Børsen Bewertungen 29

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Desværre synd for så hyggeligt et sted og god og hurtig betjening, at maden var ikke til den gode side. Tigerrejerne smagte godt til forret, og var brandvarme. Masser af chilimayo. Min svampetoast... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Den dyreste ringeste frokost platte jeg nogesinde har fået. 155,- for en lille skål ligegyldig sild m karrysalat, tilsvarende lille skål med 1 tør mørbradbøf med en pølse stukket ned i??? en forholds... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ærgelig betjening

Vi kommer ind en lille gruppe, jeg bestiller en kakao, og min kammerat en kaffe. Vi bliver mødt af en ubehageligt uhøflig tjener, der møder med stilhed da resten af os ikke bestiller. Det er ærgeligt da det var sent og der alligevel ikke var kunder, der skal der bedre service på!

12. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke meget gastro over den pub

Ikke meget gastro over den pub. Ærgeligt at et så hyggeligt sted ikke kan servere bedre mad. Og så oven i købet nærmest til restaurationspriser. Her kommer vi ikke igen.

19. September 2025

Lidt kedelig mad

Tigerrejerne smagte godt til forret, og var brandvarme. Masser af chilimayo. Min svampetoast var meget salt, et blødt kedeligt toastbrød. Kunne have ønsket et ristet brød med hvidløg og smør, eller toppet med ristet surdejs brød. Desværre var toasten ikke top varm, men nærmere lunken. Brødet blev hurtigt blødt og vådt.
Jeres dør til toilettet knirker, lidt olie ville ikke gøre noget når man sidder lige op ad døren, samt den smækker hårdt i. Måske nogle filt sutter ville hjælpe på dette.

27. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bliver ved med at sende spam mails.

Jeg har afmeldt mig Børsen og alle deres mailing lister, alligevel bliver de ved med at sende mig spam mail. Jeg kan kun råde til at man ikke tegner abonnement på dette magasin. Du drukner i spam også selvom du afmelder dig deres mail lister.

17. Januar 2025

Brunchtallerken

Brunchtallerken, forfærdelig dårlig oplevelse! Første sidste og eneste gang jeg kommer der og spiser! Man kan virkelig mærke omkostningsoptimeringen når det er en tør bake-off bolle, en halv pakke rugbrød af den billige der smagte som om den var gået på dato, og en vandet røræg👎

20. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik i dag deres brunch tallerken

Fik i dag deres brunch tallerken. Som decideret kunne have slået en død mand ihjel. "Oplevelsen" bestod af køleskabs koldt tørt rugbrød, en undseelig tør knytnæve hård bolle! 3 stk. Smagsløs ost. En lille skål med halv kold syntetisk røræg
Og lidt frugt. De har simpelthen vundet i verdens dårligste brunch 💪Det skal de ha💪

6. November 2024

Maden var fuldstændig gennemblødt

Maden var fuldstændig gennemblødt, skyndte mig at spise 3 i bilen på vej hjem, det skulle jeg aldrig have gjort, det længe siden min mave har været så nederen, efter jeg har spist noget.
Desuden smagte det overhovedet ikke af noget særligt, et barn kunne lave det bedre.

6. September 2024

Frokost planke

Frokost planke, fik vi serveret. Den mest kedeligste frokost vi nogensinde har fået. Rugbrødet mindede om gammelt skovmandsbrød, der var taget direkte fra posen. Et lille lunt flutes som var sejt. Ovre 200 kr pr person, for et halvt æg med 4 rejer, en meget lille fiskefilet, lidt hønsesalat og en lille mørbradbøf der var fyldt med sener.
Kan ikke anbefales

7. März 2024

"Dagens dessert" 2 pandekager med is

"Dagens dessert" 2 pandekager med is, var en virkelig dårlig oplevelse. De første 2, som vi måtte sende tilbage var seje og kolde (de så ellers lækre ud, de var drysset med flormelis, og der var en lille skål med smeltet chokolade) Personalet beklagede og sagde, at pandekagerne lige var kommet på meny'en og kokken havde fået skæld ud! Vi fik en ny omgang, denne gang var de så tørre og sprøde, at de "sprængte" når vi skar i dem - vi sagde det igen, og de kunne se, at den ene portion næsten ikke var rørt - men alligevel fik vi lov at betale 220 kr. for 2 gange uspiselig dessert.

26. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert mad

Lækkert mad, altid søde og professionelle personale selvom der er travlt.... kan kun anbefales nu har vi lige været forbi 4-5-6 august..

6. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

God betjening og kaffe med mere

God betjening og kaffe med mere til 15 personer , men at man ikke tager imod dansk dankort, når der skal betales vi bor i Danmark, forventer at kunne betale, står med ingen betalings mulighed.hvor står det at man ikke modtager dk kort ( det er for dyrt at bruge ifølge personalet), og henviser til betalings mulighed på døren , som står åben... åbentbart et lille ikon på indgangsdøren hvor ingen dankort findes. Så må finde en anden der kan betale.. der kommer jeg så heller ikke mere...

5. August 2023

Så skuffende

Så skuffende! For ca. 5-10 år siden var det efter min mening Svendborgs bedste café mad med en helt suveræn burger. Nu er det så skuffende! Burgeren kan på ingen måder sammenlignes med den man fik førhen. Jeg skal ikke tilbage!

2. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En lækker brunch buffet

En lækker brunch buffet, der var fyldt med kvalitetsprodukter. Et rigt udvalg og på intet tidspunkt manglede der noget.
Personalet er søde og hjælpsomme og nærværende uden at være påtrængende.
Her kommer vi alle 4 bestemt igen

12. März 2023

Vi fik portvinsgløgg

Vi fik portvinsgløgg, og var begge to enige om at det ikke smagte godt, altså at den var blevet dårlig. Den var flad i smagen, og smagte som en vin der havde været åben for længe. ærgerligt når man betaler kr.75 pr. glas, og har en fornemmelse af at den billigste fra supermarkedet havde været bedre.
Det hjalp heller ikke at klage over den, da vi fik at vide at der ikke var noget galt. Ringe gløgg og ringe service. kan absolut ikke anbefales!

14. Dezember 2022

Føj en dårlig behandling

Føj en dårlig behandling. kommer aldrig der igen.

Skrev dette til ejeren af Børsen efter dårlig mad:
Vi vil lige klage over jeres behandling af jeres gæster. Desværre fik vi en burger chicken burger, som ikke var god, den smagte af sur kød, vi henvendte os til personalet , den gik ud til køkkenet. Vi fik en tilbagemelding om at sådan er det bare, og personalet kom ind 3 gange og fortalte at det fejlede intet, det skal siges, at det var meget lidt, der var spist af burgeren, selv om de påstod andet.
Det skal samtidig siges at den andens burger også måtte en tur retur på grund af at den var kold ved modtagelse.
Jeg selv fik nachos med kylling, og den kylling, der var i, var meget fed, det plejer at være fint brystkød som bruges, så der var flere stykker af kødet jeg måtte lægge til side.
Det sagde jeg intet om men det var desværre en kedelig mad oplevelse.
Men da vi skulle betale havde vi selvfølgelig regnet med, at vi ikke skulle betale for den sure burger, det er jo ikke i orden.

Her kommer så svaret fra ejeren af Børsen:
Jeres feeback er noteret - jeg er ganske overbevist om, at jeres burger IKKE var dårlig på nogen måde, burgeren indeholder KIMCHI hvilket er kål som er fermenteret - hvilket har en helt speciel smag! Så tror ganske sikkert den er årsagen og tror også at det er derfor I får den feedback i får!
Personalet kan IKKE tage en bestemmelse af hvorvidt I skal have penge retur, det går gennem os i administrationen - skulle det have interesser kan jeg tilbyde 2 stk. burgerbilletter, som I kan benytte en anden god gang.

Jeg vil lige sige, at der ikke var kål i min burger, men et lille styk uspiselig kylling, til den nettet pris af 130 kr.
Så ud over dårlig mad, så også meget dårlig behandling af restaurant og af ejeren efterfølgende.
Et er at maden var dårlig, det kan ske for alle restauranter, men et andet er at de ikke vil erkende det og beskylder kunder for at lyve.

15. August 2022

Fy for ****for en steaksandwich

Fy for ****for en steaksandwich, godt nok en af de mest klamme og snaskede tallerkener jeg nogensinde har fået serveret, efter 30 mins ventetid kan jeg da ikke konstatere mig selv andet end vred og skuffet, føler mig til grin over at havde givet dem en ekstra chance, den havde de ikke fortjent. Junkiested

18. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr