Bostadslistan Bewertungen 290

TrustScore 2 von 5

2,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inte bra. Ser att jag betalat 349 kr sedan februari 24. Upptäckte inte detta förrän idag. Jag har naturligtvis anmält ett intresse för annans räkning. Nu vill jag avsluta detta. Och att den senast... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalar 9 kronor för 3 dagars prova på och sedan kan jag inte logga in. Försöker begära nytt lösenord men får inget mail från er. Så jag kan inte använda tjänsten och inte heller avsluta den. Mailar k... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min särbo betalade 9 kronor för tre dagar tillgång till hyreslägenheter. Redan nästa dag skulle hon betala ytterligare 9 kronor. Då valde hon att avsluta sitt konto hos bostadslistan. Fick bekräftat a... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Immobilienvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Letar du efter din nästa hyresbostad? Bostadslistan är ditt bästa val! På Bostadslistan gör vi det enkelt för hyresgäster och hyresvärdar att komma i kontakt med varandra, så att du snabbt och smidigt kan hitta ditt nya hem. Oavsett om du söker en lägenhet, ett hus eller ett rum erbjuder Bostadslistan ett brett utbud av hyresbostäder som passar alla budgetar och livsstilar. Med annonser tillgängliga på din valda plats gör vår plattform bostadssökandet enkelt och ger dig bästa möjliga chans att hitta den perfekta hyresbostaden. Behöver du hjälp eller har frågor? Vårt vänliga supportteam finns här för att guida dig genom hela processen. Du kan enkelt nå oss via Rento, vår virtuella assistent som finns i våra vanliga frågor (FAQ), eller genom att fylla i kontaktformuläret som finns i villkoren (T&Cs) på vår webbplats. På Bostadslistan strävar vi efter att göra din bostadsresa enkel, transparent och helt stressfri.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

BLUFFBOLAG

Om man hade kunnat ge minus så hade jag gjort det. Gå inte på detta BLUFFBOLAG. Dyrt och dåligt är ingen bra kombination.

1. Februar 2026

Tack för din feedback.

Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Vårt mål är att erbjuda en tjänst som hjälper användare att hitta bostäder på ett och samma ställe, och vi tar feedback som din på allvar eftersom den hjälper oss att förbättra både plattformen och den support vi erbjuder.

Vi har begärt dina uppgifter via Trustpilots säkra system, men eftersom vi inte har fått något svar från dig kan vi för närvarande inte vidta några ytterligare åtgärder i ärendet. Vi uppskattar din feedback, och om du fortfarande vill ha ytterligare hjälp kan du kontakta vårt supportteam genom att fylla i kontaktformuläret som finns i användarvillkoren på vår webbplats.

bluff

bluff, de ger inga kontaktuppgifter. falska annonser. Jag blev uppmanad att betala för att få kontakt uppgifter till hyresvärden och när jag gjorde det så blev hänvisad till en annan hemsida istället där också behövde jag betala för att få kontaktuppgifter till hyresvärden.

16. Februar 2026

Hej John,

Vi beklagar att du har haft en sådan upplevelse, men vi vill förtydliga hur vår plattform och vårt supportsystem fungerar för att bemöta dina farhågor.

Som en digital sökmotor och aggregator synkroniserar Bostadslistan annonser från tusentals externa källor i realtid. Vi använder automatiska filter för att säkerställa kvaliteten på dessa annonser, men vi förlitar oss också på de ursprungliga leverantörerna för innehållet. Om du stöter på en annons som verkar vara inaktiv eller felaktig uppmanar vi dig att använda rapportknappen så att vårt team kan undersöka saken och vidta nödvändiga åtgärder.

När det gäller kommunikation tillhandahåller vi ett särskilt kontaktformulär på vår webbplats för att säkerställa att alla förfrågningar spåras och hanteras effektivt av vårt supportteam.

Vi har begärt och erhållit dina kontaktuppgifter via Trustpilots säkra system och har försökt kontakta dig via e-post. Tyvärr har vi inte fått något svar. I vårt meddelande tror vi att vi tydligt förklarade att prenumerationen aktiverades efter provperioden i enlighet med de användarvillkor som du godkände vid registreringen. Alla debiteringar var giltiga, och tjänsten var tillgänglig för dig under den betalda perioden. Vi har också lämnat detaljerad information om hur prenumerationen fungerar och varför debiteringen skett. Om du vill kan du fortfarande svara på vårt e-postmeddelande, och vi hjälper gärna till att reda ut eventuella missförstånd.

Team Bostadslistan

Uselt

Uselt, går knappt att avsluta abonnemanget!
Inget seriöst bolag!

9. Dezember 2025

Antwort von Bostadslistan

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback.

Ett abonnemang kan avslutas direkt på plattformen eller genom att kontakta vårt supportteam. Vi förstår att avbokningsprocessen inte var tydlig för dig och vi har våra FAQ-artiklar som förklarar hur processen fungerar och hur man kan kontakta vårt supportteam om något fortfarande är oklart.

Vi har begärt dina uppgifter via Trustpilots säkra system, men eftersom vi inte har fått något svar från dig kan vi för närvarande inte vidta ytterligare åtgärder i ärendet. Vi uppskattar din feedback, och om du fortfarande vill ha vår hjälp kan du kontakta vårt supportteam genom att fylla i kontaktformuläret som finns i användarvillkoren på vår webbplats.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjukaste företaget ja varit med om…

Sjukaste företaget ja varit med om bluff rakt igenom drar pengar trots att det står att man inte har någon prenumeration så kan ej avsluta något

9. November 2025

Antwort von Bostadslistan

Vi är väldigt ledsna att höra om din upplevelse.

När ett medlemskap har sagts upp sker inga ytterligare debiteringar. Om en betalning ändå har dragits kan det bero på att en faktureringsperiod redan var aktiv innan uppsägningen trädde i kraft. Vi förstår att denna situation kan vara frustrerande, och vårt supportteam finns alltid tillgängligt för att hjälpa till med eventuella frågor om konto eller abonnemang.

Thought giving 9kr would be beneficial

Thought giving 9kr would be beneficial. Later found its a total scam. When connecting, its takes you to some other site, where you need to sign and then again pay. The houses shown are old ads and most of them dont even exist. Becareful !

16. Oktober 2025

Thank you for sharing your feedback.

We’re very sorry to hear about your experience. Bostadslistan aggregates listings from multiple sources to provide a wide selection of rental options. Occasionally, some listings may be outdated or redirect externally based on the landlord’s setup. We encourage users to report any listings that appear incorrect or misleading so our team can investigate and take appropriate action.

We requested your details via Trustpilot’s secure system, but since we did not receive a response from you, we are currently unable to take further action on this matter. We appreciate your feedback, and if you would still like us to assist further, you can reach our support team by completing the contact form available in the T&Cs on our website.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super bra och bemötande kundservice!

9. Oktober 2025

Antwort von Bostadslistan

Tack för din vänliga feedback!

Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse med vår kundtjänst. Dina ord är mycket uppmuntrande för vårt team, och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig i framtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lägger upp lägenheter som inte finns

Sökte på lägenhet i Eslöv. Fick upp en som passade. Det stod adress och rätt postnummer mm. Var tvungen att betala för att kunna gå in närmre och kontakta hyresvärd. Blev då länkad till ett annat bostadsbolag i Vimmerby. Ringde dem och då visade det sig att lägenheten ligger i Vimmerby kommun, inte alls i Eslöv.

9. Oktober 2025

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi är ledsna att höra om din upplevelse. Bostadslistan samlar annonser från flera olika källor, och ibland kan vissa annonser innehålla felaktig information eller leda vidare externt via hyresvärden. Vi tar dessa problem på största allvar och uppmuntrar användare att rapportera annonser som verkar vilseledande, så att vårt team kan undersöka dem och vidta lämpliga åtgärder.

För att kunna granska ditt ärende och hjälpa dig direkt har vi bett om dina uppgifter via Trustpilots säkra system, så att vårt supportteam på Bostadslistan kan kontakta dig.

Helt omöjlig att använda

Helt omöjlig att använda, när jag hittar ett intressanta objekt och ska kontakta uthyraren kommer jag inte vidare trots att jag är inloggad.

23. September 2025

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi är ledsna att höra om de problem du har upplevt, och vårt team finns alltid tillgängligt för att hjälpa till om man kontaktar oss.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tvingas betala 9kr provperiod som inte…

Tvingas betala 9kr provperiod som inte går att avsluta när man vill.

Ingen av de "externa länkarna" funkar och leder till massa olika bluffsidor som det står "Oops" på.

15. August 2025

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi är väldigt ledsna att höra om de problem du har upplevt. Prova-på-perioden ger tillfällig åtkomst, och som förklaras i våra villkor och vid registreringen fortsätter medlemskapet till ordinarie pris om det inte avslutas innan prova-på-perioden är slut. Medlemskapet kan när som helst avslutas via plattformen eller genom att kontakta vårt supportteam.

Bostadslistan samlar annonser från flera olika källor, och även om vi strävar efter att alla länkar ska fungera korrekt kan problem ibland uppstå. Om du stöter på trasiga eller felaktiga länkar uppmuntrar vi dig att rapportera dem så att vårt team kan undersöka och vidta lämpliga åtgärder.

Scam företag.

Scam företag.. UNDVIK

31. Juli 2025

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi tar all feedback på största allvar och vill gärna förstå varför du känner så här.

Vi begärde dina uppgifter via Trustpilots säkra system, men eftersom vi inte har fått något svar från dig har vi för närvarande inte möjlighet att gå vidare i ärendet. Vi uppskattar din feedback, och om du fortfarande önskar hjälp är du välkommen att kontakta vårt supportteam genom att fylla i kontaktformuläret som finns i användarvillkoren på vår hemsida.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Värdelös sida med falska och dåliga…

Värdelös sida med falska och dåliga lägenheter som inte stämmer överens

31. Juli 2025

Tack för din feedback.

Vi är ledsna att höra att din upplevelse inte var positiv. Bostadslistan samlar annonser från flera olika källor för att erbjuda ett brett utbud av bostäder, men ibland kan vissa annonser vara inaktuella eller inte helt överensstämma med den information som hyresvärdarna har lämnat.

Vi uppmuntrar användare att rapportera annonser som verkar felaktiga eller vilseledande, eftersom detta gör det möjligt för vårt team att granska dem och vidta lämpliga åtgärder.

För att utreda ärendet och hjälpa dig vidare har vi tidigare begärt information om ditt abonnemang. Tyvärr har vi inte fått något svar, vilket innebär att vi inte kan granska eller lösa situationen från vår sida.

Vi uppskattar verkligen din feedback. Vårt mål är att säkerställa transparens och ge alla våra användare hjälpsam support. Om du väljer att kontakta oss hjälper vårt team dig gärna. Du kan kontakta oss genom att svara på det e-postmeddelande vi skickat eller via kontaktformuläret på sidan med användarvillkor.

Charged 349 SEK Before Trial Ended – No Service Provided

I signed up for what was advertised as a 4-day free trial on a website operated by Boost Media Limited, supposedly offering a digital service. However, I was charged 349 SEK before the trial period even ended. To make matters worse, they only sent the login credentials a full day after I signed up—clearly a tactic to delay access and reduce the chance of cancellation.

Despite cancelling the subscription within the trial period, I was still charged. No service was delivered, and no refund was offered. This is a deceptive and unethical business practice.

⚠️ Important Note:
Although the website may appear Swedish due to the currency used, this company is actually UK-based:

Boost Media Limited
Ipswich, United kindom
Operated under the name Revagroup

This setup appears designed to mislead consumers and make it harder to seek recourse. I strongly urge others to avoid this company and report any similar experiences.

2. März 2026

Thank you for sharing your feedback.

We’re very sorry to hear about the issues you’ve experienced. The trial period provides temporary access, and as explained in our terms and during registration, the membership continues at the standard rate if it is not cancelled before the trial period ends. We understand that the process was not clear to you but our support team is always available to assist with any account or subscription questions.

Regarding our business operations under various names such as Rentola.fr and Rentola.co.uk, each site is tailored to serve a specific market with subscription plans designed to meet the unique needs of that region. This approach is not intended to mislead users, but rather to provide localized services that cater to the requirements of each independent market.

This is a scam

This is a scam; do not trust this thief's website.

25. Juli 2025

Hello,

Thank you for sharing your feedback and we are sorry it was not a positive one.

We would like to know more about your case, to review it and assist you directly so we have requested your details via Trustpilot’s secure system but since we did not receive a response from you, we are currently unable to take further action on this matter. We appreciate your feedback, and if you would still like us to assist further, you can reach our support team by completing the contact form available in the T&Cs on our website.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Drogs pengar i flera månader efter jag…

Drogs pengar i flera månader efter jag hade sagt upp premunationen på 300kr som förövrigt inte gav något då annonserna inte verkade särskilt äkta och sidan är helt värdelös det finns inga bilder på de riktiga lägenheterna heller! Gör inte samma misstag som mig att skaffa ett konto där!

24. Juli 2025

Antwort von Bostadslistan

Vi är väldigt ledsna att höra om de problem du har upplevt och att din upplevelse inte var positiv.
När ett medlemskap har sagts upp sker inga ytterligare debiteringar. Om en betalning ändå har dragits efter uppsägning kan det bero på att en faktureringsperiod redan var aktiv innan uppsägningen trädde i kraft.

Bostadslistan samlar annonser från flera olika källor, och även om vi strävar efter att säkerställa korrekt och komplett information kan vissa annonser sakna fullständiga uppgifter eller bilder, eftersom detta beror på hyresvärdarnas inlämnade information.

För att utreda ärendet och hjälpa dig vidare har vi tidigare begärt information om ditt abonnemang. Tyvärr har vi inte fått något svar, vilket gör att vi inte kan granska eller lösa situationen från vår sida.

Vi uppskattar verkligen din feedback. Vårt mål är att säkerställa transparens och ge alla våra användare hjälpsam support. Om du väljer att kontakta oss är vårt team mer än gärna behjälpligt. Du kan kontakta oss genom att svara på det e-postmeddelande vi skickat eller via kontaktformuläret på sidan med användarvillkor.

It's a scam website

I paid the subscription fee and was not able to contact even one single landlord, i was redirected to some other random pages instead.And later the website itself did not work , no menu or search bar option worked.And they have charged me thrice till now , which again i mailed them about and asked to unsubscribe and yet no communication from their end.Please don't fall for their website.

25. Juni 2025

Thank you for sharing your feedback.

We’re very sorry to hear about the difficulties you’ve experienced. Bostadslistan functions as an aggregator, bringing together listings from multiple sources to offer a broad selection of rental options. If you encounter any technical issues, we strongly recommend contacting our support team so we can investigate and take appropriate action. Without any details, we are unable to identify the problem or provide clarification.

Regarding the charges, the trial period provides temporary access, and as stated in our terms, the membership continues at the standard rate if it is not cancelled before the trial ends. We understand that the process can sometimes be unclear, and our support team is always available to assist with cancellations and account issues.

To investigate this matter and assist you further, we previously requested information regarding your subscription. Unfortunately, as we have not received a response, we are unable to fully review or resolve the situation on our side.

We truly appreciate your feedback. Our goal is to ensure transparency and provide helpful support to all our users. Should you choose to reach out, our team would be more than happy to assist you, you can contact us by replying to the email we sent or via the contact form available on the T&Cs page.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Think people are stupid or fools

They will fool you with paying 9kr and after withdrawal 349 from your account. So read carefully they did it to me and wrote to them but no no reply from their contact . And still after they fooled you you can’t find shit here . So don’t subscribe on this site

18. Juli 2025

Hello,

Thank you for your review.

We’re very sorry to hear about the difficulties you’ve experienced. The trial offer provides temporary access, and as explained in our terms and during registration, the membership continues at the standard rate if it is not cancelled before the trial period ends. We understand that the process was unclear to you but our support team is always available to assist.

Riktiga lurendrejerier..

Riktiga lurendrejerier... Skaffade ett konto på "provperioden" för 9kr. Har inte kunnat logga in på mitt konto igen för att avsluta prenumerationen. Gick in här och läste nu dagen efter och verkar som att man helt enkelt kommer behöva spärra sitt kort.

13. Juli 2025

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi är väldigt ledsna att höra om de problem du har upplevt.

Prova-på-perioden ger tillfällig åtkomst, och som förklaras i våra villkor och presenteras vid registreringen fortsätter medlemskapet till ordinarie pris om det inte avslutas innan prova-på-perioden är slut. Vi förstår att uppsägningsprocessen inte var tydlig för dig, och vårt supportteam finns alltid tillgängligt för att hjälpa till vid behov.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Quick uppdates on potential flats

1. Juli 2025

Hello,

Thank you for your feedback! We’re glad to hear that you find the updates on potential flats helpful. Our goal is to provide timely and accurate information to make your search for a home as smooth as possible.

Bluff

Bluff: samma upplevelse som Agnes nedan. Använd inte!

30. Juni 2025

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi är ledsna att höra att du har haft en negativ upplevelse.

Bostadslistan Team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr