BroekenbinkieBewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb 4 broeken besteld. 1 broekmaat klopte niet. Op kartonnen label broek en de plastic zak stond een verkeerde maat. 3 broeken retour gestuurd paar weken terug. Geen enkele reactie op mail.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 broeken besteld. Ze kwamen netjes aan binnen genoemde termijn. Zijn volledig zoals afbeelding op site, stof voelt mooi en stevig, maat en pasvorm was precies goed. Nette kwaliteit. Mails over best... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb 23 april 20262 broeken besteld voor mijn vader. We zijn nu een week verder maar nog steeds niets ontvangen. Gisteren gebeld met de klantenservice en de broeken zouden zijn verzonden. Helaas niks... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vorige week bestelden we een broek en ontvingen na betaling een orderbevestiging. Daarna was het stil. Na telefonisch contact woensdag j.l. (enkele malen geprobeerd iemand aan de lijn te krijgen) we... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

44 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer tevreden

Meestal lees je negatieve reviews. 2 dagen geleden 2 broeken besteld. Keurige mail van de bestelling. Vandaag al ontvangen. Maat past perfect. Met dank aan Broekenbinkie!!

1. Mai 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

18 april bestelling geplaatst

18 april bestelling geplaatst. Order staat nu nog steeds op 'wordt gepicked'. Herhaaldelijk gebeld, dan kom je in een wachtrij en als je aan de beurt bent (na 25 min.) Wordt de verbinding verbroken. Als er al wordt opgenomen tenminste. Weet niet wat er aan de hand is daar maar nog nooit zo n slechte service bij een webwinkel meegemaakt.
2 mei beoordeling van 1 naar 3 sterren aangepast omdat Mike van Broekenbinkie excuses heeft gemaakt voor de lange duur. Het bestelde artikel is niet meer leverbaar. Zelfde dag nog geld teruggestort. Maakt n hoop goed.

1. Mai 2024

Riemen besteld

Riemen besteld.
Nog steeds niet binnen.
Nepreclame dus, volgende dag al geleverd, ammehoela.. nog steeds niks.
Tip: voortaan eerst reviews lezen, scheelt een hoop ergernis!

4. April 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meer dan een week geleden 2…

Meer dan een week geleden 2 spijkerbroeken besteld. Volgens de site zouden de broeken binnen 2 dagen geleverd worden. Niets ontvangen tot nu toe. De order blijft op Uw order wordt gepickt staan. Hoe veel tijd heeft Broekenbinkie nodig om 2 broeken te picken en te verzenden ? Ik heb een email gestuurd maar helaas geen reactie ontvangen. Telefonisch is dit bedrijf lastig tot niet te bereiken. Na het lezen van de reviews zie je veel klachten maar reactie van Broekenbinkie dat ze verbetering beloven. Blijkt een loze belofte te zijn. Ze krijgen van mij nog 2 dagen de tijd om de bestelde spijkerbroeken te leveren daarna eis ik mijn geld retour. gelukkig heb ik betaald met een creditcard.

14. März 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In eerste instantie duurde het lang…

In eerste instantie duurde het lang voordat de broek geleverd werd. Las veel negatieve recensies en op mijn mail werd in eerste instantie ook niet gereageerd. Via Messenger kreeg ik meteen reactie op mijn bericht en werd ik op een vriendelijke manier te woord gestaan en ze zouden meteen het probleem oppikken met uitleg erbij. De dag erna werd de broek alsnog verstuurd en binnen een dag geleverd. Bleek dat er leveringsproblemen waren waarvan ik natuurlijk niks wist, wenselijk om dit toch met klanten te delen. De broek zit super en was heel zorgvuldig ingepakt met een leuk krantje en sleutelhanger erbij……… uiteindelijk een vriendelijke en fijne afhandeling….. dank je wel daarvoor.

22. Februar 2024

Antwort von Broekenbinkie

Hoi Petra bedankt voor het delen van je ervaring met ons dit waarderen wij zeer en excuses dat het zo is gegaan

Mvg,

Mike van Dijk

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

13 februari bestelling geplaatst

13 februari bestelling geplaatst, order staat nog steeds op wordt gepickt.
Had ik maar eerst de revieuws gelezen, had ik geweten dat het een lang geschiedenis gaat worden.
Balen!!

20. Februar 2024

Antwort von Broekenbinkie

Hoi Marlies, onze excuses voor de late levering. Ik heb net voor je gekeken en de bestelling gaat vandaag de post op met een kleine attentie!
excuus voor het ongemak, met vriendelijke groet
team broekenbinkie

Op 9 februari broek besteld, hoor en zie niets

Op 9 februari broek besteld. Hoor niets, zie niets en telefonisch ook geen contact.
De winkel wil me ook niet helpen.
Wat is hier aan de hand?
Denk dat ik ze maar eens een bezoekje ga brengen. Dan neem ik wel een broek uit de winkel. Het is potdikke mijn zuurverdiende geld.

20. Februar 2024

Antwort von Broekenbinkie

Hoi Ellen, wat vervelend om te horen dat u niets van ons gehoord heeft. dit is uiteraard niet de bedoeling. Zou u ons een mailtje willen sturen of een belletje willen doen met het desbetreffende bestelnummer. Dan kunnen wij even onderzoeken hoe dit mis heeft kunnen gaan.
met vriendelijke groet, Jadey van team broekenbinkie

Besteld, betaald, niets ontvangen

11 feb een broek besteld. Tot op heden staat er dat de bestelling wordt 'gepickt'. Telefoon wordt niet opgenomen en via het contactformulier geen reactie ontvangen. Waardeloos. Ik ga er flink achteraan want wil deze broek en anders geld sowieso terug

19. Februar 2024

Hoi Mariska,
ik heb u een mail gestuurd met verdere informatie.

met vriendelijke groet, Jadey broekenbinkie

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 11 februari een bestelling gedaan…

Op 11 februari een bestelling gedaan van 2 broeken die normaal gesproken binnen enkele werkdagen geleverd zouden worden. Niets meer gehoord dus nog 2x gebeld waaronder afgelopen vrijdag 16-2 voor het laatst waar ik de mededeling kreeg dat de broek dezelfde dag op de post ging !!
Zaterdag niets gehoord , maandag nog niets gehoord , dus misschien maar ff bellen.
Antwoord op maandag : Broek komt op woensdag binnen terwijl hij al binnen was !!!!
Hele slechte communicatie bij dit bedrijf !!!

19. Februar 2024

Antwort von Broekenbinkie

Hoi Carlo, wat vervelend om te horen dat deze communicatie zo gelopen is.
Dit is zeker niet onze bedoeling geweest. Wij zullen dit beter in de gaten gaan houden.
excuus voor het ongemak.
met vriendelijk groet, Jadey team broekenbinkie

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

EEN WAARDELOZE SERVICE !!!

EEN WAARDELOZE SERVICE !!!

Probeer je de klantenservice te bellen en blijf je eindeloos "op de 2 de positie" hangen. Ga ik eindelijk na 2 uur door, word ik weggeklikt. Op email geen reactie. Bel je de winkel, wimpelen ze je af met "meneer wij doen niks met de webshop, moet je hen bellen" Echt K$T dit .

15. Februar 2024

Ik heb 1,5 week 2 broeken besteld

Ik heb 1,5 week 2 broeken besteld. Nog steeds staat de status van verzending op "picking" . Ze zijn slecht bereikbaar. Vraag me af of ik ooit mijn broeken nog wel krijg. Ik zou er iig geen bestelling meer doen.

5. Februar 2024

Goed mail contact

Goed mail contact. Geruite broek met zwarte ajour trui red button besteld. Snelle levering zit als gegoten. Mooie kwaliteit. Erg blij mee

5. Dezember 2023

Ik wacht al 4 weken op mijn broek

Ik wacht al 4 weken op mijn broek. Via de mail geen reactie. Ik ben mijn geld gewoon kwijt en heb geen broek!

1. November 2023

Beste Calvin,
wat vervelend om te horen dat u zolang heeft moeten wachten. Ondertussen zie ik dat het geld terug gestort is, maar daar is inderdaad een geruime tijd overheen gegaan.
onze excuses voor het ongemak. Wij zijn druk bezig met het verbeteren van onze service!

met vriendelijke groet, Jadey team broekenbinkie

Broekriemen retour

Drie goede kwaliteit leren broekriemen van het merk Timbelt besteld. Per stuk al goedkoop €14,95, maar bij drie stuks nog is korting ook €39,95 plus gratis verzending. Door mijn fout verkeert besteld, moest dus retour. Bij het postkantoor bleek ik een verkeerde retourcode te hebben, en zodoende werd er geen label geprint. Contact met de klantenservice hierover verliep snel en vriendelijk. De volgende dag was het retour aangekomen, en er werd meteen die dag een nieuwe bestelling opgestuurd. De volgende dag op zaterdag in huis.
Bedankt Broekenbinkie voor de uitmuntende service!!

12. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr