heeft mij snel en correct geholpen. Topper!

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Klantenservice 0.0 geblokkeerd maar wel…
Klantenservice 0.0 geblokkeerd maar wel betaald. Meneer zegt doodleuk uw heeft niet betaald. We zitten niet op 1 lijn kan uw niet helpen en hangt op.

Snel en goed geholpen!
Wederom een uitstekende ervaring via de chat van Budget Mobiel. In het contact met medewerk Hajar werd ik snel, vriendelijk en uitstekend geholpen. Binnen no time werd mijn vraag beantwoord en mijn abbo omgezet. Helemaal top! Ga zo door!;-)

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Hajar van de chat is een topper
De ervaring met Hajar was geweldig een dikke 10 plus. 3 minuten op de chat gesproken en deze persoon heeft mijn probleem opgelost. De collegas daarvoor in het uur daarvoor dus absoluut niet

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Hajar was absolutely incredible!!
Hajar was absolutely incredible, really easy and lovely customer service! He solved my problem in 2 minutes - 10/10 service

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Als je klant bent is het best oké
Als je klant bent is het best oké. Je betaald je rekeningen op tijd. Je moet zelf in de gaten houden of een verlening niet voordeliger is. Vele jaren heel erg tevreden klant geweest totdat ze twee keer in een half jaar de prijs verhoogde. Nu ik wil overstappen wordt er ontzettend moeilijk gedaan. De klachtenservice antwoord niet op mijn vragen. Pas als ik de vraag meerder keren herhaal krijg ik uiteindelijk een datum wanneer ik geen gebruik meer kan maken van budget mobiel. Daarna wordt de chat gestopt omdat ik te veel dezelfde vraag stel en niet snel genoeg reageer. Een datum noemen wanneer het abonnement eindigt is schijnbaar heel moeilijk.

Snelle en vriendelijke service van Hajar en Jai
Snelle service

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Mijn ervaring is ik geef aan iedereen…
Mijn ervaring is ik geef aan iedereen ik advies iedereen niet bij budget iets aansluiten heel slecht internet en als je klantenservice belt help ze je niet en ik heb geen zien om mijn hele ervaring te typen maar mijn advies niet doen

Szybką i profesjonalna pomoc
Szybką i profesjonalna pomoc

alles is soepel gegaan
alles is soepel gegaan
Hajar was Top

Fijn geholpen en meegedacht
Fijn geholpen en meegedacht - Maryam

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Hajar is een topmedewerkster heeft mij…
Hajar is een topmedewerkster heeft mij erg goed geholpen en geduldig.

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Opzegging snel geregeld via de chat…
Opzegging snel geregeld via de chat door Hajar.

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Zeer fijn gesprek gehad met Hajar
Zeer fijn gesprek gehad met Hajar. Goed en vlot geholpen!

Antwort von Mobiel van Budget Thuis
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.