Brworks Bewertungen 4

TrustScore 4 von 5

4,0

1. Softwareunternehmen
  2. Softwarehändler

BR Works is a Hungarian software development company specializing in custom ERP systems, CRM solutions, and bespoke business software for small and medium-sized enterprises. Unlike off-the-shelf solutions, we build every system from scratch, tailored to your specific business processes. No unnecessary modules, no per-user fees, no compromises. You get exactly what your company needs, nothing more, nothing less. Our core services: Custom ERP systems: order management, invoicing, inventory, HR, project management, analytics. Built for your industry, whether that's logistics, construction, agriculture, manufacturing, or services. CRM solutions: customer management, sales pipeline, automated communications, reporting. GPS fleet tracking: real-time vehicle monitoring, automatic trip logs, fuel monitoring. Unlimited vehicles for a flat monthly fee. Custom software development: if your business has a unique process that no existing software covers, we build it. What makes us different: 100% custom code. No third-party modules stitched together. Flat pricing. No per-user fees, no hidden costs. Cloud-based, accessible from anywhere. Mobile app included. Hungarian development team, direct communication, fast turnaround. Delivery in 4-10 weeks, not 6-12 months. We work with companies across Hungary, from 5-person startups to 200+ employee enterprises. Every project starts with a free consultation where we understand your problem first, then propose a solution. Based in Hungary. Serving clients across the EU.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

ERP system review

We worked with them on developing a company management ERP system tailored to our business needs. The service was professional, reliable, and communication was smooth throughout the project. They understood our requirements well and delivered a solution that supports our operations efficiently.

20. Mai 2026

Segítő kéz a weboldalkészítés szövevényében

Első alkalommal készíttettem weboldalt, ezért nem igazán tudtam, mire számítsak a folyamat során. Roland azonban végig segített eligazodni benne. Jól értette, mit szeretnék, figyelt az elképzeléseimre, és azt valósította meg, amire szükségem volt. Különösen értékeltem, hogy tartotta az előre egyeztetett ütemtervet, még akkor is, ha én el akartam kalandozni. Jó szívvel ajánlom őt mindenkinek, aki megbízható és figyelmes szakembert keres weboldalkészítéshez.

20. Mai 2026

Megbízható és transzparens munka

5/5 - Csak ajánlani tudom a Brworks-t
Egy ERP rendszer lefejlesztése és integrálása volt a célünk, hogy a jelenleg használt Excel alapú megoldásunkat lecseréljük valami dinamikusabbra. Sajnos a múltban már volt ezzel rossz tapasztalatunk, hogy a lefejlesztett rendszer nem úgy működött, mint azt akartuk, de ez a probléma végre megoldódott, az általuk fejlesztett rendszert már használjuk egy ideje és eddig minden hiba nélkül üzemel. A fejlesztés alatti kommunikáció tiszta és folytonos volt, meghallgatták és beépítettek az igényeinket, valamint további funkciókat is javasoltak. A Brworks-el összeségében nagyon jó tapasztalatom volt és ajánlom őket hasonló munkákhoz

10. Oktober 2025