Brinkman.IT Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brinkman keurt het noorden van kinderen goed op instrgam een facebook!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Al jaren onze server en de dienstverlening is altijd goed tot zeer goed te noemen Vriendelijke mensen!!

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. auch in
  3. Automationsunternehmen
  4. Webentwickler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wordpress Webdesign, Webhosting, Webwinkels en domeinregistratie. Goedkope webhosting met datacentrum in Groningen. Hosting voor MKB, ZZP, Kerken, Vereniging en bloggers.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Een aanrader.

Goedkoop. Goede en zeer snelle service.
Dit bedrijf van Rudy Brinkman raadt ik zeker aan.

5. Februar 2022

Antwort von Brinkman.IT

Dank je voor je positieve feedback!

Zeer tevreden over service Brinkman IT

Zowel ik als mijn zoon hebben al vele jaren een relatie met Brinkman IT voor onder andere webhosting. Altijd prima en betaalbare service en afspraken worden goed nagekomen. Ben er dan ook zeer tevreden over. Aanbevolen.
Jaap Spaans Hoogeveen

3. Februar 2022

Antwort von Brinkman.IT

Dank jullie wel voor de feedback, wordt zeer gewaardeerd!

Dik tevreden!

Dik tevreden over de hulp en vooral het geduld waarmee ik ondersteund ben. En dat terwijl de webmaster op vakantie was.

25. Juni 2021

Antwort von Brinkman.IT

Graag gedaan! Bedankt voor uw feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alsof je mailt met een goede vriend

Alsof je mailt met een goede vriend: antwoorden worden snel gegeven en problemen snel opgelost, ook buiten de gebruikelijke kantoortijden!

10. Mai 2021

Antwort von Brinkman.IT

Bedankt voor je review! Wordt zeer gewaardeerd.

Meer dan hosting alleen

Overgestapt naar een webhoster uit de buurt.

Er zijn veel bedrijven die dit aanbieden maar er gaat niets boven een eigen streekproduct.

Meer dan webhosting....
Ook meedenken en adviseren over de snelheid van de website. Je merkt dat je te maken hebt met een bedrijf met passie voor het product.

Kortom een mooie en verassende start. Op naar een langdurige relatie.

26. April 2021

Antwort von Brinkman.IT

Hartelijk dank voor de reactie en positieve feedback!

Altijd goede service

Altijd goede service, behulpzaam en snel antwoord! Brinkman is de goedkoopste en beste hosting die ik kan vinden voor mijn websites.

5. April 2021

Antwort von Brinkman.IT

Dank je voor je positieve feedback!

Outstanding

I used Rudy a few years ago for a site and came back to him for my new shop. Very professional with an eye for detail. He has gone above and beyond helping me.

17. Dezember 2020

Antwort von Brinkman.IT

Thank you for your review and feedback Craig, much appreciated!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede hosting en goede service!

Als vereniging hosten we onze website al jaren tot volle tevredenheid bij Brinkman.IT. Altijd snelle en goede service!

16. Dezember 2020

Antwort von Brinkman.IT

Bedankt voor je aanbeveling en feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Korte lijnen en zeer snelle reactie…

Korte lijnen en zeer snelle reactie (ook buiten kantoortijden) in geval van vraag of probleem. Al jaren zeer tevreden!

1. Oktober 2020

Antwort von Brinkman.IT

Hartelijk dank voor uw review, dat stellen wij zeer op prijs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rudy ken ik al vele jaren

Rudy ken ik zakelijk al vele jaren en het was dus geen discussie bij wie ik mijn site wilde onderbrengen. Heldere facturen, korte lijnen, meedenken en snel reageren. Downtime nooit iets van gemerkt.

28. September 2020

Antwort von Brinkman.IT

Hartelijk dank voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jarenlang de (eigengebouwde) website…

Jarenlang de (eigengebouwde) website van de voetbalvereniging hier gehost. Absolute topservice - ik herinner me dat ik met mijn stomme kop een database had overschreven. Om 23:00 een mailtje met de hoop dat het in de loop van de volgende dag opgelost zou zijn. Maar nee, 5 minuten later was de backup teruggezet. Daar moet ik bij de exteem dure meuk op mijn werk eens voor komen.
En, ook belangrijk - ik heb werkelijk nog NOOIT (> 10 jaar) meegemaakt dat de boel eruit lag.

25. September 2020

Antwort von Brinkman.IT

Hartelijk dank voor je review, we zijn blij te horen dat je tevreden bent!

Top hosting

Brinkhost host voor ons al meer dan 20 jaar diverse domeinnamen. Ook nu nog steeds altijd dik tevreden over de diensten van Brinkhost. Brinkhost staat altijd klaar om te helpen, zonder dat daar altijd direct een factuur tegenover moet staan. Een partij die voor de klant op de bress wilt staan, i.p.v. alleen voor zichtzelf. Een aanrader dus :)

24. Juni 2020

Antwort von Brinkman.IT

Dank voor uw reactie, dat waarderen wij erg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brinkman.IT is een zeer betrokken…

Brinkman.IT is een zeer betrokken partner die onmiddellijk reageert als er zich een probleem voordoet!

23. April 2020

Antwort von Brinkman.IT

Dank je wel voor je feeddback Anja!

super host

super host, letterlijk wat het woord zegt, zeer behulpzaam, en hands-on, altijd aandacht en tijd, extra tips, menselijk , werk al 15 jaar samen! graag zo door!

6. April 2020

Antwort von Brinkman.IT

Hartelijk dank voor de reactie/feedback.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr