Har i dag fået skiftet kontakt til fartpilot, super fint stykke arbejde. Der er jo sikkert en grund til at man nu gennem over 25 år STADIG benytter samme værksted. Startende med Ole Petersen, og nu... Mehr ansehen
Jeg bookede en tid hos Bosch-værkstedet i Tune til fejlfinding på min bil. Jeg modtog en bekræftelse på mail, hvor prisen var aftalt til 500 kr. Da jeg hentede bilen, havde de lavet arbejdet på k... Mehr ansehen
Fremragende service fra start til slut. Blevet opdateret løbende undervejs - kun kæmpe ros.
Kør ind hos Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen, hvor vi kan tilbyde den bedste servicering af din bil, fordi vi har samlet alt under samme tag. Hos Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen udfører vi service og reparation, til det vi kalder ”uautoriserede priser”, som ganske enkelt betyder, at du opnår mere fordelagtige priser, end du normalt vil finde hos autoriserede værksteder. Vi har samarbejdsaftaler med bl.a. FDM, LIC og Personalezonen, og gør opmærksom på at medlemsrabatter, mængderabatter og tilbud ikke kan kombineres.
Industrihegnet 9, 4030, Tune, Dänemark
- 46 13 85 65
- info@boschcarservicetune.dk
- boschcarservicetune.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Atter en god oplevelses
Har i dag fået skiftet kontakt til fartpilot, super fint stykke arbejde.
Der er jo sikkert en grund til at man nu gennem over 25 år STADIG benytter samme værksted. Startende med Ole Petersen, og nu med Bjørn Jørgensen, som ejer af værkstedet i Tune...:)
Uacceptabel at hæve prisen uden varsel!
Da jeg hentede bilen, havde de lavet arbejdet på kun 15 minutter, men alligevel udskrev de en regning på 849 kr. Ingen forklaring, ingen advarsel – kun en højere pris end det, der var aftalt.
Jeg mener, dette er klar og tydelig snyd og en meget uprofessionel måde at behandle kunder på. Jeg forventer, at en aftale bliver overholdt, især når den er bekræftet skriftligt!
Jeg vil bestemt ikke anbefale dette værksted, hvis man ønsker en fair og gennemsigtig service.

Antwort von Bosch Car Service Tune
God service
Gode priser og service
Billige priser for dækskifte, samt hurtige. Dertil også super venlige :)
Altid god og venlig service
Altid god og venlig service og aftale overholdes, hver gang.
Fin service 🤗
Super hjælpsommere
Stor tilfredshed
BoschCar værksted Tune er helt speciel. Man mødes af flinke medarbejdere, som yder en stor service og vejleder kunden om muligheder og kommende priser. Herudover får man tryghed, for man ved, at arbejdet er gjort 100%, og der er ikke lavet mere end man selv havde accepteret.
Fremragende værksted.
flot service
Fremragende service fra start til slut
God og reel service,til rimelig pris.
God og reel service,til rimelig pris.
Venligt personale, god atmosfære samt fagligt dygtige
Der er altid god service og behandling
Hurtigt og rigtigt hver gang.
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales. Professionel behandling. Hurtig eksp. Flinke folk.

Antwort von Bosch Car Service Tune