Brädspelaren.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde en fredag, fick besked att leveransen var påbörjad på lördagen och hämtade ut paketet på tisdagen. Det var extremt omsorgsfullt packat och med en personlig hälsning, (och dessutom var de de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utan förvarning returnerades mitt paket efter 7 dagar och Brädspelaren tog ut en påhittad retur-avgift på 300 SEK.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jag råkade skriva in fel telefonnummer i mina uppgifter vilket gjorde att jag inte fick en avisering om att min beställning fanns att hämta. Brädspelaren.se gjorde verkligen allt för att återkomma me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En e-handel med väldigt personlig touch, och maximal omsorg om både kunden, de produkter man köper samt last-mile-leveransen. Det känns att de som driver Brädspelaren.se på riktigt månar om sina k... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Spielefachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi på Brädspelaren.se driver en liten brädspelsbutik ute på vackra Visingsö och skickar även spel till hela Sverige från eget lager med över 2000 artiklar.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bästa servicen!

Fantastisk hobbybutik med jättetrevliga ägare som verkligen går all in för en! Letade efter ett spel som var slut överallt och av ren slump kom över Brädspelaren som hade det i lager. Paketet kom snabbt och var extra omsorgsfullt paketerat. Ser fram emot fler köp från denna butik som förtjänar mer uppmärksamhet.

14. März 2024

Antwort von Brädspelaren.se

Vi blir så glada att vi gjort ett bra intryck på din köpupplevelse🥰 Och så roligt att vi hade spel i lager som du letat efter😉

Varmt välkommen med fler beställningar i framtiden😇

Sjukt bra

Bra utbud av ovanliga spel, bra priser, snabb frakt och uppföljning på din order.

8. März 2024

Antwort von Brädspelaren.se

Så roligt att höra Magnus, superglad att vi kunde vara till hjälp och att du uppskattade vår service🥰

Toppklass

Hade man haft ett fåtal stjärnor per konto att dela extra ut per år så hade definitivt en delats ut här!
Betyg 6/5!

6. Februar 2024

Antwort von Brädspelaren.se

Och vi är mer än tacksamma för att 6st stjärnor🥰 Så roligt att du har varit nöjd med oss! Ha nu det riktigt gott och se till att få mycket spel till bordet😉 Mvh /Oskar & Sandra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Förmodligen bästa sidan jag fått…

Förmodligen bästa sidan jag fått brädspel från. Personligt bemötande, otroligt trevliga, bra priser. Sen bland de snabbaste leveranserna jag varit med om. Paketen har var otroligt väl inslagna så att det inte finns risk för skador.

Man märker att detta är ett företag som är väldigt passionerade med vad de gör och har otrolig kundservice.

Förhoppningsvis kan jag hälsa på i deras butik snart.

5. Februar 2024

Antwort von Brädspelaren.se

Så underbart roligt at läsa din fina recension Tomi! Jättekul att du varit nöjd med vår service🥰 Jag hoppas att du har vägarna förbi Visingsö i framtiden så är du mer än varmt välkommen att kika in i vår lilla butik😇 Ha det gott! Mvh /Oskar & Sandra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa kundservicen jag fått på länge

Bästa kundservicen jag fått på länge. Paketen kom fram snabbt och väldigt proffsigt paketerat. Kommer beställa härifrån igen!

/Simon Hoge

18. Januar 2024

Antwort von Brädspelaren.se

Så roligt att höra Simon, tack för de fina orden och alla stjärnor! Mer än varmt välkommen att handla hos oss igen!

Snabbt och billigt

Beställde på söndag kväll och fick det redan tisdag. Billigt och snabbt. Samt fick även en liten tack lapp och en påse te <3

16. Januar 2024

Antwort von Brädspelaren.se

Så roligt att höra Christoffer, tack för de fina recensionerna vi får, är mer än tacksamma!

Varmt välkommen att handla av oss igen i framtiden! Mvh /Oskar & Sandra

Fantastisk service

Fantastisk personlig service med mycket snabb leverans. Rekommenderar varmt att handla hos Brädspelaren. 5 av 5.

15. Januar 2024

Antwort von Brädspelaren.se

Tack så jättemycket Johan för alla stjärnorna, och vad roligt att du varit nöjd med oss. Mvh /Oskar & Sandra

Fantastiskt service!

Beställde 3 spel tight innan jul och vi fick dem i record time! Trevlig service och pris också. Ska köpa igen med dem!

20. Dezember 2023

Antwort von Brädspelaren.se

Så kul att höra, vi försöker vårt bästa och denna gång har vi DHL att tacka också för den snabba jul-leveransen😉 Mer än varmt välkommen att handla av oss igen!

Väldigt trevligt företag

Väldigt trevligt företag, snabb leverans, snyggt paketerat (varje spel inslaget separat i papper) och en trevlig liten lapp med.

26. Oktober 2023

Antwort von Brädspelaren.se

Vad roligt att höra att du är nöjd med oss Noah, det betyder mer än du tror med en sån recension! Tack vara kunder som dig som gör att vi vill fortsätta ;)

Ha en underbart skön vinter!

Din vänliga kvarters spelbutik

Väldigt trevliga personer som arbetar där, det märks att de har en passion för brädspel och är kunniga. Mysig liten affär med en brett utbud för sin storlek. Tror det finns något spel som för alla oavsett om du vill börja med brädspel, är mer erfaren i hobbyn eller köper för att spela med familjen. Värt ett besök om ni är på visingsö eller i närheten.

13. August 2023

Antwort von Brädspelaren.se

Tack så jättemycket Olle för alla stjärnor! Det är inte svårt att vara trevligt när man har så fantastiska kunder som kommer och hälsar på!

Och du är mer än varmt välkommen att besöka oss igen när du har vägarna förbi Visingsö ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast delivery and good prices

Very fast delivery, good prices and you get a bag of Earl Grey with each order! 😁

I hope I can visit their shop at some point!

17. Juni 2023

Antwort von Brädspelaren.se

Thank you so much for those kind words, I hope you have been able to enjoy your cup of tea ;)

You are more than welcome to visit our shop anytime when you visit our beautiful island of Visingsö ;)

All around great experience

Really quick response time, fast shipping, good prices, pleasant to talk to. What more could you want? :)

1. Juli 2023

Antwort von Brädspelaren.se

The only thing you forgot was that we have amazing customers like yourself ;)

Thank you so much for those kind words and for all the stars, and if there is anything we can do for you to improve your shopping experiance please let us know :)

Kind Regards /Oskar & Sandra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa butiken för brädspel!

Superbra service, alltid så otroligt trevliga och snabba leveranser! 10 meeples av 10🥳🎲

1. Mai 2023

Antwort von Brädspelaren.se

Det är ju som man blir tårögd av dina fina ord Heidi, jätteroligt att vi kunnat vara till hjälp :) Det är du som är värd alla meeples ;)

Excellent shop

A great selection of board games at a good price and fast shipping, they packaged my games very well.

They put love through details and good service. I strongly recommend it.

20. März 2023

Antwort von Brädspelaren.se

Thank you so much for your kind words Ricardo, it really means a lot to us!

Kind regards /Oskar and Sandra

Vilken glad överraskning

Vilken glad överraskning. Allt från beställning till leverans. Bra service med ett personligt tilltal. Leveransen var snabb och när den väl kom var det riktigt bra inpackat så risken för skadade spel var minimal. Det enda negativa är deras hemsida som har lite mer att önska men de får ändå full pott av mig. det är så här ett företag ska drivas.

22. November 2022

Antwort von Brädspelaren.se

Men vad glada vi blir för alla dessa stjärnor! Vi gör vårt bästa och alltid roligt när det uppskattas :)

Såklart tråkigt att hemsidan inte var på topp, men vi tar mer än gärna emot feedback vad som saknades eller vad som inte funkade, får gärna vara brutalt ärlig från allt med buggar, mobilanpassning, saknade funktioner eller rent av färgval och stil ;)

Vi vill gärna bli bättre och det går bra att maila info@bradspelaren.se om saker vi kan bli bättre på, och det gäller såklart alla som läser detta!

Bästa Brädspelsbutiken i Jönköpings Län

Exemplariskt god kundservice

15. November 2022

Antwort von Brädspelaren.se

Men vad glada vi blir för så fantastiskt fina ord! Underbart roligt att vi gjort ett gott intryck, hoppas att vi kan bli ännu bättre😊 Och att vi är Visingsös bästa brädspelsbutik är iallafall ett faktum😊

Väldigt nöjd

Snabb leverans och bra service! Mycket nöjd med mitt spel och väldigt trevligt med en personlig liten hälsning i paketet :) Kommer definitivt köpa nästa spel hos er igen!

2. November 2022

Antwort von Brädspelaren.se

Men vad glad jag blir Kajsa att spelet var till belåtenhet! Varmt välkommen att handla hos oss igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt trevlig butik med personligt bemötande och bra priser

Har beställt härifrån flera gånger och även varit i deras lilla butik på Visingsö. Alltid trevligt bemötande och hittills alltid en liten personlig hälsning i paketet. För att vara liten butik har de dessutom faktiskt väldigt bra priser och snabb frakt.

24. Oktober 2022

Antwort von Brädspelaren.se

Det är alltid lika trevligt när det kommer en beställning från dig Per, inte svårt att vara trevlig med så fantastiska kunder!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr