Cred till att de kom fort och hjälpte mig. MEN... en VVS.are samt en lärlingför att göra en enkel koppling, jobbet tog ca 1 timme. jag fick betala för 3 timmar då lärlingen debiterades för 100%,... Mehr ansehen

Panik igår! Fullt med vatten i tvättstugan och vattenläckage från Gaspannan 😳! Jag ringde Bravida kl. 10.00 och fick ett väldigt trevligt bemötande och löfte om att en gaspannespecialist skulle... Mehr ansehen

Under all kritik. Hade ett avtalat möte den 2 Februari. När jag anlände blev jag meddelad att personen ifråga hade lämnat kontoret för ett annat möte. Jag fick istället träffa en nyanställd. Efter at... Mehr ansehen

När jag ringde deras servicecenter idag, den första som svarar kan inte frågan och skall koppla mig vidare. Istället för att komma till nästa, kopplas samtalet till ett mobilsvar. Vid andra försöket,... Mehr ansehen

1. Grundstückspflege
  2. Bauunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Välkommen till Bravida! Vi hjälper dig med installation och service i fastigheter och anläggningar. Vi ger fastigheter liv.

• Mikrofonvägen 28, 126 38, Hägersten, Schweden

• bravida.se

1,8

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Felaktiga uppgifter i fakturan!!!

Jag är ägare av ett företag och beställde dem för att titta till vårt kylrum som ej fungerade. Detta arbetet kan inte tagit mer än 30 minuter för en erfaren kyltekniker. Han tog dock betalt för 3 timmars arbete på plats, men han var endast här 1.5 tim, varav 1 tim spänderades i hans bil eller på telefonen.

2 timmars resväg är korrekt för 160km, men han fakturera oss även på 5 st service bilar, när det endast var en. 101 kr/tim exkl. moms. HELT OTROLIGT DÅLIG SERIVE! Ringde dom för en vecka sedan och de skulle återkomma, inte ett svar.

VÄLJ NÅGON ANNAN, ELLER GÖR DET SJÄLV!

11. Januar 2021

Olämplig fakturering

Vi har mycket dålig erfarenhet av Bravida Malmö Ventilationsservice. Vi hade en liten takventil i vår lägenhet som vi tog bort och fyllde hålet efteråt. När vi sålde vår lägenhet har HSB Skåne och vår Brf beordrat oss att återställa den till det ursprungliga tillståndet av Bravida Malmö Ventilationsservice (även om vi kunde ha gjort det själv men HSB Skåne vägrade det). Bravida har skickat en inkompetent hantverkare som inte kunde hitta platsen för hålet i taket så han åkte. Vi var tvungna att hitta det själva och ringa tillbaka honom nästa dag. Han kom sedan tillbaka, åkte sedan för att köpa ventilen(?) på Biltema, kom sedan tillbaka och installerade den äntligen. Senare, för allt detta fakturerade de oss 4209 kronor, för ett arbete på 10-15 minuter! De fakturerade 4 timmars arbete för en så liten uppgift med 585 kronor + moms per timme, och de fakturerade också 800 kronor + moms för bilen och för att han var tvungen att komma två gånger (varför är det mitt problem att han var inkompetent?). När det gäller frånluftsventil fakturerade han 227 kronor + moms (utan att visa fakturan), medan jag kollade det i Biltema och det kostar cirka 100 kronor. Detta är fusk. Jag rekommenderar alla att undvika Bravida Malmö Ventilationsservice.

19. November 2020

Nobody available?

After having missed one call from Bravida a week ago I have tried to reach them multiple times, left voice messages and a text message. I have still not heard from them. When I call customer support there is nobody I can speak to and when I raise my concern I am met with arrogance. I ask if somebody can call me back when available but then I am being told I should take the handymans number if if he does not call me. I point out that I expect somebody to call me back if that is what is agreed... Bravida could benefit from a bit of politeness towards their customers. it goes a long way. I hope this feedback will help the company to develop in a positive fashion.

Sincerely,

Carl