Bowal Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bowal.nl heeft geen echte Bowal schoenen en geeft geen reële mogelijkheid om te retourneren.

Dit bedrijf pretendeert orthopedische Bowal schoenen te verkopen. Op hun site staat dat je probleemloos kunt retourneren als je ontevreden bent…
Beide stellingen zijn helaas niet waar.

Ik heb nl èchte Bowal schoenen, waar ik zéér tevreden over ben, dus wilde graag van datzelfde merk zomer schoenen.

Tot mijn verbazing zijn deze schoenen helemaal niet de echte orthopedische Bowal schoenen.
Het is een nep versie uit China, die absoluut NIET orthopedisch zijn. Met keiharde plastic zolen.
Heb je orthopedische schoenen nodig, dan kun je er dus niet op lopen.

Het pakket werd vanuit Schiedam verstuurd, maar als je ze terug wilt sturen geven ze geen adres in Nederland. Ze zeggen dat je het pakket “aangetekend” naar China moet sturen! Dat kost dus handenvol geld.
Mochten zij daarna vinden dat ze “beschadigd aankomen”, dan krijg je alsnog je geld niet terug.

In de 1e mail kreeg ik te horen dat ik 20% vd aankoopprijs terug zou krijgen en dan de schoenen mocht houden.
Ik heb aangegeven dat ik daar niets aan heb, want ik heb ècht orthopedische schoenen nodig.
Ik wil ze dus terugsturen en mijn geld terug.
Toen kwam het “2e en laatste aanbod” dat ik 50% van het aankoopbedrag terug kon krijgen en de schoenen kon houden.
Wéér heb ik aangegeven dat ik er gewoon ècht niet op kan lopen en dus liever mijn geld terug wil en een adres waar ik de schoenen naar toe terug kan sturen.

Toen kreeg ik dan een mail met een retour formulier, waar op staat dat het pakket aangetekend naar CHINA gestuurd moet worden (!!!), en dan is het nog maar de vraag of ik mijn geld terug krijg, want vinden zij dat het verkeerd is ingepakt of dat het via Track &Trace verstuurd wordt, waardoor het pakket misschien beschadigd aankomt, dan krijg je alsnog je geld niet terug… Het MOET dus wel aangetekend worden verstuurd.

Ik was woest en heb terug gemaild dat ik gewoon een adres in NL wil waar ik ze naar toe kan terugsturen.

Maar ze blijven er bij dat ik ze aangetekend naar China moet sturen…

Oftewel, ik voel me totaal opgelicht.

Ben er ondertussen achter dat het om een eenmansbedrijf gaat dat MUFI heet en geen Bowal en dat volgens de KVK ingeschreven staat in De Meern.

Pas op! Ik ben er ondertussen achter dat ze ook achter de webwinkel Moluvo zitten en daar ook zogenaamde orthopedische schoenen verkopen die goedkope keiharde plastic troep zijn.
Ze hebben zelfs exact hetzelfde Postbusnummer als verzend adres in Schiedam…

10. April 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen