Min mor fik lavet en Flytterengøring 30/4
Vi fik alle vores penge tilbage fra depositum
I er det bedste✨✨✨✨✨
Hos Bsalservice hjælper vi private og virksomheder med praktiske løsninger, der bare skal fungere i hverdagen. Vi går op i at levere et stykke arbejde, hvor der er styr på detaljerne, og hvor du som kunde ved, hvad du kan forvente fra start til slut. Når du vælger os, får du en samarbejdspartner, der prioriterer klar kommunikation og en ærlig tilgang til opgaven. Vi tager os tid til at forstå dine behov og finder en løsning, der giver mening både praktisk og økonomisk. Det betyder også, at vi ikke lover mere, end vi kan holde. Vi ved, at mange kunder lægger vægt på tryghed, når de vælger en servicevirksomhed. Derfor sørger vi for at være til at få fat på, overholde vores aftaler og levere et resultat, vi selv kan stå inde for. Det gælder uanset om opgaven er lille eller større. Vores tilgang er enkel. Tingene skal være i orden, og du skal som kunde føle, at du har valgt rigtigt. Vi arbejder med fokus på kvalitet, stabilitet og en fleksibel tidsplan, så det passer ind i din hverdag. Har du en opgave, du gerne vil have løst, er du altid velkommen til at tage fat i os for en uforpligtende snak.
Brøndbyvestervej 66C, 2605, Brøndby, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Min mor fik lavet en Flytterengøring 30/4
Vi fik alle vores penge tilbage fra depositum
I er det bedste✨✨✨✨✨
De holder ikke deres aftaler
De ville have ekstra selv om der er aftalt en pris
Man hører ikke noget fra dem og de dukker ikke op
De ringer fra 3 forskellige numre
Vi brugte BSAL Service til privat rengøring og vinduespudsning, og vi er meget tilfredse. Alt blev gjort grundigt, og vinduerne står helt klare.
God kommunikation hele vejen igennem og en behagelig service.
Vil helt sikkert bruge dem igen 💪🏽