Unternehmen hat geantwortet
Inte bra. Ser att jag betalat 349 kr sedan februari 24. Upptäckte inte detta förrän idag. Jag har naturligtvis anmält ett intresse för annans räkning. Nu vill jag avsluta detta. Och att den senast... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Betalar 9 kronor för 3 dagars prova på och sedan kan jag inte logga in. Försöker begära nytt lösenord men får inget mail från er. Så jag kan inte använda tjänsten och inte heller avsluta den. Mailar k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min särbo betalade 9 kronor för tre dagar tillgång till hyreslägenheter. Redan nästa dag skulle hon betala ytterligare 9 kronor. Då valde hon att avsluta sitt konto hos bostadslistan. Fick bekräftat a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Letar du efter din nästa hyresbostad? Bostadslistan är ditt bästa val! På Bostadslistan gör vi det enkelt för hyresgäster och hyresvärdar att komma i kontakt med varandra, så att du snabbt och smidigt kan hitta ditt nya hem. Oavsett om du söker en lägenhet, ett hus eller ett rum erbjuder Bostadslistan ett brett utbud av hyresbostäder som passar alla budgetar och livsstilar. Med annonser tillgängliga på din valda plats gör vår plattform bostadssökandet enkelt och ger dig bästa möjliga chans att hitta den perfekta hyresbostaden. Behöver du hjälp eller har frågor? Vårt vänliga supportteam finns här för att guida dig genom hela processen. Du kan enkelt nå oss via Rento, vår virtuella assistent som finns i våra vanliga frågor (FAQ), eller genom att fylla i kontaktformuläret som finns i villkoren (T&Cs) på vår webbplats. På Bostadslistan strävar vi efter att göra din bostadsresa enkel, transparent och helt stressfri.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Lite dyrt med boost men annars effektivt då jag o blivande sambon hittade via er.
Om man hade kunnat ge minus så hade jag gjort det. Gå inte på detta BLUFFBOLAG. Dyrt och dåligt är ingen bra kombination.

Antwort von Bostadslistan
bluff, de ger inga kontaktuppgifter. falska annonser. Jag blev uppmanad att betala för att få kontakt uppgifter till hyresvärden och när jag gjorde det så blev hänvisad till en annan hemsida istället där också behövde jag betala för att få kontaktuppgifter till hyresvärden.

Antwort von Bostadslistan
Uselt, går knappt att avsluta abonnemanget!
Inget seriöst bolag!

Antwort von Bostadslistan
Sjukaste företaget ja varit med om bluff rakt igenom drar pengar trots att det står att man inte har någon prenumeration så kan ej avsluta något

Antwort von Bostadslistan
Thought giving 9kr would be beneficial. Later found its a total scam. When connecting, its takes you to some other site, where you need to sign and then again pay. The houses shown are old ads and most of them dont even exist. Becareful !

Antwort von Bostadslistan
Sökte på lägenhet i Eslöv. Fick upp en som passade. Det stod adress och rätt postnummer mm. Var tvungen att betala för att kunna gå in närmre och kontakta hyresvärd. Blev då länkad till ett annat bostadsbolag i Vimmerby. Ringde dem och då visade det sig att lägenheten ligger i Vimmerby kommun, inte alls i Eslöv.

Antwort von Bostadslistan
Helt omöjlig att använda, när jag hittar ett intressanta objekt och ska kontakta uthyraren kommer jag inte vidare trots att jag är inloggad.

Antwort von Bostadslistan
Tvingas betala 9kr provperiod som inte går att avsluta när man vill.
Ingen av de "externa länkarna" funkar och leder till massa olika bluffsidor som det står "Oops" på.

Antwort von Bostadslistan
Värdelös sida med falska och dåliga lägenheter som inte stämmer överens

Antwort von Bostadslistan
I signed up for what was advertised as a 4-day free trial on a website operated by Boost Media Limited, supposedly offering a digital service. However, I was charged 349 SEK before the trial period even ended. To make matters worse, they only sent the login credentials a full day after I signed up—clearly a tactic to delay access and reduce the chance of cancellation.
Despite cancelling the subscription within the trial period, I was still charged. No service was delivered, and no refund was offered. This is a deceptive and unethical business practice.
⚠️ Important Note:
Although the website may appear Swedish due to the currency used, this company is actually UK-based:
Boost Media Limited
Ipswich, United kindom
Operated under the name Revagroup
This setup appears designed to mislead consumers and make it harder to seek recourse. I strongly urge others to avoid this company and report any similar experiences.

Antwort von Bostadslistan
This is a scam; do not trust this thief's website.

Antwort von Bostadslistan
Drogs pengar i flera månader efter jag hade sagt upp premunationen på 300kr som förövrigt inte gav något då annonserna inte verkade särskilt äkta och sidan är helt värdelös det finns inga bilder på de riktiga lägenheterna heller! Gör inte samma misstag som mig att skaffa ett konto där!

Antwort von Bostadslistan
I paid the subscription fee and was not able to contact even one single landlord, i was redirected to some other random pages instead.And later the website itself did not work , no menu or search bar option worked.And they have charged me thrice till now , which again i mailed them about and asked to unsubscribe and yet no communication from their end.Please don't fall for their website.

Antwort von Bostadslistan
They will fool you with paying 9kr and after withdrawal 349 from your account. So read carefully they did it to me and wrote to them but no no reply from their contact . And still after they fooled you you can’t find shit here . So don’t subscribe on this site

Antwort von Bostadslistan
Riktiga lurendrejerier... Skaffade ett konto på "provperioden" för 9kr. Har inte kunnat logga in på mitt konto igen för att avsluta prenumerationen. Gick in här och läste nu dagen efter och verkar som att man helt enkelt kommer behöva spärra sitt kort.

Antwort von Bostadslistan
Bluff: samma upplevelse som Agnes nedan. Använd inte!

Antwort von Bostadslistan
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.