Bryggens Trafik Bewertungen 31

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste køreskole! Jeg skiftede selv til Bryggens Trafik fra en anden køreskole efter et mærkeligt forløb hos min gamle køreskole. Hos Bryggens Trafik havde jeg nogle fantastiske teoritimer med Al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have haft en dårlig oplevelse ved hele 2 forskellige køreskoler, så kom jeg i kontakt med Allan. Han har været en kæmpe hjælp i at kunne færdiggøre mit kørekort. Gennem Bryggens Trafik har je... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil klart anbefale Bryggens Trafik skole, til alle som skal have et kørekort. Jeg startede selv på en anden køreskole, men da der var så mange elever, blev man ikke prioriteret særlig højt... H... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule
  2. Führerscheinausbildung

Vom Unternehmen geschrieben

Da vi ikke ønsker at benytte Trustpilot til anmeldelser, kan du gå på Google Maps og se langt flere anmeldelser som også giver et bedre billede af køreskolen. Eller benyt vores hjemmeside/Instagram profil som også indeholder flere informationer og ikke mindst positive indtryk af vores kunders tilfredshed 😊

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bedste køreskole!

Bedste køreskole!

Jeg skiftede selv til Bryggens Trafik fra en anden køreskole efter et mærkeligt forløb hos min gamle køreskole. Hos Bryggens Trafik havde jeg nogle fantastiske teoritimer med Allan og fik kørt en masse gode kilometer med kørelærer Kasper, hvilket resulterede i, at jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg.

Tak for et rigtig godt forløb!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis der var plads til 10 stjerner…

Hvis der var plads til 10 stjerner havde de også fået det..
Jeg vil gerne takke Kasper og Allan
For varm velkomst og hurtigt behandling top klasse service de er klart noget af det bedste hjælp jeg har oplevet hvis man skal ha et kørekort

26. November 2024

Fantastisk køreskole

Bryggens Trafik var med en hele vejen. Køreskolen var super god. Man havde altid en at skrive/ringe til hvis man havde bekymringer eller spørgsmål. De gjorde alt super nemt for en, og alt det svære og tekniske var pludseligt vildt overskueligt. Bestod teori første forsøg, takket være Allan, og bestod køreprøve første forsøg takket være Kasper. Virkelig en 10/10 oplevelse. Anbefaler denne køreskole til alle.

12. Oktober 2023

Kan kun anbefale Bryggens trafik

Bryggens trafik får de største anbefalinger herfra. Skønne teori- og kørelærer, som kun ønsker en det bedste og sørger for at alle er med, mens man samtidig har det sjovt. Derudover er de også meget effektive, så du får dit kørekort hurtigst muligt.

12. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den sikre vej til kørekort

Efter et længere, kikset forløb hos en anden udbyder, valgte jeg at skifte til Bryggens Trafik. Det var en god beslutning

Tommy og Allan hjalp mig med at få kørekortet i hus – timerne var sjove og lærerige, og jeg sad med en følelse at være i trygge hænder!

Jeg kan varmt anbefale Bryggens Trafik, særligt for dem, der ikke er sikre på, om de har valgt den rigtige køreskole 🚗💨

18. April 2023

Genial køreskole

Genial køreskole! Havde stået stille på mit kørekort i næsten 2 år før jeg bestemte mig for endelig at skifte køreskole. Da jeg skiftede til Bryggens køreskole gik der mindre end en måned og så havde jeg mit kørekort. Det var en dejlig og behagelig process hvor man faktisk lærte at køre i bil. Stort tak til Allan for at være en fantastisk kørelære og endelig få mig det kørekort. Simpelthen pisse god service.

9. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil klart anbefale Bryggens Trafik!

Her hos Bryggen Trafik skole prioritere de en og hjælper, med alle ens usikkerheder - Kæmpe anbefaling her fra! Jeg havde et hurtigt, sikkert og trykt forløb

30. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du er på udkig efter en køreskole…

Hvis du er på udkig efter en køreskole med en professionel og effektiv tilgang til køreuddannelse, kan jeg varmt anbefale Bryggens Trafik.

Jeg havde fornøjelsen af at tage kørekort hos dem, hvor jeg havde Kasper som min kørelærer og Allan stod for undervisningen samt alt det praktiske. Jeg var meget tilfreds med deres tilgang og undervisning, som var meget professionel og tilpasset mine individuelle behov.

Kasper var meget tålmodig og dygtig til at forklare trafiksituationer, og gav altid konstruktiv feedback efter hver køretur. Han tilpassede undervisningen til mine individuelle behov, og hjalp mig med at forbedre mine kørefærdigheder, så jeg var klar til at bestå min køreprøve.

Allan var også en super underviser, der gjorde teoriundervisningen interessant og engagerende. Jeg følte mig godt forberedt til teoriprøven, og havde ingen problemer med at bestå den.

Samlet set var min oplevelse med Bryggens Trafik meget positiv. Jeg bestod mit kørekort på kun 3.5 måned, og alt var godt organiseret og fleksibelt tilpasset mine behov.

17. April 2023

Kæmpe anbefaling

Jeg vil gerne give en kæmpe anbefaling til bryggens trafik. De hjalp mig med generhvervning af mit kørekort og det gik bare som smurt. Virkelig profesionelle mennesker omkring køreskolen.

26. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne give en varm anbefaling…

Jeg vil gerne give en varm anbefaling til Bryggens trafik, da jeg nylig har generhvervet mit kørekort med deres hjælp. Lærerne på Bryggens trafik var meget tålmodige og forstående.

Undervisningen var grundig og effektiv, og lærerne sørgede for, at jeg følte mig tryg og sikker i bilen. De gav mig en masse øvelse og opmuntring, og jeg var begejstret for deres positive tilgang til undervisning.

8. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den største anbefaling til Bryggens…

Den største anbefaling til Bryggens Trafik herfra. Allan sørgede ikke kun for rigtig god teoriundervisning, men uddelte også både huskeseddel til køleskabet samt en lektionsplan, der gjorde det nemt og overskueligt at følge med i forløbet... Og tilbød som bonus at fragte os elever til og fra både manøvre- og glatbane.

Også kæmpe ros til søde og tålmodige kørelærer Tommy, der sammen med Allan fik mig hurtigt gennem både teoriprøve og køreprøve i første forsøg (begge steder i København - fedt!)

11. Januar 2023

Kontrollerende teori og køreprøve

Har lige været igennem et forløb med kontrollerende teori/køreprøve, og Bryggens Trafik hjalp mig sikkert og godt igennem begge prøver - de varmeste anbefalinger til Tommy og Allan fra køreskolen herfra👌

18. Januar 2023

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Bryggens Trafik. Hele mit forløb fra første teori til kørekort tog kun 2 måneder, og begge mine lærere var skønne at arbejde med.

10. Januar 2023

Antwort von Bryggens Trafik

Tusind tak Poul! Du har også været top motiveret under hele forløbet, så tak for dig :)

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Fantastisk entusiasme og nærhed der bliver udvist.
Har kun posetivt at sige og kan klart anbefale dem.

11. Januar 2023

Antwort von Bryggens Trafik

Tusind tak Flemming! Er glad for vi kunne hjælpe dig og at du valgte at køre de ekstra km for at få et kørekort hos os :)
Tak for de hyggelige snakke i bilen!
Kh. Allan

Super godt!!!

Super godt og fantastiske mennesker. Fik kortet på 2,5 måned. Kan varmt anbefales!

8. Dezember 2022

Tusind tak Joachim :)
Du gjorde det rigtigt godt fra start, kørte godt og var deltagende til teori!
Så tak for at du valgte os :)
Kh. Tommy og Allan

Super godt sted

Super godt sted, det kan varmt anbefales. Jeg kom fra en anden køreskole som var meget dårlig. Men det vendte Bryggens trafik hurtigt om på. Mega hurtigt igennem forløbet på en god og professionel måde, også er det også nogle rigtigt flinke og gode Kørelære inde hos Bryggens trafik. 5/5 stjerner fra mit vedkommende.

2. November 2022

Antwort von Bryggens Trafik

Dejligt at vi kunne hjælpe dig igennem hurtigt og på en god måde, alt held fremover Marlon 😊
Mvh Kasper og Allan

5 stjerner fra mig 💪🏻

En rigtig god køreskole.. Og venlige kørelærer. Min Kørelære Ahmed har altid været så rolig når jeg blev nervøs. Før jeg mistede mit kørekort, har jeg altid været lille smule bange for at køre på motorveje men Ahmed har lært mig at komme ud af min komfortzone, nu er jeg slet ikke bange for at køre på motorveje 😅💪🏻

Jeg kan kun give et stort anbefaling herfra.

26. Oktober 2022

Antwort von Bryggens Trafik

Tak for din fine anmeldelse Dina :)
Er glad for at vi kunne hjælpe dig videre og give dig en god oplevelse!
Ahmed værdsatte dig som elev og havde gode oplevelser med dig.
Glad for vi kunne hjælpe dig med et automat gear kørekort :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr