NWT Media Bredband Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var Krångel vid bred bandsbytet, jag var bortkopplad från nätet i två dygn. Sedan eran flytt till Sappa, dom tar ut faktureringsavgift och flyttavgift på 150:- , det här blev mycket dyrare för mej... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft bredband hos NWT ca ett år, fick ett bättre pris erbjudande från Telenor och hoppade på det. Då startade strulet som först Telenor vägrade reda ut. Paul från NWT Media har varit en tillgån... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är en ny kund. Blev ”infångad” genom er kampanj i början av sommaren. Blev imponerad av er personliga kundservice. Allt har fungerat toppen. Är nu besviken på att ni ”sålt” verksamheten och rädd a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stabil tjänst som levererar vad som utlovats. Tecknade kort abonnemang flr sommarstugan då jag har dem som leverantör i bostaden och är nöjd.Först missade de det uppgjorda datumet för uppsägningen, me... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Internetanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

NWT Media Bredband grundades 2021 och är en förhållandevis (ja, åtminstone om man jämför med våra tidningar som har ett ursprung från 1800-talet) ny satsning för oss. Vår vision är att ge dig ett billigt bredband som gör att du, med de pengar du sparar genom vårt billiga bredband, kan sätta guldkant på vardagslivet. NWT Media är ett av Sveriges ledande mediehus som genom 16 lokala tidningstitlar levererar journalistik via sajter, appar och printprodukter. Utöver den lokala journalistiken hjälper vi företag med medierådgivning, strategi och produktion av annonser, filmer och kampanjer. Koncernen har sitt huvudkontor i Karlstad men representerar lokal närvaro i Värmland, Dalsland och Skaraborg. Som ett av de första mediehusen i Sverige levererar NWT Media också bredband.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lika bra som mitt föregående men halva…

Lika bra som mitt föregående men halva priset

16. Juni 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej Gun-Britt. Tack för att du tog dig tid att ge oss ett så fint omdöme. Passa på att unna dig något riktigt fint för alla pengar du nu sparar. Önskar dig en trevlig sommar! Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Allt funkar bra

Allt funkar bra, men lite besviken på att behöva lösa nytt abonnemang efter ett uppehåll för renovering, samt att behöva betala extra för det.

17. Mai 2025

Hej Birgitta
Detta skall vi såklart hitta en lösning på. Jag har mejlat dig mina kontaktuppgifter, så slå mig en signal när du har möjlighet. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd både med kontakten innan det blev inkopplat och nu när det fungerar.

7. Mai 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej och tack för dina fem stjärnor. Jag framför dina ord till mina kollegor på kundservice. De är grymma på att ge våra kunder bästa möjliga service. Ha en riktigt fin sommar! Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill vara lokalt uppkopplat när jag…

Jag vill vara lokalt uppkopplat när jag även är prenumerant hos er.

9. Mai 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej Börje och tack för dina fem stjärnor. Helt rätt tänkt där! Våra prenumeranter får dessutom vårt lägsta bredbandspris. Vi önskar dig en riktigt skön sommar! Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Inga problem!

Fungerar bra utan problem.

8. Mai 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej Martin och tack för ditt fina omdöme.
Härligt att höra att du är nöjd med vårt bredband. Passar på att önska dig en fin sommar! Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb service och det funkar med…

Snabb service och det funkar med bredbandet i stugan.

1. Mai 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej och stort tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är nöjd och att vi återigen lyckats. Önskar dig en fin sommar i stugan! Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Priset

Funkar bra till ett lägre pris än min förra
leverantör. Hittills mycket nöjd 😄

24. April 2025

Hej Hasse.
Tack för det fina omdömet! Alltid lika kul att höra från en nöjd kund, till och med mycket nöjd. =)
Vi lovar att vi skall göra allt vi kan för att du även fortsättningsvis förblir lika nöjd. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inga problem med bytet till Er

Inga problem med bytet till Er! Funkat bra!

11. April 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej och tack för ditt fina omdöme och att du valt vårt bredband. Vår tanke är att det skall vara lätt att byta till ett lokalt bredband som även ger extra rabatt till våra tidningsläsare. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Smidiga

Snabb hjälp & pålitligt internet til förmånligt pris!

10. April 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej Calle och tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra ifrån ännu en nöjd kund. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Antwort von NWT Media Bredband

Hej Arne och tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Att priserna skiljer sig mellan olika adresser beror helt och hållet på den avgift som respektive kommunikationsoperatör i nätet tar ut av oss tjänsteleverantörer för att leverera vårt bredband till en specifik adress. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Router och bredband

Jag har bytt bredband till NWT media. Tyvärr fick jag ingen information om att jag måste köpa en ny router.

1. April 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej, vad trevligt att du valde NWT Media Bredband. Vad gäller information gällande router finns följande på vår kundservicesida under frågor och svar: "Ingår det någon trådlös router när man beställer ert bredband?
Nej, genom att inte tillhandahålla någon utrustning behöver vi inte binda upp våra kunder i några avtal och kan därför erbjuda de flesta av våra tjänster utan bindningstid, till lägsta möjliga pris. Har du en router sedan tidigare fungerar den med största sannolikhet även med ditt nya bredband. Detta är bra både för miljön och din plånbok!"

Vi kommer att se över om denna info behöver lyftas fram ytterligare, så tack för feedbacken.

Kan tipsa om att det finns en kampanj på routrar i Karlstad just nu. Se denna länk: https://www.kjell.com/se/kampanjer/natverkskampanj

Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Funkar bra inga problem

Funkar bra inga problem

31. März 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej och tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra från ännu en nöjd kund. Det visar att vi tänker rätt vad gäller kundservice, support och funktionalitet. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande av säljare som…

Trevligt bemötande av säljare som gjorde att vi valde
NWT Media Bredband.

27. März 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej Anita och tack för ditt omdöme. Alltid lika trevligt att höra från nöjda kunder. Vi lovar att vi även i framtiden kommer att vara minst lika trevliga. =)
Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billigaste alternativet för mig då jag…

Billigaste alternativet för mig då jag också köper nättidningen. Fungerar prickfritt! Jag är mycket nöjd!

21. März 2025

Hej Lennart
Tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med vårt bredband. Skulle du mot förmodan få problem med nätet är det bara att ringa vår tekniska support på 010-480 99 40 så hjälper vi dig alla dagar fram till 22.00. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Smidigt och prisvärt

Smidigt och prisvärt! Bytte från dyra Tele2 utan avbrott.

14. März 2025

Antwort von NWT Media Bredband

Hej Edwin och tack för ditt fina omdöme. Precis så som ett bredband skall vara. Inget krångel och till bästa möjliga pris. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr