Bridgeman AcademyBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles is zo heel éénvoudig mogelijk gebracht ; waardoor iedereen ermee aan de slag kan : geschoold of minder geschoold. De lessen zijn qua volume makkelijk te volgend in je eigen tempo. De weerkeren... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik voel Heel je levenslijn als heel persoonlijk. Voor mij vooral het overlijden van een geliefde verwerken geeft mij veel rust. Mijn man is vorig jaar september overleden na een lange moeilijke per... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Loslaten. Ruimte en vrijheid ervaren. Dat gunt Robert Bridgeman iedereen. Zijn eigen jarenlang opgedane ervaringen vatte hij samen in prachtige protocollen, modules, webinars, boeken en lezingen. Ne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel je levenslijn Na de Selfsource healing ben ik bezig met de master sourcers en de heel je levenslijn. het is voor mij zo`n eye opener. weten waar je blokkades vandaan komen en ze gelijk oplossen.... Mehr ansehen

1. Life Coach

Vom Unternehmen geschrieben

Jou helpen in je persoonlijke ontwikkeling met als doel het leiden van een lichter leven. De Bridgeman Academy is een bewustzijnsorganisatie die precies dat als doel heeft.  Onze diverse teachers helpen jou door middel van opleidingen, (online) trainingen, cursussen en inspiratiestukken om de meest authentieke versie van jezelf te worden en het potentieel te ontwikkelen waarmee je bent geboren.

Hervorragend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De sprookjeswereld wat geen sprookje hoeft te zijn..

Het duurde even dat ik me los kon maken van mijn gedachtes. En me mee kon laten voeren in mijn eigen levende fantasieën! Het ging elke dag beter en de signalen werden helder in de dagen nadat ik de sessie had gedaan.
Ik was al bekend met de magie van het leven maar niet op deze manier.
Dankbaar!

2. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon doen en ervaren wat het je brengt

Deze challenge was echt bijzonder en heeft me enorm geholpen. Ik had bij aanvang van de challenge een uitdaging met mijn eigen energie op pijn te krijgen en te houden en door 5 dagen deel te nemen aan deze challenge is er veel veranderd en heb ik terug massa’s energie.
Dank je wel🙏

2. Mai 2024

Transformatieve Coachingsopleiding

De Transformatieve Coachingsopleiding heeft mij voorzien van waardevolle tools en inzichten om effectief te werken met diverse vraagstukken. De ervaren docenten en goed georganiseerde structuur hebben mijn leerproces verrijkt. Ik heb veel geleerd en waardevolle ervaringen opgedaan. Het heeft mijn perspectief verbreed en me in staat gesteld om op een dieper niveau te begrijpen hoe ik anderen kan begeleiden bij hun eigen transformatieproces. Hierdoor kan ik anderen beter begeleiden in hun transformatieproces. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar persoonlijke en professionele groei!

22. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Bridgeman Academy is een solide…

De Bridgeman Academy is een solide opleidingsinstituut wat zowel inhoudelijk als procesmatig goed in elkaar zit. Onlangs heb ik de transformatie coach opleiding afgerond met veel plezier. De communicatie en verstrekken van informatie is kundig en secuur. De lesstof wordt zowel fysiek gegeven. Naast de teachers heb je ook een mentor, een buddy en een tribe. Er is dus alle support aanwezig als je dit nodig hebt. Daarnaast een uitgebreide online leeromgeving waar je in je eigen tempo alle stof tot je kunt nemen. Wat ik zelf als heel prettig heb ervaren dat alle kennis ook mondeling met beeld en gesproken woord wordt uitgelegd in film vorm waar Robert je stap voor stap mee neemt steeds dieper de literatuur, kennis wijsheid en doorleefde ervaring met je deelt. Ook Rianne deelt haar uitgebreide kennis fysiek en online. Het is een opleiding waar je jezelf ook binnenstebuiten keert, energie systeem gaat opschudden en herbalancering terug naar de liefdes vibratie source..De teachers en mentoren gidsen je naar de hoogste bron in jezelf wat natuurlijk nooit in materie, geld en spraak is uit te drukken. Dit is dus het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven. Zet al je eventuele twijfels opzij omtrent geld of je onzekerheden over je eigen onvermogen want iedereen kan dit💚🤍Het zit in jou! Als jij de roep voelt, go for it🔥

14. April 2024

Thuiskomen

Bij Bridgeman is mijn spirituele reis begonnen, deze organisatie heeft mij zoveel gebracht! De opleiding Transformatief Coachen heeft me een prachtige brede basis geboden voor het vak van transformatiecoaching en alles wat daarmee samenhangt. Ik heb mijn intuïtieve gaven ontwikkeld en mooie tools geleerd zoals EFT, regressie & reïncarnatie, de Altazar Rossiter methode, innerlijk kindwerk etc. Daarnaast heeft het me persoonlijk een enorme groei opgeleverd. De opleiding was een magische innerlijke reis, ik ben er echt als een ander mens uit gekomen. Ik denk dat de opleiding een stuk dieper gaat dan andere coachopleidingen, omdat de aanpak holistisch is. Het effect van transformatiecoaching is duurzaam doordat je pijnstukken echt leert ontwortelen uit iemands systeem.
Ik heb Bridgeman ervaren als een hele fijne warme organisatie waar je helemaal jezelf mag zijn. Dat voelde voor mij al snel als thuiskomen. Een hele veilige bedding dus, heel fijn.

1. April 2023

Transformatie coach opleiding

De opleiding transformatief coachen heeft mij gebracht dat ik weet hoe ik echt naar de oorzaak van iets kan gaan. Ik heb totaal anders leren kijken naar mezelf, mijn omgeving en de wereld. Ik heb geleerd om vanuit alle lagen; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel naar een probleem of issue te kijken waardoor alles samenkomt en je dingen op een duurzame manier kunt veranderen. Ontzettend waardevol voor mezelf en anderen die ik hiermee kan helpen, begeleiden en inspireren.
Het was een intense mooie reis.

4. März 2024

Transformatief Coachopleiding

Wauw!!! Wat was deze opleiding een transformerende ontdekkingstocht door alle lagen van mijn zijn en levensveranderd!

Elke les was werkelijk een magische beleving, waarin je steeds werd uitgenodigd om ook je eigen angst, pijn en trauma aan te kijken. Door de veilige bedding en de liefdevolle begeleiding van de teachers/ mentoren, voelde ik me vrij om ook mijn eigen angsten aan te gaan en te delen. Binnen een jaar tijd heb ik een grote transformatie ondergaan, ik heb niet alleen ontdekt wie ik werkelijk ben, maar ook hoe ik mezelf als coach wil laten zien.

Deze opleiding gaat dwars door alle grenzen van tijd en ruimte. Je wordt opgeleid om multidimensionaal te kijken waardoor je je client met hele andere ogen benaderd. Doordat je niet alleen de pijn aanraakt, maar daadwerkelijk de oorzaak aanpakt en de wortel verwijderd, kan er echte heling ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Deze opleiding draagt werkelijk bij aan het transformeren van het collectieve bewustzijn. Daarin zijn wij allemaal een schakel en als transformatiecoach kun je hier wezenlijk een bijdrage aan leveren. Daarom zou ik de opleiding Transformatie Coaching zeker aanraden.

29. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

tranformational breathing

Tranformational breathing.
1) Belangrijkste kritiekpunt is dat we niet voorbereid waren op dat mensen verschrikkelijk kunnen gaan schreeuwen. In een 'worst case' scenario hadden we met 30 schreeuwende mensen om ons heen gezeten.
2) Daarnaast bleek na uitleg dat het resultaat van de techniek die wordt toegepast is dat je in een acute hyperventilatieaanvan terecht komt. Ook daar had ik geen zin in en had ik graag van te voren willen weten.
3) Een kleiner kritiekpunt is dat ik graag van te voren had willen weten dat je jouw schoenen uit moet doen. Ik had dan dikkere sokken aangetrokken.
4) Laatste kanttekening is dat hyperventilatie bij angstige mensen een paniekaanval kan luxeren en dat geestelijke labiele mensen ernstig psychisch zouden kunnen decompenseren.

Al met al is mijn kritiek dat er geen adequate informatie vooraf wordt gegeven op de website.
Als ik bovenstaande had geweten zou ik me nooit ingeschreven hebben.
We zijn dan ook na de pauze vertrokken en we vonden het vervelend dat er een poging werd gedaan ons daar te houden. Dit is autonomie ondermijnend wat volgens mij niet het doel van tranformational breathing is.
Of is dat juist de bedoeling, autonomieondermijning, zodat je afhankelijk wordt van de Academy en door blijft gaan met workshops volgen. Dan krijgt het een sektarisch karakter.
Rik Stradmeijer

Bridgeman Academy-Logo

Antwort von Bridgeman Academy

Rick bedankt voor jouw eerlijke reactie. Wij nemen je verbeterpunten zeker mee en het team zal contact met jou opnemen. Wij zullen de informatievoorziening naar de deelnemers in ieder geval aanpassen.

*Update: de website is aangepast en wij hebben telefonisch een goed gesprek gehad. Een terugbetaling is inmiddels geregeld door het team.

veel duidelijkheid

er is voor mij veel duidelijk geworden. Ik heb bevestiging gekregen dat ik verder moet gaan op het pad waar ik mee bezig ben en hoe ik het verder moet aanpakken is nog een groot vraagteken, maar ergens het gevoel hebben alles komt goed. Mensen duidelijk maken van de effecten zijn van oud zeer en spreek dan ook uit ervaring. En ook het helen van mezelf was alsof er een last van mijn rug is af gevallen. Bedankt.

2. Januar 2024

Bijzondere middag

Wat was het weer bijzonder om een transformational breathing sessie bij te wonen. De sfeer was goed en de bijeenkomst werd goed begeleid door Lars en Birgit. Dit was de tweede ervaring naast de onlangs gevolgde retraite op Terra Nova.

Transformational Breathing

Afgelopen zaterdag heb ik deelgenomen aan de Transformational Breathing middag gefaciliteerd door Birgit en Lars. Onvoorstelbaar krachtige ervaring en een super mooi inzicht mogen ontvangen. De liefdevolle setting zorgt voor verbinding en vertrouwen om in volledige overgave deel te kunnen en willen nemen. Super bedankt Birgit en Lars

Transformational Breathing

Gisteren aanwezig geweest bij Transformational Breathing. Het was niet de eerste keer en iedere keer is het thema en intensiteit anders. Ik heb hier kennis mee mogen maken tijdens een transformatieweek bij Bridgeman. Ook waren toen Birgit & Lars (en Robert Bridgeman) als begeleiders aanwezig. Dank voor jullie professionele aanpak en ik kom zeker terug! Liefs, Sandra

Heerlijke challenge van Milan

Ik vond het heerlijk om naar de hypnosesessie te luisteren. De glimlach op mijn gezicht werd steeds groter. Soms was ik zo ontspannen dat ik in slaap viel, maar ik vertrouw erop dat alles op ander niveau binnenkomt.
Het leverde me ook meteen al een klantgesprek op!
Ik voel hernieuwd vertrouwen en laat het lekker gebeuren :-)
Dankjewel Milan!

30. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr