4,5 stjerne synes jeg ikke pladsen kan leve op til. Lille køkken/opvask - lille pool - generelt noget mindre pladser end andre campingpladser vi har været på. Generelt lidt slidt / ikke vedli... Mehr ansehen
Vi havde et rigtig dejligt ophold på Bryrup Camping. Da vi var kommet hjem, opdagede vi, at min datter havde glemt sin sovekanin i vores hytte. Hun har haft den, siden hun var tre år, og den betyd... Mehr ansehen
Vi har lige været på en forlænget weekend i hytte og sikke en skøn tur! Campingpladsen ligger perfekt i forhold til en gåtur/vandretur ved sø og i skove hvor man kan holde picnic på det opstillede b... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Forud betaling på Bryrup camping.
Forud betaling på Bryrup camping.. det er der ikke mange campingpladser der forlanger, vi blev nød til at tage hjem en dag før men ingen tilbagebetaling ikke engang person gebyr eller vores to hunde det kunne de godt gøre bedre.
Har lige været der for 4 dage…
Har lige været der for 4 dage siden...en rigtig lækker plads med meget natur.
Men der er plads til forbedringer. De 2 af nætterne var der så meget ballade fra et nabotelt, at nattesøvnen var som så. Ville egentlig give 4 stjerner, men natteuroen trækker meget ned
Meget larm fra "Single Camping"
Vi er netop hjemvendt fra Bryrup Camping.
Vores 10-årige søn var begejstret for deres swimmingpool - moderen knap så imponeret over hygiejnen i forbindelse med poolen: Havde ikke indtryk af at der var mange der vaskede sig før de hoppede i poolen - og de to elendige brusere inviterede da heller ikke meget til det! Ydermere, så er der intet barfodsområde i forbindelse med poolen: Man vader bare ind med sit udendørsfodtøj direkte til bassinområdet.
Til gengæld var rengøringen i servicebygningerne i top - tilmed stod der desinfektionsmiddel til fri afbenyttelse i både køkkener og toilet-/vaskerum.
En tryllekunstner kom og underholdt - men skulle have 50 kr pr billet?! Vi har andre steder kun oplevet at sådanne tilbud var gratis, når først entréen var betalt. Bandet, der så hyggeligt kom og gav et par numre på terrassen, var dog gratis.
Campingpladsen holder "siesta" på lange dage mellem kl 12 og 14: Både vi og andre gæster gik forgæves i dette tidsrum.
Slutteligt, hvad vi ikke var opmærksomme på var, at deres tilbud om singlecamping åbenbart fylder hele campingpladsen:
En stor gruppe mennesker havde samlet 4 store picnic-borde centralt på pladsen og sad der højlydt hele aftenen. I kraft af pladsens terrasse-udformning kunne også vi længst oppe på pladsen høre alt hvad der blev grinet, råbt og snakket om. Kl. 0.30 hørte vi nogen råbe fra den anden ende af pladsen "Hold så jeres kæft!", hvilket vidner om at andre end os følte sig forstyrret. Derfor, hvis man tager til Bryrup for at nyde naturen og falde i søvn til lyden af fuglefløjt er det vores erfaring at man skal søge udenom de 4 uger i højsæsonen, hvor konceptet "Single Camping" finder sted.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.