ELSKER mit rispapir rullegardin! Nemt at bestille. På hjemmesiden stod der at min ønskede størrelse var på fjernlager, så jeg forventede lang leveringstid, men det var slet ikke tilfældet. S... Mehr ansehen
Rigtig god service, kan kontaktes pr Tlf,hvilket jeg sætter pris på Hurtig levetiring, og utrolig gode varer. Mvh Annette Nielsen
Produktet levede op til mine forventninger. Blev hurtigt leveret i sikker indpakning. Jeg er meget tilfreds 😊
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en webshop inden for boligartikler til hjemmet og haven. Vores sortiment består af nøje udvalgte produkter, der kombinerer både stil og funktionalitet. Uanset om du leder efter praktiske løsninger til opbevaring, smukke dekorationer, eller funktionelle møbler til haven, finder du det hele hos os – altid i høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af boligartikler, der passer perfekt til ethvert rum, fra terrassen og stuen til værelser og vaskerum. Vores produkter er også ideelle som gaver til særlige lejligheder som jul, fødselsdage og bryllupper. Hos os er det vigtigt, at du som kunde får den bedste oplevelse. Derfor tilbyder vi altid hurtig levering, konkurrencedygtige priser og personlig kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig med at finde de boligartikler, der passer til netop dit hjem og dine behov.
Gåseagervej 6. St. Mf. , 8250, Egå, Dänemark
- kundeservice@bovari.dk
- bovari.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god service
Rigtig god service, kan kontaktes pr
Tlf,hvilket jeg sætter pris på
Hurtig levetiring, og utrolig gode varer. Mvh Annette Nielsen
Produktet levede op til mine…
Produktet levede op til mine forventninger.
Blev hurtigt leveret i sikker indpakning.
Jeg er meget tilfreds 😊
fine varer til fine priser
fine varer til fine priser. god og tryg levering.
kan varmt anbefale Bovari
ELSKER mit rispapir rullegardin
ELSKER mit rispapir rullegardin!
Super nemt at sætte op og elsker at det giver privatliv (modsat bambus rullegardiner man kan se lige igennem) og at man fortsat får masser af lys.
Jeg overvejer kraftigt at skal have købt til alle mine vinduer.
Tilfreds med mit køb😊
Varen jeg bestilte, levede op til min forventning & kort leveringstid😊
Fine produkter og hurtig levering 👏
meget smuk og rummelig 🥰
Hurtig levering og meget fin vare som…
Hurtig levering og meget fin vare som var som forventet😊🚀
Super flotte kurve
Super flotte kurve. Hurtig levering og virkelig flotte kurve i god kvalitet.
Meget fin vare og hurtig levering
Meget fin vare og hurtig levering
Nemt at finde det jeg skulle bruge og…
Nemt at finde det jeg skulle bruge og hurtig levering. God kundeservice. Jeg siger tak. 🌼
Meget hurtig og solidt pakket levering
Meget hurtig og solidt pakket levering. Dejligt 🙂
Rigtig god service og behagelig…
Rigtig god service og behagelig korrespondance med Dagmar, som var meget behjælpelig 🤩
Så god en oplevelse
Så god en oplevelse, super fin service, og hurtig levering, et godt sted at handle
Super,super hurtig levering og god…
Super,super hurtig levering og god kundepleje. Jeg havde købt flere rispapir rullegardiner, hvor et desværre var hullet. Ikke noget problem! Fik et nyt leveret dagen efter. Sådan!!
Dag til dag levering og gode priser
Dag til dag levering og gode priser. Det er svært at sige noget dårligt om.
de smukkeste bedrollere ever <3
Jeg har investeret i de smukkeste søgræs bedrollere. De er så fine at jeg har dem til at stå fremme det meste af tiden. Wuarv en kvalitet og der er meget bedre plads i dem i traditionelle da hjulene sidder nedenunder uden at fylde i selve rummet. Tak for hurtig levering og smuk opbevaring. <3
Virkelig dårlig kvalitet og ingen svar fra firmaet
Jeg købte nogle kurve i vandhyacint for nogle uger siden.
Kvaliteten var virkelig dårlig med store sprækker og stråender, som stak ud mange steder fra på kurvene.
Jeg sendte dem retur igen, og da jeg ikke havde fået pengene retur, da det var 1 uge siden, de modtog min returpakke, skrev jeg til dem.
De henviser til deres handelsbetingelser, hvor der skulle stå, at der kan gå op til 3 uger, før pengene kommer retur.
Da jeg ikke kan finde denne betingelse, skriver jeg igen til dem for at få et link.
Normalt har de svaret samme dag eller dagen efter, men denne har de ikke ønsket at svare på........

Antwort von Bovari
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.